Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

yaklaşık 3 aydır düşünüyoruz. yarın sabah doktorumla görüşmeye gideceğim. adet geciktiği için adet söktürücü mü verir?

merhaba bayanlaar.ben evlendikten sonra yumurta takibiyle 7 ay sonra hamile kaldım.ama kalp atışı duyulmadı.zaman geçerde hamile kalamazsanız dokora gidin derim.gerekli testleri ve tahlillleri yaptırtın.bunları eşinizden de isteyebilir doktor.bende sorun yok demeyin.kimde ne olduğunu bilemeyiz.başa gelince anlıyor insan.

yaklaşık 3 aydır düşünüyoruz. yarın sabah doktorumla görüşmeye gideceğim. adet geciktiği için adet söktürücü mü verir?

3 ay çoook kısa bir süre 1 yıl dolmadan gelmeyin diyor dr lar :) sağlıklı bir kadının bile hamile kalma şansı %25-30 arasında değişio her ay.. bu yüzden üzülme bak ben 1 yıldır bekliorum :)
evet adet olman için ilaç verir sana ümidini yitirme ve hamile kalmak için uğraşma zamana bırak stresten hamile kalamıo kadınlar bunu unutma sakın

insaallah canim . uzme kendini. kendine iyi bak Allah bu gunleri sag salim atlatip saglikli gebeliklerle saglikli bebisler dunyaya getirmek nasib etsin sana insaallah....

çok saol canım benim.çok üzüldüm 2 kez aynı oldu gerçekten kolay değil.hastaneye dahi gitmek istemıyom hamıle kadınları gördükçeüzülüyorum ağlıyorum inş atlatıcam canım saolasın desteğin için. göüşürüz gene öpüyorum

selam arkadaşlar, size birşey sormak istiyordum, ben kan tahlili yaptırdım ancak 0.32 çıktı, normalde adetim 13 haziranda olmalıydı ve şuanda olacak gibi gözükmüyor, böyle olup sonradan değeri artıp hamile kalan varmıdır acaba? birde doktora olmazsam tekrar ne zaman gitmemi önerirsiniz?

canım teste göre hamle değilsin ne yazıkki eğer adetin geciktikten sonra yaptıysan bu testi sonuç negatiftir ama sen yineden bir dr a görün için raahat eder.. çok fazla gecikmeden gitmelisin doktora

merhaba arkadaşlar bnm de beta hcg testim 15.96 çıktı sizce hamile miyim bilgilendirirseniz sevinirim.....
adetime 5 gün var daha.....

lütfen bana bir yorum yazın çatlamak üzereyim ......

canım sanırım hamilesin 5 ten yukarısı hamile var sayılıyor ama bekle adetin geciksin ozaman testi tekrarla derim bence ozaman net anlaşılır...

sonuç noldu senin? Inşallah gebesindir canım :) haberdar et merak ettim :)

kan testi sonucum 311 çıktı yani hamileyim allaha şükürler olsun...allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah...benim geçen pztesi lekelenmem olmuştu 1 haftadırda adet ağrısı gibi ağrım var..bugün 4 te doktora gidicem sonuçları tekrar paylaşırım....

Selam arkadaşlar.. Yeni katıldım aranıza.. 2003 yılından beri evliyim. Henüz bebek yok. İki kez aşılama. Yüksek HORMON PROLAKTİN sonrasın da MİKROADENOM. 1 yıl kadar DOSTİNEX..
Şimdilerde herşey iyi gibi. Geçen ay KLOMEN sonrası BETAHCG 27 çıktı. 4 gün geçti adet. Ama sonrasında yine hüsran. Bu ay KLOMEN yine OVİTRELLA iğne. 21, günde progesteron 22,37 çıktı.. Ne olur acaba ? Çok sabırsızlandım...

aaaa süper bi haber buuuu tebrik ederim canımm :))) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)))
bende bugün doktora gittim kese görünmüyo die ama bugün gördük keseyi herşey yolunda ve normalmişş :)) rabbim tüm isteyenlere nasip etsin :)

teşekkür ederim canım...allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...inş bende yakın bi zamanda keseyi görebilirim çok stresli bi dönem bugün tekrar betahcg yapılacak 2 katına çıkması gerekiyormuş....

amiiinn inşallah cnm stres yapma sen yeter bebeğinde hissediyor ve üzülüyor sen üzüldükçe rahat ol bende daha dün gördüm keseyi rahat bırak kendini bak görüceksin allahın izniyle

benımde 4 hafta 5 günlük hamileyken(yanı dun kan verdım) degerım 1000 e yakın cıktı sizce normal mi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…