yaklaşık 3 aydır düşünüyoruz. yarın sabah doktorumla görüşmeye gideceğim. adet geciktiği için adet söktürücü mü verir?
yaklaşık 3 aydır düşünüyoruz. yarın sabah doktorumla görüşmeye gideceğim. adet geciktiği için adet söktürücü mü verir?
insaallah canim . uzme kendini. kendine iyi bak Allah bu gunleri sag salim atlatip saglikli gebeliklerle saglikli bebisler dunyaya getirmek nasib etsin sana insaallah....
selam arkadaşlar, size birşey sormak istiyordum, ben kan tahlili yaptırdım ancak 0.32 çıktı, normalde adetim 13 haziranda olmalıydı ve şuanda olacak gibi gözükmüyor, böyle olup sonradan değeri artıp hamile kalan varmıdır acaba? birde doktora olmazsam tekrar ne zaman gitmemi önerirsiniz?
merhaba arkadaşlar bnm de beta hcg testim 15.96 çıktı sizce hamile miyim bilgilendirirseniz sevinirim.....
adetime 5 gün var daha.....
lütfen bana bir yorum yazın çatlamak üzereyim ......
sonuç noldu senin? Inşallah gebesindir canım :) haberdar et merak ettim :)
kan testi sonucum 311 çıktı yani hamileyim allaha şükürler olsun...allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah...benim geçen pztesi lekelenmem olmuştu 1 haftadırda adet ağrısı gibi ağrım var..bugün 4 te doktora gidicem sonuçları tekrar paylaşırım....
aaaa süper bi haber buuuu tebrik ederim canımm :))) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)))
bende bugün doktora gittim kese görünmüyo die ama bugün gördük keseyiherşey yolunda ve normalmişş :)) rabbim tüm isteyenlere nasip etsin :)
güseller benimde 411,47 çıktı bhcg 2 haftalıkmış doktor öle dedi
kızlarr beta hcg 167 çıktı
tebrik ederim canım hayırlı olsun....
teşekkür ederim canım...allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...inş bende yakın bi zamanda keseyi görebilirim çok stresli bi dönem bugün tekrar betahcg yapılacak 2 katına çıkması gerekiyormuş....
hayırlı olsun canım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?