amiiinn inşallah cnm stres yapma sen yeter bebeğinde hissediyor ve üzülüyor sen üzüldükçe rahat ol bende daha dün gördüm keseyi rahat bırak kendini bak görüceksin allahın izniyle
merhaba kızlar bende hamileyim ve kan testi sonucum 24,55 sizce nasıl cokmu düşük pkoluyum ben adet günümü bilmiyorum enson mayıs 13 de adet oldumm sizce deger nasıll??
slm cnm nasılsınız bakalım bnm kantesti çıktı yükselmiş ilk cuma günü yaptırdıgım adetime 7 gün vardı 15.96 çıkmıştı bugun perşembe bugun yaptırdım 264.07 çıktı sizce değerler normalmi yarın adet olmam lazımdı bakalım işte....bana bir yorum yaparmısınız....
canlarım benim adetime 9 gün var yumurtlamamdanda 11 gün geçti.doktor takibinde iğnelerle yumurtlama sağlandı.bugünkan tahlili yaptırdım 32,93 çıktı sizce nasıl.gebelik varmıdır.ilaçlardanda yüksek olabilirmi
Çatlama iğnesi yüzünden yanıltıcı olabiliyor.Sen adetini bekle yine de.Bir de bi şey sorcam yumurtlamadan 11 gün geçti diyosun adetime 9 gün var diyosun yumurtlamadan sonra geçen süre herkeste 14 gün olarak biliyorum ama ben anlamadım şimdi
amin cnm inşallah sence hamilemiyim dr hala düşük kesin konuşmak için diyor ne diyecem bilmiyor sıkıntı yaptım....
dr yarın çağırdı ama bana çatlatma iğnesi vuruldu o yüzden olabilir belki bakıp durumu söyleyecek birde izne çıkıyorum yapmam gerekenler söyleyecekmiş....Sanırım adetin daha gecmemis. adetin gectikten 2 hafta sonra doktora git keseni gorursun o zaman =)
cnm benim 7 haftalıktı karnımda öldü,beklemeye gerek yok direk devam dedi. bende onu dinliyorum işte:)masaallah bu ne hiz... doktor 3 ay bekle rahim toparlansin felan demedi mi? bana 6 ay demisti...
anladım tşk ederim. dr bana kanaman bittikten sonra hamile kalabilirsin demişti, kanamam biteli 3 hafta filan oldu, kan testi yaptırdım 3-5 günlükken bişey çıkmadı... gerçi o kadar az ken kana yansırmı bilmiyorum ama sanırım hamile diilimdir. beklemek en güzeli artık.3,5 ay önce kürtaj olduysanız ve kanamanız 2 hafta sürdüyse, 1,5 hafta içinde hamile kalıp kalmadığınızı anlamanız mümkün değil. Yumurtlamış olsanız bile, bu yumurta sperm tarafından döllenmiş olsa bile şuan sizin rahminize yerleşmiş olamaz, rahime yerleşmeden kanda Beta Hcg yükselmez. Dolayısıyla hamilelik belirtileri de başlamaz. Bence şuanki durumunuz psikolojik. Eğer belirtilerinizden rahatsız oluyorsanız doktorunuza bu durumu bildirmenizi tavsiye ederim. Ayrıca bir süre korunmanız gerekip gerekmediğini sormanızı tavsiye ediyorum. Geçmiş olsun.
slm canım ya sana bişey sorcam benim de son adet tarihim mayıs 15 ti. haziran 16 gibi olmam gerekti olmadı adet. kahverengi lekelenme ve pembe kan oldu toplasan bir ped olmaz seninde oldu mu kan verdim 0.100 çıktı dr 1 hafta sonra tekrar ver yoksa adet getirici vereyim dedi sen de böyle oldu mu ne zaman kanda çıktı?[/QUOTE
bende pko var benım adet düzenim malesef belleı degıl enson 13 mayısta adet olmustum dun ıdrar testınde ogrendım ardından kan testı yaptırdım fakat dusuk cıktı bugun doktora gıttım vajinal muayne ettı kese gozukkmuyor cunku deger cok dusuk dedı yada gec dollenme haftaya 1500 lerı bulursa saglıklı bı gebelıktır dedı ınsallah saglıllı bı gebelıgım vardır cok üzgünüm beklemek çokk zorrr ama benım kanamam lekelenmem olmadıı
bugün regli olmam gerekiodu dayanamadım test yaptım silik çıkıo belli belirsiz
kan testimi yaptırsam ...beklemek ne zorr:)
kızlar beta hcg değerim 362. Dr sadece hamilesin 2 hafta sonra ultrasona gel henüz çok küçük dedi. Sizce normal bir değermi bu? En son adet tarihim 24 mayıs. Yani hemen hemen 1 ay oldu. Değerim düşükmü acaba?
cnm biz aynıyız galiba bnm de bat 24 haziran ama bnm testim ilk yaptırdığımda 6 gün vardı adetime 15.96 çıktı bugun yaptırdım 264.07 olmuş normalde yarın adet olmam lazımdı tabi gecikme olacağı için bekleyeceğim bakalım biraz yarın dr. Randevum var bakalım ne diyecek sabırsızlanıyorum buyuk olasılıkla küçük diyecek sana dediği gibi....
benim bugün adetten sonraki 3. Günüm canım. Bu durumda değerim düşükmü oluoyr olması gerekene göre? Bir tablo varya hani, ona baktığımda normal aralıklarda aslında ama bilmiyorum :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?