- 23 Nisan 2011
- 2.699
- 661
- 363
yok güzeli niye düşük olsun normal cnm bnm yavaş yavaş yükselicek cnm takılma bende çok takıldım ama şimdi ii dr kaç haftalık dedi sana peki....
kızlar benim sat ya 2 gün geçti ya da 1 gün. değerim 217. yorumlar mısınız? iyi değil mi?
kızlar sattan snraki 3. gün 362 nasıl bi değer? herkesin yorumlarını bekliyorum çünkü bi fikrim yok ve çok merak ediyorum. 2 günde bir ölçülmesi lazımmış 2ye katlanması gerekirmiş normal gebelikte ama dr beni ikinci tahlil için çağırmadı sadece 2 hft sonra gel ultrasonla bakalm dedi.
Degerin dusuk olmadıgı icin cagırmamıstır. Adetin 3 gun gecmis anladıgım kadarıyla. Kimyasal gebelik ihtimali dusuk oldugu icin 2 hafta sonra cagırmıstır keseyi gormek icin. Hayırlı olsun.. Allah kucagına da almayı nasip etsin insallah..
teşekkür ederim cnm inşallah öyledir. Allah herkese nasip etsin minişlerini sağlıkla kucağına almayı
kızlar benım beta hcg carsamba gunu 24,50 cıkmıstı cuma aksamı olcurdum dun gece 104,9 cıktı sızce nasıl yukselmıs degerım cevap verırsenız sevınırım
kızlar benım beta hcg carsamba gunu 24,50 cıkmıstı cuma aksamı olcurdum dun gece 104,9 cıktı sızce nasıl yukselmıs degerım cevap verırsenız sevınırım
Adetim henüz 1 hafta geçmişti betam 165,4 çıktııı:26:
Benm gecikmenin 4.gününde 46 çıkmıştı.Mühim olan değerin iki günde bir ikiye katlaması.Bir daha ölçtür için rahat etsin :)
kızlar merhaba benim bugunku beta hcg degerim 253,4 cuma aksamkı degerım 104,5 yukselısı nasıl arkadaşlarr ???
slm arkadaşlar size bişey sormak istiyorum.25 haziran regl tarihimdi olmadım test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kesin sonucu alayım diye kan testi yaptırdım sonuç 119.4 çıktı.doktorumda değer çok düşük kimseye gebeliğini haber verme düşük oalbilir dedi((((bi fikri olan var mı bu konuda
saçmalamış dr sanki biraz benim 5 gün geçtiğinde silik çıkmıştı ve 74.8 çıktı hiçte düşük olabilir falan denmedi olmadıda. sadece 5 aylık olduğunda normal doğum yapmak zorunda kaldım bebekte olan sorundan dolayı. hamilesin tadını çıkar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?