Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

yok güzeli niye düşük olsun normal cnm bnm yavaş yavaş yükselicek cnm takılma bende çok takıldım ama şimdi ii dr kaç haftalık dedi sana peki....

dr henüz çok küçük dedi. kaç haftalık olduğunu söylemedi. 2hafta sonra ultrasonda keseyi görürüz dedi.

mrhaba arkadaslar bişi sorcam son adet tarihim 13 mayıstı 2 gun once kan testımde 849.28 cıktı betahcg degerım dr. ultrason ıcın erken pzt.bakalım dedı normalmı bu sızce düşükmü?

kızlar benim sat ya 2 gün geçti ya da 1 gün. değerim 217. yorumlar mısınız? iyi değil mi?

Degerin gayet guzel. Haftaya keseyi gormek icin git doktora. 15 dun sonra da bebegi ve kalp atıslarını gormek icin cagıracaktır.
Teprik ederim Allah kucagına almayı da nasip etsin insallah..

kızlar sattan snraki 3. gün 362 nasıl bi değer? herkesin yorumlarını bekliyorum çünkü bi fikrim yok ve çok merak ediyorum. 2 günde bir ölçülmesi lazımmış 2ye katlanması gerekirmiş normal gebelikte ama dr beni ikinci tahlil için çağırmadı sadece 2 hft sonra gel ultrasonla bakalm dedi.

Degerin dusuk olmadıgı icin cagırmamıstır. Adetin 3 gun gecmis anladıgım kadarıyla. Kimyasal gebelik ihtimali dusuk oldugu icin 2 hafta sonra cagırmıstır keseyi gormek icin. Hayırlı olsun.. Allah kucagına da almayı nasip etsin insallah..

teşekkür ederim cnm inşallah öyledir. Allah herkese nasip etsin minişlerini sağlıkla kucağına almayı

kızlar benım beta hcg carsamba gunu 24,50 cıkmıstı cuma aksamı olcurdum dun gece 104,9 cıktı sızce nasıl yukselmıs degerım cevap verırsenız sevınırım

kızlar benım beta hcg carsamba gunu 24,50 cıkmıstı cuma aksamı olcurdum dun gece 104,9 cıktı sızce nasıl yukselmıs degerım cevap verırsenız sevınırım

süper
çarşamba 25
perşembe 50
cuma 100
tam istenildiği gibi 2 katına düzenli bir şekilde çıkmış
hayırlı olsun tatlım

İki günde iki kat artış diyor doktorlar.Senin iki günde dört kat artış olmuş :)Belki de çoğul gebeliktir.Hayırlı olsun

slm arkadaşlar size bişey sormak istiyorum.25 haziran regl tarihimdi olmadım test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kesin sonucu alayım diye kan testi yaptırdım sonuç 119.4 çıktı.doktorumda değer çok düşük kimseye gebeliğini haber verme düşük oalbilir dedi((((bi fikri olan var mı bu konuda

saçmalamış dr sanki biraz benim 5 gün geçtiğinde silik çıkmıştı ve 74.8 çıktı hiçte düşük olabilir falan denmedi olmadıda. sadece 5 aylık olduğunda normal doğum yapmak zorunda kaldım bebekte olan sorundan dolayı. hamilesin tadını çıkar bence

gülse çok teşekkür ederim içime su serptin.bugün bizim evlilik yıldönümümüz eşimin daha haberi yok akşama çok güzel bi süpriz yapıcam eşime:)ama dr.öyle söyleyince muallakta kalmıştım söyleme konusunda ama sürprizimi yine yapıcam Allah ım inşallah kazasız belasız alırım bebğimi kucağıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…