gülse çok teşekkür ederim içime su serptin.bugün bizim evlilik yıldönümümüz eşimin daha haberi yok akşama çok güzel bi süpriz yapıcam eşime:)ama dr.öyle söyleyince muallakta kalmıştım söyleme konusunda ama sürprizimi yine yapıcam Allah ım inşallah kazasız belasız alırım bebğimi kucağıma
slm arkadaşlar size bişey sormak istiyorum.25 haziran regl tarihimdi olmadım test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kesin sonucu alayım diye kan testi yaptırdım sonuç 119.4 çıktı.doktorumda değer çok düşük kimseye gebeliğini haber verme düşük oalbilir dedi((((bi fikri olan var mı bu konuda
dr henüz çok küçük dedi. kaç haftalık olduğunu söylemedi. 2hafta sonra ultrasonda keseyi görürüz dedi.
merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim yazıyorum fakat cevap alamıyorum lütfen benim gibi olan varsa yardımcı olabilir mi beta hcg 6-18-60-248-827-1236 çıktı yumurtlamadan itibaren 6 hafta son adet ten itibaen 2 gün onra sekiz hafta olcak.bir hafta önce doktora gittimde bebeğin kesesi gözükmüyodu 5 gün sonra birdaha doktora gitcem benim gibi yaşayan var mı
kızlar benim adetimin 5.günü 3390 çıktı sizce ne kadarlıktır
merhaba arkadaşlar. budün adet günümü 1 gün geçti. dün ve bugün yaptığım idrar testleri silik çıktı bunun için bugün kan testi yaptırdım değer 131 çıktı.
sizce bu değer çokmu az doktor pazartesi günü tekrar test istedi. şuan için değer düşükmüş eğer kanamam olursa kimyasal gebelikle sonuçlanırmış çok korkuyorum allahım hamilemiyim değilmiyim onu bile anlamadım. pazartesi gününe kadar beklemek çok zor olacak.
bence değerin çok iyi canım. iki gün sonra kan testi yaptır tekrar da için rahat etsin.
gülse çok teşekkür ederim içime su serptin.bugün bizim evlilik yıldönümümüz eşimin daha haberi yok akşama çok güzel bi süpriz yapıcam eşime:)ama dr.öyle söyleyince muallakta kalmıştım söyleme konusunda ama sürprizimi yine yapıcam Allah ım inşallah kazasız belasız alırım bebğimi kucağıma
ben yeni test yptırdım değerim 153 15 günlük falan dedi doktor bu değer normalmi bidaha
kan testi istemedi herkes bikaç defa yapmış galiba kendi isteğinizlemi yaptınız yoksa beni
doktorummu yönlendirmio ....yardımmm
selam kızlar
ben 2.aşılama tadevisinden sonra cok şükür hamile kaldım
normal test günüm 27haziran yani dündü ben dayanamamistim ve cumartesi 25 haziran yani 2 gün erken test yaptırmıştım degerlerim 52,55 cıkmıstı ve dünkü yaptıgım testte degerim 208,06 ciktı sizce nasıl????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?