15 haziran 94
21 haziran 2147
24 haziran 5240
arkadaşlar şimdi bu değerlere dr güzel katlamış tam olması gerektiği gibi dedipeki bu güzel katlayan değer kesenin büyümesi dışında bize ne ispat eder? yani mesela artık boş gebelik olma ya da kalp atışlarını duymama riski yok mu???
ben alttan hiç baktırmdım gecen hafta karından 11,9 mm lik kese görüldü
canım soruna net cevap bende veremıyorum cunku bende senın gıbıyım suanda bende dun doktora gıttım karnımdan ultrasonla baktı bızde keseyı görebıldık 5+5 dı dun benım.doktor sımdılık yolunda hersey bır hafta sonra tekrar gelın kalp atısına bakalım dedı benımde kesenın boyutu 11.4 du sanırım.bende cok pımpırık bırıyım acaba kalp atısını duycammı acaba hersey ıyımı kendımı yıyıp bıtırıyorum ınsallah canım senınde benımde bebeklerımız cok ıyıdır kalp atıslarınıda en kısa surede duyarız.kendıne dıkkat et.hersey gonlunce olsun.
sağol canım senin de herşey gönlünce olsun.
bişey daha sorcam kızlar açık kahve lekelenmesi olan var mı??
kızlaaar yardım lütfen aşılamadan sonraki15.gün degerim 365 çıktı ikizmidir acaba korkuorum yaaaa
400 den sonra vajinal usg de görülüyo nasılsa 1-2 gune kalmaz görürsün ;
merhaba benım bugunku beta hcg degerim 1561 cıktı sızce gorünürmü kese ??? 253 ten 4 gün sonra 1561 cıktı
sat ına göre kaç haftalık şuan?
kimse soruma cvp vermemiş bileniniz yokmu
beta-hcg hormonum 263.7740 mlU/mL çıktı,sayfadaki değerlere baktım anlamadım lütfeb bana yardımcı olun.....
Tebrikler canım hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?