Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım soruna net cevap bende veremıyorum cunku bende senın gıbıyım suanda bende dun doktora gıttım karnımdan ultrasonla baktı bızde keseyı görebıldık 5+5 dı dun benım.doktor sımdılık yolunda hersey bır hafta sonra tekrar gelın kalp atısına bakalım dedı benımde kesenın boyutu 11.4 du sanırım.bende cok pımpırık bırıyım acaba kalp atısını duycammı acaba hersey ıyımı kendımı yıyıp bıtırıyorum ınsallah canım senınde benımde bebeklerımız cok ıyıdır kalp atıslarınıda en kısa surede duyarız.kendıne dıkkat et.hersey gonlunce olsun.

sağol canım senin de herşey gönlünce olsun.

bişey daha sorcam kızlar açık kahve lekelenmesi olan var mı??

kızlaaar yardım lütfen aşılamadan sonraki15.gün degerim 365 çıktı ikizmidir acaba korkuorum yaaaa

400 den sonra vajinal usg de görülüyo nasılsa 1-2 gune kalmaz görürsün ;

canım sen en son ne yptın 5000 lerdeydi senin beta hcg. tekrar doktora gittinmi kese göründümü.
benimde 2 gün önce beta hcg 131 di kanamam fln şükür yok inşallahta olmaz çok fena mide bulantım oluyor sabah halsizlik iştahsızlık fena geçiyor. umarım pazartesi günü yapacağım testte değerler yükselmiş olur. kib.

dün gittim kese vardı , düzgün bir kese dedi dr ama karından oldugu için sanırım bebiş daha görülmedi. haftaya görünür dedii, sen de hbr et değerinii

sat ına göre kaç haftalık şuan?

satıma gore 6+6 gunluk fakat gec yumurtladım zannedersem benım hesabıma gore 3 yada 4 haftalık ama tam olarak bılmıyorum gecen hafta doktora gıttım kesem gozukmedı beta 24 tu doktor bu degerle kese gozukmez muhtemelen yenı yumurtlama olmus dedıı yarın doktora gıdecem artık ne kadarlık oldugunu ogrencemmm

slm cuma günü beta 246 çıkmıştı salı günü tekrar yaptırdım 1555 çıktı fakat kese görünmedi normalmi sizce???
sat 23 mayıs

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLARRRRR,
bende dün öğrendim hamile olduğumu sabah idrar testinin pozitif çıkmasıyla hemen gidip kan werdim ve değerim 103.5 çıktı sat2haziran sizce nasıl ????

kızlar gunaydınnn hamıs olanlar hayırlısıyla kucaklarına alırlar ınsalahhh

bende ıkıncı bebgımı dusunuyoruz bu ay beklıyorum bat a 4 gunum kaldı yanı salı gunu adet olmam lazım sızce bugun kan tahlılı yaptırsam cıkarma sız kac gun kala yada gecıncemı yaptırdınız tsk ederım sımdıden cvplar ıcın:87::87:

kızlarrrrr mujdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))

bıraz once tahlıl yaptım cıkmaz dedım ama duramadımmm sılık 2. cızgı cıktı yuppııııı

ha mı le yımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) oglumun ıkıncı kardesı gelıyoooooo :))

mrb arkadaslar zor durumdayim bi yorum yapin lutfen sat27 mayis 26 haziranda iki gun kanamam oldu oncesinde idrar testi silik ikinci cizgi vardi acile gttim 6.66 kanda cikti dusuk yapiyorsun dedi dr snra kanama iki gunde kesildi normalde 6 gun suruyor tekrar kan testinde 21 sonrakinde 36.12 dis gebelik diyo dr ama bekleyelim diyor 2,5 yasinda bi kizim var o cok kolay belli olmustu nedir durumum yaaa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…