fakat tablolara bakıp ne kadarlık olduğumu anlayamadım ya(((
Kızlar ya çok ktüyüm bi de bana yardımcı oluverin. Benim sat 30 mayıs. Pazartesi hcg testi 132 çıktı bugün yaptırdım 535 olmuş normalde iki kat artması lazım değişlmiydi..bi anormallik mi var bilen biri aydınlatsın lütfen ya
Yok canım normal bence
p.tesi 132 cıkmıs
carsamba 2 katı katlanması lazım o da132*2=264
Cuma gunu de 2 ye katlanması lazım o da 264*2=528 senin 535 cıkmıs =)
canım ben mart ayında bi anembriyonik gebelik yaşadım ve kürtajla sonlandırıldı. 3 ay geçti işte..tam kendimi toparladım dedim hamile olduğumu öğrendim değer düşük çıkınca korktum açıkçası..sağol canım teşekkür ederim
mrb arkadaslar zor durumdayim bi yorum yapin lutfen sat27 mayis 26 haziranda iki gun kanamam oldu oncesinde idrar testi silik ikinci cizgi vardi acile gttim 6.66 kanda cikti dusuk yapiyorsun dedi dr snra kanama iki gunde kesildi normalde 6 gun suruyor tekrar kan testinde 21 sonrakinde 36.12 dis gebelik diyo dr ama bekleyelim diyor 2,5 yasinda bi kizim var o cok kolay belli olmustu nedir durumum yaaa??
geçmiş olsun ben de dşük yapmadan önce doktorun biri dış gebelik dedinerdeyse ameliyat edecekti.sonra olmadığım anlaşıldı mutlaka farklı doktorlara görün ama düşükk yaptım.mol gebelik çıktı neyse şimdi.kesen görünmüyor o zaman değil mi?
tesekkur ederim oncelikle hayir canim birak keseyi rahim duvari bile kalinlasmamis 4. dr gittigim anne yuregi iste bi umut yine de kucucuk
haklısın seni çok iyi anlıyorum.dış gebelikse onu ilaçlada düşürebiliyorlar sen yinede farklı doktorlara git.başıma gelenleri bir anlatsam.neden güvenmediğimi anlarsın.ama bak eminim dünya tatlısı bir kızın vardır.kızın sana destek olur.allah onu sana bağışlasın.allahım yardımcımız olsun...
saol canim haklisin dunya tatlisi bi kizim var Rabb"im hayirlisini vrsin benden once hic cocugu olmayanlara bi evlat nsip etsin sonr insllh bana amin
mrb arkadaşlar bugün bi hevesle tahlil yaptırdım kan tahlilimde 0.2 yazıyo bu nedemek bilen varmı offffffff cok canım sıkıldı moralmen çöktüm yaaaa
mrb arkadaşlar bugün bi hevesle tahlil yaptırdım kan tahlilimde 0.2 yazıyo bu nedemek bilen varmı offffffff cok canım sıkıldı moralmen çöktüm yaaaa
Arkadaşlar merhaba, bende geçen ay düşük yaptım. Ama şuan 4 haftalık hamileyim ilk hcg değerim 107.4 çıktı 2 gün sonra muayne için doktora gittim tekrar test istedi sonuç 321 çıktı ve şuan için değerimin gayet iyi olduğunu söyledi ama o gün biraz benden kahverengi leke geldiği için belki düşük olabilir dedi. şimdi verdiği ilaçları kullanıp dinleniyorum. ama aklım karıştı sizin yorumlarınıza bakıyorum benim 4 haftalık gebeliğe göre sanki değerlerim düşük gibi umarım her şey yolundadır. beni bilgilendirirseniz çok mutlu olcam.
canım bence değerin normal....
adet tarihin neydi kacıncı gün öğrendin ilk degerini????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?