Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar ya çok ktüyüm bi de bana yardımcı oluverin. Benim sat 30 mayıs. Pazartesi hcg testi 132 çıktı bugün yaptırdım 535 olmuş normalde iki kat artması lazım değişlmiydi..bi anormallik mi var bilen biri aydınlatsın lütfen ya

Yok canım normal bence
p.tesi 132 cıkmıs
carsamba 2 katı katlanması lazım o da132*2=264
Cuma gunu de 2 ye katlanması lazım o da 264*2=528 senin 535 cıkmıs =)

Yok canım normal bence
p.tesi 132 cıkmıs
carsamba 2 katı katlanması lazım o da132*2=264
Cuma gunu de 2 ye katlanması lazım o da 264*2=528 senin 535 cıkmıs =)

canım ben mart ayında bi anembriyonik gebelik yaşadım ve kürtajla sonlandırıldı. 3 ay geçti işte..tam kendimi toparladım dedim hamile olduğumu öğrendim değer düşük çıkınca korktum açıkçası..sağol canım teşekkür ederim

Yok canım korkma eger yiyecek ekmegi varsa zamanı da geldiyse Allah'ım bir aksilik cıkarmadan gonderir melegini yanına..

benim durumumda olanlar var mi arkadaslar ya da bilgisi olan aslinda ben de dis doktoruyum biliyorum ne oldugunu ama sanirim olumlu biseler duymak istiyorum

kimse cvp yazmayacak anlasilan yine de tesekkurler arkadaslar Rabb"im herkesin gonlundekini hayirlisiyla verir isteyenler tez zamanda annelik duygusunu tadar insallah hayirli cumalar herkese

geçmiş olsun ben de dşük yapmadan önce doktorun biri dış gebelik dedinerdeyse ameliyat edecekti.sonra olmadığım anlaşıldı mutlaka farklı doktorlara görün ama düşükk yaptım.mol gebelik çıktı neyse şimdi.kesen görünmüyor o zaman değil mi?

tesekkur ederim oncelikle hayir canim birak keseyi rahim duvari bile kalinlasmamis 4. dr gittigim anne yuregi iste bi umut yine de kucucuk

tesekkur ederim oncelikle hayir canim birak keseyi rahim duvari bile kalinlasmamis 4. dr gittigim anne yuregi iste bi umut yine de kucucuk

haklısın seni çok iyi anlıyorum.dış gebelikse onu ilaçlada düşürebiliyorlar sen yinede farklı doktorlara git.başıma gelenleri bir anlatsam.neden güvenmediğimi anlarsın.ama bak eminim dünya tatlısı bir kızın vardır.kızın sana destek olur.allah onu sana bağışlasın.allahım yardımcımız olsun...

saol canim haklisin dunya tatlisi bi kizim var Rabb"im hayirlisini vrsin benden once hic cocugu olmayanlara bi evlat nsip etsin sonr insllh bana amin

saol canim haklisin dunya tatlisi bi kizim var Rabb"im hayirlisini vrsin benden once hic cocugu olmayanlara bi evlat nsip etsin sonr insllh bana amin

işte böyle yinede en 5 doktor gez sonra allahtan hayırlısı.evlat evlattır bilirim.o canlı bile değil derler.geçer derler ama çok zor.şükür ki bir kızın var.allah bizlere de nasip etsin inş.

mrb arkadaşlar bugün bi hevesle tahlil yaptırdım kan tahlilimde 0.2 yazıyo bu nedemek bilen varmı offffffff cok canım sıkıldı moralmen çöktüm yaaaa

Arkadaşlar merhaba, bende geçen ay düşük yaptım. Ama şuan 4 haftalık hamileyim ilk hcg değerim 107.4 çıktı 2 gün sonra muayne için doktora gittim tekrar test istedi sonuç 321 çıktı ve şuan için değerimin gayet iyi olduğunu söyledi ama o gün biraz benden kahverengi leke geldiği için belki düşük olabilir dedi. şimdi verdiği ilaçları kullanıp dinleniyorum. ama aklım karıştı sizin yorumlarınıza bakıyorum benim 4 haftalık gebeliğe göre sanki değerlerim düşük gibi umarım her şey yolundadır. beni bilgilendirirseniz çok mutlu olcam.

canım bence değerin normal....
adet tarihin neydi kacıncı gün öğrendin ilk degerini????

canım bence değerin normal....
adet tarihin neydi kacıncı gün öğrendin ilk degerini????

canım mayıs 18 de düşük yaptım aynı adet olur gibi oldu. Ben o tarihi adetimin ilk günü olarak hesplıyordum 6 haftalıktır diye düşünüyordum ama doktorum sonuca göre 4 haftalık olduğunu ve düşük yaptığım tarihi adetimin ilk günü gibi düşünemezsin dedi. Dediğinide pek anladım sayılmaz. haziran 28 de ilk değerimi 30'unda da 2. değerimi öğrendim. Bu çarşamba da kotrole gidicem. Gerçi ultrasonda daha gözükmez dedi ama kontrol için gel dedi. Umarım bir sorun yoktur, çok korkuyorum bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum.

Arkadaşlar size genel bilgilerimi vermek istiyorum.Bu güne kadar hep doğal yöntemlerle korundum ilaç vb ürünler kullanmadım.Buna rağmen adetlerimde bir düzensizlik söz konusu.
Son 2 adet tarihim şunlar:
24 NİSAN 2011
6 HAZİRAN 2011
Mayıs ayı hiç yok Ama genel istatistiğim 35 gün sürüyor.Bir uzmana gittim vajinal ultrason baktı ve herşeyin normal olduğunu söyledi.Bu ay hiç korunmadık ve hemen hergün ilişkiye girdim,ilişki sonrası pozisyonuma dikkat ettim.Şuanda adetime 3 gün var.Bir haftadır bende aşırı tuvalatete çıkma ihtiyacı,özellikle sabahları kasık ağrısı,mide yanması vb. özellikler var.Bunlar psikolojik de olabilir bilemiyorum ama öyle olmamasını temenni ediyorum.Bugün adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım ve sonuç 1.2 çıktı yani negatif Acaba ben kan testini erken mi yaptırdım ümitsizliğe kapılmak için erken mi? Deneyimli arkadaşlarımız bilgilendirirse sevinirim.Teşekkürler.

arkadaşlar sat 7 gün geçti. bugün ikinci beta hcg testini yaptırdım 2721 çıktı.
artık kimyasal gebelik riski yoktur değilmi. doktorum ilerleme çok iyi dedi.perşembe ultrasonla bakılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…