selam kızlar nasılsınız??
bende kan testi yaptırmaya devam ediyorum dün yaptırdım ve en son testte degerlerin 2 ye katlanmadıgını gördüm....
25 haziran 52,55 (adet tarihimden 2 gün önce)
27 haziran 208,06
29 haziran 444,87
1 temmuz 989,95
3 temmuz 1322,60
1 ve 3 temmuz arası degerlerim yükselmiş ama 2 ye katlanmamış....
bu konuda endişenlenmelimiyim?
yardım edin kızlar dün bu sonucu aldıgımdan beri cok huzursuzum.
doktorumuzda carşamba bizi bekliyor keseye görmek için 2 gün daha nasıl dayanacaksam!!!
Arkadaşlar size genel bilgilerimi vermek istiyorum.Bu güne kadar hep doğal yöntemlerle korundum ilaç vb ürünler kullanmadım.Buna rağmen adetlerimde bir düzensizlik söz konusu.
Son 2 adet tarihim şunlar:
24 NİSAN 2011
6 HAZİRAN 2011
Mayıs ayı hiç yokAma genel istatistiğim 35 gün sürüyor.Bir uzmana gittim vajinal ultrason baktı ve herşeyin normal olduğunu söyledi.Bu ay hiç korunmadık ve hemen hergün ilişkiye girdim,ilişki sonrası pozisyonuma dikkat ettim.Şuanda adetime 3 gün var.Bir haftadır bende aşırı tuvalatete çıkma ihtiyacı,özellikle sabahları kasık ağrısı,mide yanması vb. özellikler var.Bunlar psikolojik de olabilir bilemiyorum ama öyle olmamasını temenni ediyorum.Bugün adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım ve sonuç 1.2 çıktı yani negatif Acaba ben kan testini erken mi yaptırdım ümitsizliğe kapılmak için erken mi? Deneyimli arkadaşlarımız bilgilendirirse sevinirim.Teşekkürler.
arkadaşlar sat 7 gün geçti. bugün ikinci beta hcg testini yaptırdım 2721 çıktı.
artık kimyasal gebelik riski yoktur değilmi. doktorum ilerleme çok iyi dedi.perşembe ultrasonla bakılacak.
selam kızlar nasılsınız??
bende kan testi yaptırmaya devam ediyorum dün yaptırdım ve en son testte degerlerin 2 ye katlanmadıgını gördüm....
25 haziran 52,55 (adet tarihimden 2 gün önce)
27 haziran 208,06
29 haziran 444,87
1 temmuz 989,95
3 temmuz 1322,60
1 ve 3 temmuz arası degerlerim yükselmiş ama 2 ye katlanmamış....
bu konuda endişenlenmelimiyim?
yardım edin kızlar dün bu sonucu aldıgımdan beri cok huzursuzum.
doktorumuzda carşamba bizi bekliyor keseye görmek için 2 gün daha nasıl dayanacaksam!!!
hep aynı yerde mi yaptırıdn inşallah sorun yoktur bebeğin seninledir
hayır en son yaptırdıgımı baska bir şehirde yaptırdım misafirlikteydik....
o zaman hiç kafana takma makinasında sorun vardır için rahat olsun bol bol dua et
inşallah öyledir canım
zaten laboratuvarn içinde aldılar kanıı kücücük bi yerdi ve laboratuvarda calışan bayan çok suratsızdi zorla kan aldıyordu sanki anlican hiç gözüm tutmamişti zaten orayı
yarın kendi hastanemde tekrar bir test yaptıracam bakalım ne cıkacak
birde şunu okudum bi yerde
HCG düzeyi İkiye katlanma
süresi
< 1200 48-72 saat
1200 -6000 arası 72-96 saat
> 6000 >96 saat
yani degişe biliyormuş katlanma süresi
saol canım yardımın için
rica ederim inşallah çok güzel haberler alırsın
hatta bence yarın kan vermene bile gerek yok doktora gitsen keseyi görürsün inş
burada okuduğum kadarıyla doktorlar 2 gün sonra tekrar kan tahlili isteyip hcg artışına bakıyorlar. ama benm gittiğim dr iki gün sonra veya başka bi gün tekrar kan tahlili istemedi. bende hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi günü tatile çıktım ve yeni döndüm. perşembe ultrasona giricem keseyi görmek için. ama içime bi kurt düştü nie tekrar test istemedi die. kasıklarımdada ağrılarım oldu son iki gündür, korkmaya başladım
inşallah öyledir canım
zaten laboratuvarn içinde aldılar kanıı kücücük bi yerdi ve laboratuvarda calışan bayan çok suratsızdi zorla kan aldıyordu sanki anlican hiç gözüm tutmamişti zaten orayı
yarın kendi hastanemde tekrar bir test yaptıracam bakalım ne cıkacak
birde şunu okudum bi yerde
HCG düzeyi İkiye katlanma
süresi
< 1200 48-72 saat
1200 -6000 arası 72-96 saat
> 6000 >96 saat
yani degişe biliyormuş katlanma süresi
saol canım yardımın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?