Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

selam kızlar nasılsınız??
bende kan testi yaptırmaya devam ediyorum dün yaptırdım ve en son testte degerlerin 2 ye katlanmadıgını gördüm....

25 haziran 52,55 (adet tarihimden 2 gün önce)
27 haziran 208,06
29 haziran 444,87
1 temmuz 989,95
3 temmuz 1322,60

1 ve 3 temmuz arası degerlerim yükselmiş ama 2 ye katlanmamış....
bu konuda endişenlenmelimiyim?
yardım edin kızlar dün bu sonucu aldıgımdan beri cok huzursuzum.
doktorumuzda carşamba bizi bekliyor keseye görmek için 2 gün daha nasıl dayanacaksam!!!

canım adet günümüz seninle aynı bende 27 haziranda olmam lazımdı.
kan tahlimimi 1 gün sonra 28 temmuzda yaptırdım 131 çıktı.
bugün yani 7 gün sonra değerim 2721 doktor iyi ilerlemiş dedi ama kese görünmez dedi perşembe ultrasonda bakacak sende canım sabret sonucun kötü değil bence en ne tsonuç ultrason burdan haber edersin bize.

4 5 gün bekle tekrar test yap

arkadaşlar sat 7 gün geçti. bugün ikinci beta hcg testini yaptırdım 2721 çıktı.
artık kimyasal gebelik riski yoktur değilmi. doktorum ilerleme çok iyi dedi.perşembe ultrasonla bakılacak.

değerin güzel artık kese de görülür

hep aynı yerde mi yaptırıdn inşallah sorun yoktur bebeğin seninledir

o zaman hiç kafana takma makinasında sorun vardır için rahat olsun bol bol dua et

inşallah öyledir canım
zaten laboratuvarn içinde aldılar kanıı kücücük bi yerdi ve laboratuvarda calışan bayan çok suratsızdi zorla kan aldıyordu sanki anlican hiç gözüm tutmamişti zaten orayı
yarın kendi hastanemde tekrar bir test yaptıracam bakalım ne cıkacak
birde şunu okudum bi yerde

HCG düzeyi İkiye katlanma
süresi
< 1200 48-72 saat
1200 -6000 arası 72-96 saat
> 6000 >96 saat

yani degişe biliyormuş katlanma süresi
saol canım yardımın için

rica ederim inşallah çok güzel haberler alırsın
hatta bence yarın kan vermene bile gerek yok doktora gitsen keseyi görürsün inş

rica ederim inşallah çok güzel haberler alırsın
hatta bence yarın kan vermene bile gerek yok doktora gitsen keseyi görürsün inş

evet canım bende öyle düşündüm ama doktorumuz yarın cok yogun oldugundan carşambaya atıldı randevu
başka doktorada gitmek istemiyorum çünkü ben aşılama tedavisiyle hamile kaldım benim doktorum herşeyi biliyor benim hakkımda olmazsa arayıpta ben yarına randevü için ısrar edeyim bende sabırsızlandım artık

merhaba arkadaşlar

yardımlarınıza ihtiyacım var ne olur bana yardım edin cok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum..

bu ay hamile olduğumu öğrendim adet tarim 4 gün geçti bugün dr gittim keseyi göremedi cok üzgünüm sizce normalmi dr erken gebelik olabilir dedi perşembe günü tekrar çağırdı değerim içinde cok iyi dedi 2 gün önce yaptıdım
824.13 çıktı

kızlar bu ayın 1 inde olmam gerekiyodu olmadım
bugün test yaptırdım 40 çıktı sizce kimyasalmı çok düşük değerim

burada okuduğum kadarıyla doktorlar 2 gün sonra tekrar kan tahlili isteyip hcg artışına bakıyorlar. ama benm gittiğim dr iki gün sonra veya başka bi gün tekrar kan tahlili istemedi. bende hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi günü tatile çıktım ve yeni döndüm. perşembe ultrasona giricem keseyi görmek için. ama içime bi kurt düştü nie tekrar test istemedi die. kasıklarımdada ağrılarım oldu son iki gündür, korkmaya başladım

canım hamileliğin yolunda olup olmadığını anlamak için en erken ve kesin olarak 2 günde bir takip öneriyo doktorlar

sen takip yaptırmasanda kanaman olmadığına göre bebeğin hala seninle ultrasonda sana sürpriz yapar kendini yada kesesini gösterir inşallah

Merhaba Arkadaşlar,aranızda yeniyim yardımınızı rica ediyorum...bende bugün b-hcg tahlili yaptırdım..sonuç 10 çıktı..küsüratsız yani..kafam karıştı..bana net bi şeyler söyleyebilirmisiniz??kimyasal gebelik olma riski var mı sizce?

merhaba arkadaşlar, açıkçası konunun hepsini tam okuma fırsatım olmadı,
şu anda kafam çok karışık
adetim 2 gün gecikti (ki gecikmez)bugün hemen test yaptım ikinci çizgi belli belirsiz birçizgi halinde belirdi..genelde bu durumda hamile olunuyor.Fakat ben şu anda hamileliğe hazır olmadığımı düşünüyordum 3 yaşında bir oğlum var ve 3 aydır migren için xamate adlı bir ilaç kullanıyorum.ve rahatlatıcı cymbalta adlı bir ilaç.
hemen hastaneye gittim ama adım gibi emindim hamile olduguma kan testi yaptırdım sonuç sıfır!!!!!
yani hamile değilsiniz dedi....
şimdi kafam karışık sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
içmem gereken bir sürü ilaç var ama kendimi hamile gibi hissediyorum
sizce 0 çıksa bile hamile olma ihtimalim var mıdır?
:26:

Arkadaşlar ben laborantım ve bişeyi düzeltmek istiyorum heryerin kitleri farklıdır ve buna göre değerlerde farklıdır...mümkünse hep aynı yere yaptırın testlerinizi.....senin içinde hayırlı olsun arkadaşım ALLAH tamamına erdirsin canım hayırlısıyla ....

dün içim rahat etmedi ve kendi hastanemde yine bir test yaptım sonuc 3207!!!!!!!!!
haklıymıssınız kızlar bidaha başka bi yerde yaptırmıcam bu bana ders oldu
bugünde doktora gidip keseyi görmeye gidecez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…