merhaba arkadaşlar
yardımlarınıza ihtiyacım var ne olur bana yardım edin cok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum..
bu ay hamile olduğumu öğrendim adet tarim 4 gün geçti bugün dr gittim keseyi göremedi cok üzgünüm sizce normalmi dr erken gebelik olabilir dedi perşembe günü tekrar çağırdı değerim içinde cok iyi dedi 2 gün önce yaptıdım
824.13 çıktı
kızlar bu ayın 1 inde olmam gerekiyodu olmadım
bugün test yaptırdım 40 çıktı sizce kimyasalmı çok düşük değerim
Merhaba Arkadaşlar,aranızda yeniyim yardımınızı rica ediyorum...bende bugün b-hcg tahlili yaptırdım..sonuç 10 çıktı..küsüratsız yani..kafam karıştı..bana net bi şeyler söyleyebilirmisiniz??kimyasal gebelik olma riski var mı sizce?
dün içim rahat etmedi ve kendi hastanemde yine bir test yaptım sonuc 3207!!!!!!!!!
haklıymıssınız kızlar bidaha başka bi yerde yaptırmıcam bu bana ders oldu
bugünde doktora gidip keseyi görmeye gidecez inşallah
günün geçti mi yoksa erkenmi yaptırdın tahlili
kızlar sizide bilgilendireyim istedim
bugün keseye bakmaya gitmiştik
ve ne görelim???
1 degil 2 tane kese gördük
ikizim olacak hayırlısıyla inşallahhhhhh
ilsec canım yukselmıstır merak etme stres yapma kendıneee dualrımız senınlee
mrb arkadaşlar ben sat a göre 6 haftalık hamileyim.sat 25 mayıstı.İlk defa bugun kan testi yaptırdım.1500 çıktı değer 2 haftalık bir gecikme için az gibi geldi bana.Sizler ne düşünüyorsunuz?İnsan aklına hep kötü seyler getiriyor
niye aklına kötü şeyler getirip canını sıkıyorsunki değerler her insanda farklı çıkar bence gayet iyi tasalınacağına keyfini çıkar üzme bebeğini.. :)
bence siz doktorunuzu arayıp sorun.bizi aşar gibi geliyor.kızlar merhaba
ben 1 haziranda düşük yaptım normlade 28 günde bir adet olurum korunamdık 30 haziranda idrar testi yaptım negatif çıktı 4 temmuzda idrar testi yaptım pozitif çıktı silikti ikinci çizgi kanda baktırdım değer 7.2 çıktı gebelik var 2-3 gün sonra tekrarla dediler dün akşam yeniden idrar testi yaptım negatif çıktı bi fikri olan varmı bu kimyasal gebelik denilen bişey olabilirmi test pozitifken yanılma payı olurmu lütfen yardımcı olun kafam çok karışık
YAptırdım az önce sonucumu aldım 0.29Benim çocuğum olmuyor.Yumurtladığımı anlayamıyorum ben
Herkese merhabalar,
arkadaşlar bir sorum olacak bunu daha önce paylaşmıştım ama yine sormak istiyorum. Yeni evli sayılırım 10.ayıma yeni girdim, 4 ay önce korunmayı bıraktık 30 günde bir düzenli regl olduğumdan ilk ay 2 gün gecikmeyle test yaptım hcg değerim 120 çıktı ve olmadı ertesi günü hastalandım sonnraki 3 ayda 1-2 günlük gecikmeler devam etti ve nihayetinde hala bir şey yok. Çok uzattım galiba kısaca sorum şu; 120 değerini görmüş olmam her ne kadar gebelikle sonuçlanmazsa bile bir avantaj mıdır, herhangi bir sorunumuzun olmadığı, heran gebe kalmaya müsait olduğumuz anlamına mı geliyor acaba? Bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. iyi günler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?