Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kese degerlerin 1500 ve üstne gelince alttan yapılan ultrasyonla gözükür canım endişelenme normal yani
bende bügün 5+1 im ve en son dün baktırdım degerlerim 3207 cıktı bugün saat 4 de doktora gitcez keseye bakmak için

günün geçti mi yoksa erkenmi yaptırdın tahlili

gözün aydınnnnnnn

kızlar mrb.sat 2 haziran bugün kan tahlili yaptırdım 31.14 çıktı acildeki doktor pozitif dedi çok mu düşük değer? doktorumu aradım pazartesi tekrar yaptır 100 ün üstüne çıkması lazım kese görünmez dedi.kasık ağrım ve mide bulantım var.

kızlar sizide bilgilendireyim istedim
bugün keseye bakmaya gitmiştik
ve ne görelim???
1 degil 2 tane kese gördük
ikizim olacak hayırlısıyla inşallahhhhhh

kızlar sizide bilgilendireyim istedim
bugün keseye bakmaya gitmiştik
ve ne görelim???
1 degil 2 tane kese gördük
ikizim olacak hayırlısıyla inşallahhhhhh

:) Süper bir haber bu :) HAyırlı olsun Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.Sizin adınıza çok sevindim.Benim adetimden 5 gün önce yaptırdığım test 1.20 çıkmıştı bugün tekrar baktıracağım inşlh yükselmiştir bana dua edin nolur sizin duanız kabul bulur

ilsec canım yukselmıstır merak etme stres yapma kendıneee dualrımız senınlee

YAptırdım az önce sonucumu aldım 0.29 Benim çocuğum olmuyor.Yumurtladığımı anlayamıyorum ben

mrb arkadaşlar ben sat a göre 6 haftalık hamileyim.sat 25 mayıstı.İlk defa bugun kan testi yaptırdım.1500 çıktı değer 2 haftalık bir gecikme için az gibi geldi bana.Sizler ne düşünüyorsunuz?İnsan aklına hep kötü seyler getiriyor

niye aklına kötü şeyler getirip canını sıkıyorsunki değerler her insanda farklı çıkar bence gayet iyi tasalınacağına keyfini çıkar üzme bebeğini.. :)

niye aklına kötü şeyler getirip canını sıkıyorsunki değerler her insanda farklı çıkar bence gayet iyi tasalınacağına keyfini çıkar üzme bebeğini.. :)

ya burada adet gunumde 100 küsür çıktı 5 gün geçti şu kadar cıktıları gorunce 14 sonra 1500 cok az gibi geldi inşallah bi sorun yoktur tsk ederim cevabın için....

kızlar merhaba

ben 1 haziranda düşük yaptım normlade 28 günde bir adet olurum korunamdık 30 haziranda idrar testi yaptım negatif çıktı 4 temmuzda idrar testi yaptım pozitif çıktı silikti ikinci çizgi kanda baktırdım değer 7.2 çıktı gebelik var 2-3 gün sonra tekrarla dediler dün akşam yeniden idrar testi yaptım negatif çıktı bi fikri olan varmı bu kimyasal gebelik denilen bişey olabilirmi test pozitifken yanılma payı olurmu lütfen yardımcı olun kafam çok karışık

bence siz doktorunuzu arayıp sorun.bizi aşar gibi geliyor.

YAptırdım az önce sonucumu aldım 0.29 Benim çocuğum olmuyor.Yumurtladığımı anlayamıyorum ben

burdaki yazılanlardan benze fazla etkilenmeyin.bende anlamıyorum.kendimi fazla dinlemiyorum ya da herkes gibi yaşamıyorum.evde yapabileceğiniz testler var .yumurtlama zamanını öğrenmek için.gerçi ben onlardan da bişey anlamadım ya :) yumurta takibi yaptırabilirsiniz doktora.ben baya baya yaptırdım.aşılama ve tüp bebekte yaptırdım.olmadı.normal yolla hamile kalamıyorum da belkide çok istememek lazım.neyse durum böyle.çok kafaya takmayın diyor herkes.nasıl olacaksa.

Herkese merhabalar,
arkadaşlar bir sorum olacak bunu daha önce paylaşmıştım ama yine sormak istiyorum. Yeni evli sayılırım 10.ayıma yeni girdim, 4 ay önce korunmayı bıraktık 30 günde bir düzenli regl olduğumdan ilk ay 2 gün gecikmeyle test yaptım hcg değerim 120 çıktı ve olmadı ertesi günü hastalandım sonnraki 3 ayda 1-2 günlük gecikmeler devam etti ve nihayetinde hala bir şey yok. Çok uzattım galiba kısaca sorum şu; 120 değerini görmüş olmam her ne kadar gebelikle sonuçlanmazsa bile bir avantaj mıdır, herhangi bir sorunumuzun olmadığı, heran gebe kalmaya müsait olduğumuz anlamına mı geliyor acaba? Bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. iyi günler herkese

canım sen 1.20 mi diyorsun 120 mi diyorsun 1.20 gibi değerler çıkabiliyor benimli 1.24 dü sanırım ama ne yazıkki gebelik yok

arkadaşlar dondurulmuşlarla tüp bebek yaptırdım 10. gün yani adetime 4 gün kala kan değerim 499 çıktı. 14. gün tekrar test yaptıracağım. sizce bu değer ne ifade ediyor? çoğul gebelik olabilir mi? 3 embriyo transfer edilmişti.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…