Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım sen 1.20 mi diyorsun 120 mi diyorsun 1.20 gibi değerler çıkabiliyor benimli 1.24 dü sanırım ama ne yazıkki gebelik yok

1,20 değil 120 çıktı hatta hemşire biz 135 olursa kesin gebesin diyoruz senin 120 aslında negatif senin ama regline yakın döllenme olduysa biraz daha beklemen lazım dedi, beklemeye gerek kalmadı ertesi gün hastalandım zaten.
ayrıca folik plus kullanıyorum 3 ay oldu bırakayım mı ilacı bilemedim çok uzun zamandır içiyorum gibi geldi bana

Sanırım hamile olabilirsin bir yakınımda 3. tüp bebek denemesinde hamile kaldı oda senin gibi dondurulmuş yumurta ile oldu şuan 5 aylık oldu darısı başına...

benim değerim adetime 2 gün kala 101,8 çıktı normal mi sizce? 9 aydır bebk istiyorduk

Canım hemen kendini haveslandirme biraz bekle olabilirde ama olmayabilirde testi çok erken yapmışsın adetin 1 hafta geciksin emin olarak yapmanı tavsiye ederim ben 9 günlük bir gecikmeden sonra yapmıştım ozaman çıktı şimdi 2 aylık hamileyim umarım gönlünün isrediği hayırlısı ile olur...

YAptırdım az önce sonucumu aldım 0.29 Benim çocuğum olmuyor.Yumurtladığımı anlayamıyorum ben

ilsec öle deme bende anlamam hiç yumurtladığımı bilmiyorum fakat sana tek tavsiyem stres yapma bende bir tavsiye üzerine herşeyi unutmaya karar verdim tam başka planlar yapmaya başlamıştım hatta işte bulmuştum günümün geldiğini bile unutmuşum 2 gün geçince farkettim sonra 9. gün kantesti yaptırdım ve şuanda 2 aylık hamileyim stres yapma rahat ol bak ozaman kendiliğinden olacaktır üzülme...

canım ilk defa 100 üsütünde olupta hamile olmayanı duydum benim hcg değerim 50 bile çıksa yaşasın hamileyim derdim inşallah hamie kalırsın boşyere folik kullanma hamile kalınca kullanmaya başlarsın

120 çıktı saha sonra düştü mü hcg?Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin.Ben bi kimyasal gebelik yaşadım değerim on küsürlerdeydi hemşire pozitif ama düşer demişti.120 ye nasıl pozitif demiyorlar.Benm bu gebeliğimde gecikmeden 3 gün sonra sadece 46 çıktı pozitif dediler ben biraz şüpheyle yakşaltım.120 çıksa havalar uçardım ben

Maşallah değerin çok iyi.Bence çoğul olabilir.Ama tekrarladığında daha iyi anlaşılır.Dört kart artış olursa ikiz diyolar

merhaba herkese...şimdi hastaneden geldim.14 gün önce bi ilişki yaşamıştım.evli değilim ne yazıkki o yüzden çok korkuyordum.sadece zevk suyu denilen şeyden şüphemiz vardı ama yine de olabilirlilik ihtimali söz konusuydu.dün adet olmam gerekirken bu sabah hala olamayınca gidip beta hcg yaptırdım. sonuç 1.0 çıktı.doktora giremedim hafta sonu olduğu için.pazartesi giderim dedim ama eve geldim ki adet olmuşum bile.bu sonuca göre gebelik yok değil mi? sba da idrar testi yapmıştım ordada yok çıkmıştı ama emin olmak için kan da baktırayım dedim.ilişkiden 14 gün sonra 1.0 gebelik yok demek midir?

Hamile değilsin endişelenmene gerek yok.Bence bu korkuyu yaşamamak için tedbirli olun

bu sonuçta hamilelik yok biliyorum da acaba erken mi davrandım,tekrarlamam gereki rmi diye tereddüt ettim.eski yazılanalrı okuyunca regli olup hamile olanlarda varmış o takıldı aklıma.yoksa bir belirtim yok yani.(reglimde normal düzeninde)

Ben bir yıldır uğraşıyorum hamile kalamıyorum.Senin zevk suyu denilen sıvıyla hamile kalma ihtimalin milyonda bir.Hiç korkma gebe filan değilsin.Hayatına karışmak istemiyorum ama fikrimi beyanetmeden geçemeyeceğim kusura bakma Ama bence bu sana iyi bir ders olsun evlenmeden kalkışma böyle şeylere üzülen,kırılan,yıpranan ve tek başına kalan sen olursun erkeğe bişey olmaz.

haklısın...çok haklısın...ama olan oldu şu an.sonucun negatif çıkması için dua ediyodum.sanırım artık güvenebilirim.erken mi diye düşünüyodum ama adette olunca rahat olabilirm sanırım.

Kızlar, regl tarihim gecikince şüplelendim. Ezcaneden test kitinde hamileyim görünüyor. Bhcg testi yaptırdım, biraz önce, 1061,7 görünüyor... Artık bol bol yazarım buraya :) Doktora gidince kesinleştireceğim. Güzel haber bekleyenler de inşallah bir an önce alırlar haberlerini :)

Maşallah değerin çok iyi.Bence çoğul olabilir.Ama tekrarladığında daha iyi anlaşılır.Dört kart artış olursa ikiz diyolar

10. gün değerim 499du. 14. gün ise büyüktür 1500 çıktı. 2 hafta sonra ultrasona gireceğin doktorum öyle söyledi bakalım kaç kese görünecek çok merak ediyorum...

10. gün değerim 499du. 14. gün ise büyüktür 1500 çıktı. 2 hafta sonra ultrasona gireceğin doktorum öyle söyledi bakalım kaç kese görünecek çok merak ediyorum...

Hmm atış iki kat olarak gitmiş.Ama neden iki hafta ya çok uzun değil mi?İki gün sonra gitsen kese görünür.2 haftaya kalp atışını bile duyardın.Hayırlı olsun bu arada :)

canım ilk defa 100 üsütünde olupta hamile olmayanı duydum benim hcg değerim 50 bile çıksa yaşasın hamileyim derdim inşallah hamie kalırsın boşyere folik kullanma hamile kalınca kullanmaya başlarsın
Ben de senin gibi düşündüm ama öyle olmadığı zamanlar oluyormuş. Anladığım kadarıyla kimyasal gebelik deniyormuş bu duruma yani; döllenme gerçekleşiyor hcg yükseliyor ama ardından bebek tutunamıyor ve regl olup gidiyor okuduklarımdan böyle anladım. En azından içim rahat bir nebze, 120 yi bulmuşsam demek ki gebe kalmada herhangi bir sorunumuz yok diye düşünüyorum.

canım nerelerdesin senden haber bekliyorum cumartesi gittim ben 1.5 aylıkmış ikizlerim olacak:)))))))

kızlar bugün beta hcg sonuçlarımı aldım 829,43 pozitif çıktı ama gerisini anlayamadım yani kaç haftalık hamileyim bilen varsa lütfen yardımcı olurmusun

4.hafta 4700-132800
6.hafta 22600 -135000
8.hafta 52500-191800
12.hafta 6740-129000
13-27 hafta 8200-147200
28-40 hafta 2320-91800

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…