- 26 Nisan 2011
- 403
- 25
- 118
canım sen 1.20 mi diyorsun 120 mi diyorsun 1.20 gibi değerler çıkabiliyor benimli 1.24 dü sanırım ama ne yazıkki gebelik yok
arkadaşlar dondurulmuşlarla tüp bebek yaptırdım 10. gün yani adetime 4 gün kala kan değerim 499 çıktı. 14. gün tekrar test yaptıracağım. sizce bu değer ne ifade ediyor? çoğul gebelik olabilir mi? 3 embriyo transfer edilmişti.....
benim değerim adetime 2 gün kala 101,8 çıktı normal mi sizce? 9 aydır bebk istiyorduk
YAptırdım az önce sonucumu aldım 0.29Benim çocuğum olmuyor.Yumurtladığımı anlayamıyorum ben
1,20 değil 120 çıktı hatta hemşire biz 135 olursa kesin gebesin diyoruz senin 120 aslında negatif senin ama regline yakın döllenme olduysa biraz daha beklemen lazım dedi, beklemeye gerek kalmadı ertesi gün hastalandım zaten.
ayrıca folik plus kullanıyorum 3 ay oldu bırakayım mı ilacı bilemedim çok uzun zamandır içiyorum gibi geldi bana
Herkese merhabalar,
arkadaşlar bir sorum olacak bunu daha önce paylaşmıştım ama yine sormak istiyorum. Yeni evli sayılırım 10.ayıma yeni girdim, 4 ay önce korunmayı bıraktık 30 günde bir düzenli regl olduğumdan ilk ay 2 gün gecikmeyle test yaptım hcg değerim 120 çıktı ve olmadı ertesi günü hastalandım sonnraki 3 ayda 1-2 günlük gecikmeler devam etti ve nihayetinde hala bir şey yok. Çok uzattım galiba kısaca sorum şu; 120 değerini görmüş olmam her ne kadar gebelikle sonuçlanmazsa bile bir avantaj mıdır, herhangi bir sorunumuzun olmadığı, heran gebe kalmaya müsait olduğumuz anlamına mı geliyor acaba? Bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. iyi günler herkese
arkadaşlar dondurulmuşlarla tüp bebek yaptırdım 10. gün yani adetime 4 gün kala kan değerim 499 çıktı. 14. gün tekrar test yaptıracağım. sizce bu değer ne ifade ediyor? çoğul gebelik olabilir mi? 3 embriyo transfer edilmişti.....
Hamile değilsin endişelenmene gerek yok.Bence bu korkuyu yaşamamak için tedbirli olunmerhaba herkese...şimdi hastaneden geldim.14 gün önce bi ilişki yaşamıştım.evli değilim ne yazıkki o yüzden çok korkuyordum.sadece zevk suyu denilen şeyden şüphemiz vardı ama yine de olabilirlilik ihtimali söz konusuydu.dün adet olmam gerekirken bu sabah hala olamayınca gidip beta hcg yaptırdım. sonuç 1.0 çıktı.doktora giremedim hafta sonu olduğu için.pazartesi giderim dedim ama eve geldim ki adet olmuşum bile.bu sonuca göre gebelik yok değil mi? sba da idrar testi yapmıştım ordada yok çıkmıştı ama emin olmak için kan da baktırayım dedim.ilişkiden 14 gün sonra 1.0 gebelik yok demek midir?
bu sonuçta hamilelik yok biliyorum da acaba erken mi davrandım,tekrarlamam gereki rmi diye tereddüt ettim.eski yazılanalrı okuyunca regli olup hamile olanlarda varmış o takıldı aklıma.yoksa bir belirtim yok yani.(reglimde normal düzeninde)
ben bir yıldır uğraşıyorum hamile kalamıyorum.senin zevk suyu denilen sıvıyla hamile kalma ihtimalin milyonda bir.hiç korkma gebe filan değilsin.hayatına karışmak istemiyorum ama fikrimi beyanetmeden geçemeyeceğim kusura bakma ama bence bu sana iyi bir ders olsun evlenmeden kalkışma böyle şeylere üzülen,kırılan,yıpranan ve tek başına kalan sen olursun erkeğe bişey olmaz.
Maşallah değerin çok iyi.Bence çoğul olabilir.Ama tekrarladığında daha iyi anlaşılır.Dört kart artış olursa ikiz diyolar
10. gün değerim 499du. 14. gün ise büyüktür 1500 çıktı. 2 hafta sonra ultrasona gireceğin doktorum öyle söyledi bakalım kaç kese görünecek çok merak ediyorum...
Ben de senin gibi düşündüm ama öyle olmadığı zamanlar oluyormuş. Anladığım kadarıyla kimyasal gebelik deniyormuş bu duruma yani; döllenme gerçekleşiyor hcg yükseliyor ama ardından bebek tutunamıyor ve regl olup gidiyor okuduklarımdan böyle anladım. En azından içim rahat bir nebze, 120 yi bulmuşsam demek ki gebe kalmada herhangi bir sorunumuz yok diye düşünüyorum.canım ilk defa 100 üsütünde olupta hamile olmayanı duydum benim hcg değerim 50 bile çıksa yaşasın hamileyim derdim inşallah hamie kalırsın boşyere folik kullanma hamile kalınca kullanmaya başlarsın
burada okuduğum kadarıyla doktorlar 2 gün sonra tekrar kan tahlili isteyip hcg artışına bakıyorlar. ama benm gittiğim dr iki gün sonra veya başka bi gün tekrar kan tahlili istemedi. bende hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi günü tatile çıktım ve yeni döndüm. perşembe ultrasona giricem keseyi görmek için. ama içime bi kurt düştü nie tekrar test istemedi die. kasıklarımdada ağrılarım oldu son iki gündür, korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?