kızlar bugün beta hcg sonuçlarımı aldım 829,43 pozitif çıktı ama gerisini anlayamadım yani kaç haftalık hamileyim bilen varsa lütfen yardımcı olurmusun
4.hafta 4700-132800
6.hafta 22600 -135000
8.hafta 52500-191800
12.hafta 6740-129000
13-27 hafta 8200-147200
28-40 hafta 2320-91800
tebrikler bir kac gün sonra doktora gidip keseyi görebilirsin cnm
kızlar bugün beta hcg sonuçlarımı aldım 829,43 pozitif çıktı ama gerisini anlayamadım yani kaç haftalık hamileyim bilen varsa lütfen yardımcı olurmusun
4.hafta 4700-132800
6.hafta 22600 -135000
8.hafta 52500-191800
12.hafta 6740-129000
13-27 hafta 8200-147200
28-40 hafta 2320-91800
hayırlı cumalar kızlar....
son adet tarıhım 14.6.
karnim ağrıyordu bı doktora gıdım dedım kan testı yaptı 12.7 BETA HCG değerim 16.74 cıktı yanı hamıleyım. doktor dedıkı ıc mı diş gebelıkmı bellı degıl tekrar 3gün sonra gel HCG degerıne bakalım dedı bende bugun gıttım deger 88,07 cıktı... Diş gebelık olarak bakıyoruz suan dedı 2gün sonra tekrar gel dedı... 3günde 4kat artı değer bu nasıl diş gebelık oluyor?
canım değerin maşallah 3 günde cok iyi katlamış.ben dış gebelik yasadım mayıs ayında ve değerlerim 2 kattan az artıyordu.2 ser günlük değerlerim 422,569,832 idi.doktorum ancak 7 haftalıkken dış gebelik olduğuma emin oldu.rahimde kese falan görmeyince.senin doktorun biraz moralini bozmus ama temkinli davranıyor olabilir.hemen öyle dış gebelik tanısı koyulmaz cünkü sinsi bişey.bende ilk muayeneye gittiğimde kan testine göre doktor dış gebelik ihtimalide var demişti nitekimde öyle olduama sen hiç moralini bozma rabbim hayırlısını verir inşallah su mübarek günde.benim sol kasığımda gecmeyen bir sancı vardı canım sanki tas varmış gibi ağırlık vardı,kanamamda olmustu değerlerimde üstteki gibiydi.kan tahlili ister yine 2 güne bir yada 1er hafta arayla.rabbim korusun seni sağlıklı gebeliktir umarım...
gecmıs olsun cnm
benımde sağ kasığımda süreklı bı ağri var... pazar günü tekrar kan aldıracam... ama nasıl bu doktor bu kadar emın konusabılıyor ben buna şaşirdımofffff
sağol canım ya Allah tüm isteyenlere nasip etsin :Saruboceq:
henüz yeni evliyim şuanda düşünmüyoruz ama içimde bir sıkıntı var beta kan testi yaptırdım hamile değilsiniz dediler. ertesi gün regl oldum. ama içimde sıkıntı oldu belki test yanlıştır diye. ama regl olduğum halde hamile olabilir miyim? günümde gecikmede olmadı. of yeni olunca böyle oluyor sanırım kafam çok karıştı. yardııım ediin bana kızlarrr
hayırlı cumalar kızlar....
son adet tarıhım 14.6.
karnim ağrıyordu bı doktora gıdım dedım kan testı yaptı 12.7 BETA HCG değerim 16.74 cıktı yanı hamıleyım. doktor dedıkı ıc mı diş gebelıkmı bellı degıl tekrar 3gün sonra gel HCG degerıne bakalım dedı bende bugun gıttım deger 88,07 cıktı... Diş gebelık olarak bakıyoruz suan dedı 2gün sonra tekrar gel dedı... 3günde 4kat artı değer bu nasıl diş gebelık oluyor?
Canım panik yapmana gerek yok hamile degilsin.
canım benim bence sakın moralini bozma benimde ilk gebeliğimde regliden 3 gün sonra 3.5 cıktı 3 gün sonra gel dedi 35 cıktı adam hiç moralimi bozmadı 3 gün sonra gel dedi 66 cıktı tamam deddi düzenli katlıyor 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi ve dediği gibide odu hiç aklımda soru işareti bile yoktu bencede sen sakın takma kafana bak derim o bebeğim 9. hafta karnımda öldü sonra ikinciside kimyasal oldu sunu anladım kendini üzerek sakın yıpratma herşey olacağına varıyor elinden hiç birşey gelmiyor simdide 3. gebeliğim düşün bendeki korkuyu ama düşünmemeye calısıyorum en onemlisi umudumuzu yitirmemek allah hepimize sabır vesin senin içinde dua edicem
selam arkadaşlar benim 2 tane sağlıklı olmayan gebeliğim oldu biri 7 hafta da kalbi durdu,2.si düşükle sonuçlandı şimdi 3 e gebeyim ancak doktorum beta hcg çok düşük yükseliyor diyor 4 hafta sonu 262,5 tu 5. hafta bası beta hcg 346 cıktı bu normal mı bilgisi olan var mı? yardımlarınızı bekliyorum.
kızlar sizide bilgilendireyim istedim
bugün keseye bakmaya gitmiştik
ve ne görelim???
1 degil 2 tane kese gördük
ikizim olacak hayırlısıyla inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?