19'unda regl olmam gerekirken, olmadım. 20'sinde test yaptırdım 1710 çıktı kanda beta hcg. buna göre sizce kaç haftalık, yarın da doktora gidiyorum. bakalım hayırlısı olsun:)
hayırlı olsun değerin çok iyi son adet tarihine göre hesaplayacaksın haftasını
[arkadaşlar hepnize merheba ben tüp bebek tedavisi yaptırdım 3.gün transferi
beta hcg değerlerim sanki biraz yavaş ilerliyor benim gibi değerleri olan varmıydı aranızda
10.gün 28.95
12.gün 51.13
14.gün 85.28
16.gün 183.5
20.gün 694.6
merhaba arkadaslar bende yeni katıldım aranıza bende tüp bebek yaptırdım.önceden 5kere gebelik gecirdim dogal yolla yanlız 4ü boş gebelik 5.ise 2aylıkken kalbi durdu.bu yüzden bunları yasamamak için tüp bebek yaptırdık fakat tahlillerde hiç bir sorun cıkmadı ilk tüp bebegimde tuttu allaha şükür degerlerim ise normalll.12gün.43.31 15gün 160 19gün513.7 24gün1518 sizce degerlerim nasıl ama ben hala korkuyorummm
gene aynısı olurum diyee lütfen degrler için fikrinizi alabilirmiyimm cok stres yaptım .....
tebrik ederim öncellikle değerin cok güzelbende yaptırmayı düşünüyorum nerde yaptırdın bana özel msj atabilirmisin??
canım ben memorıal hastanesi şişlide yaptırdım dr.semra kahraman
kızlar reglime 5 gün var ve aşırı kasık ağrısı nedeni ile ve çok çok silik çıkan 2 idrar tahlili nedeni ile kan testi yaptırdım labaratuardaki kadın değerimin 70.2 olduğunu ve düşük olduğunu söyledi değerin gerçekten çok mu düşük şu an için??26 günde bir regl oluyorum ve 5 gün sonra olacağım muhtemelen
bence canını sıkma adetine 5 gün kala normal yükselebilir adetin gecince tekrar yaptır yükselir inşallahh
İnşallah Canım çok teşekkür ederim ben de geçmişi okuyordum.pzt yaptırsam mı yükselmiş mi diye yoksa çarşamba reglimi mi beklemeliyim sence ???
bence beklemelisin ben adetime 6 gün kala yaptırdım kan testini sonuç 0.295 çıktı üzüldüm
ama hamileymişim minişim süpriz yaptı bana bekle boşa stres yaparsın günün gelsin hatta 1 gün geçsin öyle
inşallah hamilesindirr
kızlar benım de bundan 5 ay önce 3 aylık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık daha sonra 3 ay korunma suresınden sonra tekrar hamıle kaldım ama 3-4 gün içinde düştü nasıl olduğunu bile anlaamadım kan testinde çıktı sonra da 2-3 gün sonra kanamam geldi.şimdi de normalde adetim 28 günde bir olur bugun olmam lazımdı olamadım göğüslerimin ucu koyulaştı acıyor ve belim ağrıyo olabilir miyim ki ya
adetim 2 gün gecikmişti kan testin de 330 dolaylarında çıktı.kimyasal bile olsa kan testinde belli olur mu...ilkinde 5 gün gecikmişt 108 çkmıştıçok geçmiş olsun 2. gebelik muhtemelen kimyasal gebelikti bendede oldu 2 ay sonra tekrar hamiş kaldım inşallah hamilesindir canım
2. gebeliğinin kan degeri kaç çıkmıştı acaba??
adetim 2 gün gecikmişti kan testin de 330 dolaylarında çıktı.kimyasal bile olsa kan testinde belli olur mu...ilkinde 5 gün gecikmişt 108 çkmıştı
yav lanet olası bii yerde doktor moktor yok anlamıyor hiç bişeyden..belli olurdu demek he.bi de eşim göreve gitmişti çok üzülmüştüm dedim heralde ondan düştütabiki kan testinde belli olur gebelik oluyor ama sağlıksız ben 5 haftalık hamileyken 1299 çıkmıştı ilk gebeliğimde 480 falan çıkmıştı 8 haftalıkken kalbi durdu sen gene bekle stres yapıp vucudunu sıkıntıya sokma pazartesi günü test yaparsın inşallah hamilesindirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?