Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

burdakı bı arakdaş da bana çok düşük demişti pekı herkesin adetten böyle bikaç gün gecince 1000 dolaylarında mı çıkıyor kan testi sonucu

bazı kişilerin daha 4-5 haftalıkta çok yüksek çıkıyor bazılarınınsa düşük çıkıyor anlayamıyorsun yani
doktorlar degeri düşük gördüklerinde testi 2 günde bir tekrarlatıyorlar

bazı kişilerin daha 4-5 haftalıkta çok yüksek çıkıyor bazılarınınsa düşük çıkıyor anlayamıyorsun yani
doktorlar degeri düşük gördüklerinde testi 2 günde bir tekrarlatıyorlar

hmm bana da 1 hafta sonra gel dedi ama gidene kadar düştü maalesef..inş bu sefer sağlıklı hamileyimdir.senın ne belirtilerin vardı mesela..böyle yumurtalıklarında hissediyor musun ben öyle anlıyorum ya.karıncalanma oluyo

ben su ana kadar 3 kere hamile kaldım 2 tanesindeki belirtilerim
idrarım köpürüyordu ve içinde tortular vardı
ayaklarım üşüyordu
kasıklarıma iğne batmaları oluyordu
belim çok agrıyordu
bu gebeliğimde hamileliğimi ögrenmeden 2-3 gün önce bulantılarım olmuştu
valla hatırladıklarım bunlar

tmm cnm sağol üşüme yok sanırım sııcaklık 45-50 olunca :) ama kasıklarıma iğneler batıyo du bakalım hayırlısı

Kızlar az önce kan tahlilinden geldim sonucu 3 gibi alacağım..

kızlar bir şey diyeceğim cumartesi günü labaratuar görevlisi değeriniz düşük doktorumuzla bi görüşün demişti bakın sonucu yazıyorum şimdi..bence düşükten kastı bebeğin küçük olması siz ne düşünüyorsunuz???

beta-hcg
0-7 gün 70,2* 5-50 mIU/ml
1-2 hafta 50 - 100 mIU/ml
3-4 hafta 196-3537 mIU/ml
5 hafta 1026 - 30964 mIU/ml
6 hafta 4250-81172 mIU/ml
7-8 hafta 6002-114430 mIU/ml
9-10 hafta 18344-98807 mIU/ml
11-14 hafta 21874 - 120766 mIU/ml
15-22hafta 4106- 57393 mIU/ml
23- 40 hafta 2468-36142 mIU/ml

70 olan değerimi neden ilke yazmış 1-2 haftaya değil ve neden düşük dedi anlamadım sanırım küçük olduğunu kastetti..dilerim bugün değerim 2ye katlar..

tesekkür ederiim peki ne kadara mal oldu bilgi verebilirmisin?

canım bizim akraba evligide var ve bunun yanı sıra bende gebelik oluşup neden bebegin oluşmadıgı arastırıldı tahliller cok fazla tutuyo tahlil artı tüpbebek 10.00 gibi tuttu.ve bide ilaçlarda içinde ama ilaçları daısardan aldıgın zaman pahalıya geliyo hastaneden alıyosunn...

merhaba arkadşlar bugün kan testiyaptrdım adetime 1-2 gün kala değerim 65.37 çıktı.sizce nasıl değer?birde 2gün sonra kaç olması gerekiyor_katlanmıcak diye çok korkuyorum

merhaba arkadşlar bugün kan testiyaptrdım adetime 1-2 gün kala değerim 65.37 çıktı.sizce nasıl değer?birde 2gün sonra kaç olması gerekiyor_katlanmıcak diye çok korkuyorum

canım ben 4-5 gün kala yaptırmıştım 70.2 çıktı 2 gün sonra yani bugün 269.4... 2 katı ve üstü çıkması gerekiyormuş çıkar inş canım hiç meraklanma ben de çok stres olmuştum

kızlar benim b hcg sonuçlarımda
adetin 30.günü 18 temmuz 14 .ıktı
20 temmuzda 52.7 yükseldi
dün akşam 24 temmuzda 163 olmuş sizce nasıl bebekte bir sorun varmıdır

merhaba arkadaşlar adetime 3 gün kala betam 145 çıkıt

adetime bir gün kala ise 491 çıktı

yani 2 günde ki artış 491 dennnn---145 nasıll sizce artış norml mi:44:
Kod:

kızlar benim b hcg sonuçlarımda
adetin 30.günü 18 temmuz 14 .ıktı
20 temmuzda 52.7 yükseldi
dün akşam 24 temmuzda 163 olmuş sizce nasıl bebekte bir sorun varmıdır

tatlım yükseliş gayet ii..
katlanarak ilerlemiş
inşallah benim de böyle olur
ben dün adetin 26. gününde test yaptırdım 4.94 çıktı
yarın tekrar yaptırıcam
inşallah yükselir
bana dua et

regl döngün nasıldı
reglini geçmişmi?
aslında kaç çıktığından çok
günden güne yükselmesi önemli
2 gün sonra tekrarlayacak mısın?
dr ne dedi?

28 günde bir mutlaka gelir.. Ama son 3 aydır gecikiyor. Önceki ay 31.gün 27 idi bekledik ama 2 gün sonra purfff... Geçen ay 3 gün geçti. Olabilirdi ama tam doktora gideceğim gece hastanelik olacak kadar şiddetli ağrı ve kanama. Sanırım vardı ve düşüverdi. Benim yüksek prolaktin ve mikroadenom geçmişim var. doktor 1,5 yıldır kullandığım dostinexi kestirmişti. varsa bile son iki aydır dostinex olmadan gidiyordu. bu ay fdostinex var. yumurta sağlam çatlaması güzel. progesteron iyi idi. Bekliyoruz demişti doktor. Bakalım biraz sonra göstyereceğim.

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
dr sonucunu bizimle de paylaş mutlaka
inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur

tatlım yükseliş gayet ii..
katlanarak ilerlemiş
inşallah benim de böyle olur
ben dün adetin 26. gününde test yaptırdım 4.94 çıktı
yarın tekrar yaptırıcam
inşallah yükselir
bana dua et

ediyorum cnm inş. seninde yükselir
ama benim 2 gündür lekelenme şeklinde kanamalarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…