Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba adetimden 1-2gün önce değerim 65 çıktı.yarın yine yaptırıcam çok korkuyorum yükselmez diye.doktora gittim rahim kalınlaşmış herşey yolunda ilaç vermicem dedi.birtek folbiol verdi.
2yıldır bebeğimiz olmuyor bizim.geçen ay tüp bebek yaptırmıştık tutmadı.bu bebek kendiliğnden geldi bize bir mucize oldu rabbimden yani.allahım niş tamamına erdirir isteyen herkese nasip eder.

arkadaşlar merhaba, ben en son 10 hazranda regl oldum ve günüm geçtikten 4 sonra yaptığım kan testinde beta hcg 0,52 idi.reglim ilk defa bu kadar gecikti, olmayınca 9.günümde tekrar doktora gittim altan muayene etti kist faan yoktu rahim kalınlaşmış dedi,9.günümde gittiğimde saki adet olucakmışım gibi sancılarım ve akıntım vardı.doktora söyledim.muayene etti bişey yoktu.beta hcg istedi tekrar yaptım ve sonuç 0,100 çıktı.ve adet sökücü verdi ama içmedim.bugün 16.günüm göğüslerimde de hassasiyet var adet sancıları çekiyorum ama henüz olmadım. negatif çıkıcak diye kan tsti yaptırmak istemiyorum beklemek istiyorum ama nedir acaba bu durum benim gibi olan varmı?

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende 14 temmuzda tüp bebek yaptırdım.26 temmuzda yani dün beta hcg değerim 26.70 ti bu sabah tekrar baktırdım 28.90 olmuş artış çok az ama 2 gü geçmeden yaptırdım sizce bu değer artarmı benim gibi olan varmı?

canım bir anda fırladığına göre ikiz olma olsılığıda olabilir bnm 2 günde fırlamıştı ve şuan 9 haftalık ikizlerim var çift yumurta ikizleri...

rabbim bebişlerini size bağışlasın canımmm :))) hayırlısı olsun valla ikiz tek farketmez şu an tek düşündüğüm sağlıklı olması inan ki
zetu cnm pek bi fikrim yok bu konuda ama bi doktoruna görün canım istersen

arkadaşlar yardım edebilirmisiniz?
adetime 1gün kala kan değerim 65ti.2gün sonrada yani adetimi 1gün geçe 132 çıktı nasıl sizce değer_

arkadaşlar yardım edebilirmisiniz?
adetime 1gün kala kan değerim 65ti.2gün sonrada yani adetimi 1gün geçe 132 çıktı nasıl sizce değer_

valla senin iimiş cnm 2 ye katlamış ne güzel inşallah böyle devam eder.benim ki çok düşük ne yapıcam bilmiyorum

çok üzüldüm umarım kötü bişeyolmaz.doktoruna sordunmu?aslında çok da düşmemiş ama bilemedim ki..bende devamlı endişe içindeyim.hakkında hayırlısı olsun.kaç gün geçmişti adetin

10 geçti bugünle birlikte çok fazla kanamam yok lekenme şeklinde ara ara oluyor yarın kendi dok. gidicem tekrar kan vericem umarım yükselir kötü bir şaka olsun diye dua ediyorum dünden beri kendimi yedim bitirdim

arkadaşlar son SAT: 27.06.2011 adetim 32 günde oluyor. yumurtlamam 15.07.2011 tarihine kadar olmadı. ovulasyon kiti ile kontrol ettim. 15 temmuzdan önce ağrı kesici aldım ve yurt dışına çıktım. 24.07.2011 de bhcg baktırdım 1,3 çıktı. 27.07.2011 de 1 çıktı. deüerler çok düşük ama yine de hamile olma ihtimalim var mı sizce? bu durumu yaşayanlar var mı?lütfen benimle fikirlerinizi paylaşın.

selam arkadaşlar
bende bu gün öğrendim hamile olduğumu.dün test yaptırdım pozitif çıktı daha doktora gitmedim
değerlerden de anlamadım kaç günlük olduğunu buradak,i çizelgeden bilemedim banada yardımcı olur musunuz
değerleri yazıyorum
>15000.00pozitif
1_10 hafta:1.20_>225.000
mlu ml 0-5referans aralığı yazıyor
fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

merhabalar..

benimde değer 407 çıktı ve kese henüz gözükmüor dr 10 gün sonra gel dedi... normal midir ve sizce kaç haftalık??

sağol canım senin kaç değerin adetinin kaçıncı günü yaptırmıştın birde

benim ki tüp bebek cnm transferden sonra ki 12.gün baktırdım yani regli olmama 4 gün kala 26.70 çıktı doktor düşük çıkmış dedi ertesi gün tekrar yaptırdım 28.90 çıktı bugün tekrar yaptırdım inşallah yükselir doktor 50 nin üzerinde olması gerek dio bugün bakalım işte dua ediyorum allaha inşallah yükselir

beta hcg değerim 23.97 ye düşmüş moralim çok bozuldu iki gün sonra tekrar bakılacak neolur yardım beni gibi olup değeri yükselen varmı

arkadaslar sizce tüp bebekte boş gebelik olma sansı ne kadar çünkü önceden 4 kere boş 5.gebelikte 2aylık bebgimin kalp atısları durmuştu gene olur diye cok korkuyorummm icumartesi doktorda randevum varr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…