- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
en son degerim 1518 cıktıııı....
merhaba arkadaşlar
adetime 4 gün var idrar testi ile çıkar mı acaba.geçen ay kürtaj oldum aslında tam adet tarihimi kestiremiyorum ama meraklanıyorum işte en son 20 temmuzda ilişkiye girdik.acaba belli olur mu?
korkuyorum bebeğimin tekrar kalbi durur diye beklemek çok sıkıcıııı akıl verin bana nolurrr
arkadaşlar son SAT: 27.06.2011 adetim 32 günde oluyor. yumurtlamam 15.07.2011 tarihine kadar olmadı. ovulasyon kiti ile kontrol ettim. 15 temmuzdan önce ağrı kesici aldım ve yurt dışına çıktım. 24.07.2011 de bhcg baktırdım 1,3 çıktı. 27.07.2011 de 1 çıktı. değerler çok düşük ama yine de hamile olma ihtimalim var mı sizce? bu durumu yaşayanlar var mı?lütfen benimle fikirlerinizi paylaşın.
endişelenme bence gönlünü ferah tut sonuçuna göre hareket edersin
ben şuan okadra karışmış durumdayımki hcg önce yükseldi şimdi düşüyor şuan bugünkü kan tahlilimi bekliyorum ruh halim berbat
bu konuda bi fikri olan yok mu arkadaşlar?
selam arkadaşlar
bende bu gün öğrendim hamile olduğumu.dün test yaptırdım pozitif çıktı daha doktora gitmedim
değerlerden de anlamadım kaç günlük olduğunu buradak,i çizelgeden bilemedim banada yardımcı olur musunuz
değerleri yazıyorum
>15000.00pozitif
1_10 hafta:1.20_>225.000
mlu ml 0-5referans aralığı yazıyor
fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
arkadaşlar benımde adetim 7 gün gecikti..3 gün önce kan tahlili verdim makıne bozukmuş ancak bugun alabildim onda da 0.2 çıktı bugun yıne verdım kan tahlili.hamilelik belirtilerim var hiç böyle gecikmezdi.böyle durumda olupta hamıle kalan var mı ?
arkadaşım iki ay evvel gecikmenin 3.gününde beta hcg 27 idi. doktor iki gün bekleyelim artarsa devam eder dedi. iki gün sonra 0 idi ve adet oldum.. bu ay ise pazartesi adet idi. salı 72 çarşamba 119 oldu. sanırım bu ay sende bişey yok. ama hayırlısı olsun devam sabırla
ama neden gecikti? 7 gün az uz bı gün değil ki üüstelik belirtilerim de var
doktorun ne diyor ? doktorunun ne dediği önemli. inşallah vardır . prolaktin hormon durumun nasıl
stres yaparsan düşer sana tavsiye abdest al dua oku lütfen çok iyi gelecek...sana sadece rabbim yardım eder.yanlız değerin çok güzel ben 4 haftalıkken ölçtrdüm 393.4 tü..tahlil sonuçlarını bekliyorum cnm
kızlar ilk iki testi aynı yere yaptırdım ben ilki regle 4 gün kala 70.2 diğeri 2 gün kala 269.4 tü.bugün bambaşka bi yerde yaptırdım regli 1 gün geçti binlece şükür 1116 çıktı...labaratuvarlar arasında çok fark yoktur demi değer olarak
Selam kızlar
ben çok uzun süredir burayı takip ediyorum ama ilkkez yazıyorum
sat 9 temmuz... adetimin 10. gününden itibaren gün aşırı çalıştık bugüne kadar
bugün dayanamayıp test yaptırdım beta hcg 0.5 çıktı
sat den beri 19 gün geçti adetime de 10 gün kaldı
ne diyosunuz sonuca
ay neoluuuur cevap verin çok ihtiyacım var
kızlaar yukarda yazdım bi okur musunuz???bi de mesela ilk ikisinde gittiğim yer 5-50 arasına 0-7 günlük diyo bugün gittiğim yer 5-71 arasına 3 haftalık diyo...aldığım kan sonucu da mı değişiyo yani hastahaneye göre yoksa referans aralıkları mı sadece kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?