Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba arkadaşlar
adetime 4 gün var idrar testi ile çıkar mı acaba.geçen ay kürtaj oldum aslında tam adet tarihimi kestiremiyorum ama meraklanıyorum işte en son 20 temmuzda ilişkiye girdik.acaba belli olur mu?
korkuyorum bebeğimin tekrar kalbi durur diye beklemek çok sıkıcıııı akıl verin bana nolurrr

endişelenme bence gönlünü ferah tut sonuçuna göre hareket edersin
ben şuan okadra karışmış durumdayımki hcg önce yükseldi şimdi düşüyor şuan bugünkü kan tahlilimi bekliyorum ruh halim berbat

bu konuda bi fikri olan yok mu arkadaşlar?

stres yaparsan düşer sana tavsiye abdest al dua oku lütfen çok iyi gelecek...sana sadece rabbim yardım eder.yanlız değerin çok güzel ben 4 haftalıkken ölçtrdüm 393.4 tü..tahlil sonuçlarını bekliyorum cnm

Canım öncelikle gözün aydın derim. Bu degerler söyle 0-5 arası gebe değisin. 5 tenukarısını kabul eder. Degerler 2 günde bir 2 kat artar bu bebeğin düzgün geliştiğini gösterir. Reglin kaç gün gecti peki bir onu de. Değerlerine göre doktorda bir sorun olmassa alttan muayene ile keseyi bile görülebilir bu değerle. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sanırım bu degerlerle 5 yada 6 haftalık gebesin :)

arkadaşlar benımde adetim 7 gün gecikti..3 gün önce kan tahlili verdim makıne bozukmuş ancak bugun alabildim onda da 0.2 çıktı bugun yıne verdım kan tahlili.hamilelik belirtilerim var hiç böyle gecikmezdi.böyle durumda olupta hamıle kalan var mı ?

arkadaşım iki ay evvel gecikmenin 3.gününde beta hcg 27 idi. doktor iki gün bekleyelim artarsa devam eder dedi. iki gün sonra 0 idi ve adet oldum.. bu ay ise pazartesi adet idi. salı 72 çarşamba 119 oldu. sanırım bu ay sende bişey yok. ama hayırlısı olsun devam sabırla

ama neden gecikti? 7 gün az uz bı gün değil ki üüstelik belirtilerim de var

kızlar ilk iki testi aynı yere yaptırdım ben ilki regle 4 gün kala 70.2 diğeri 2 gün kala 269.4 tü.bugün bambaşka bi yerde yaptırdım regli 1 gün geçti binlece şükür 1116 çıktı...labaratuvarlar arasında çok fark yoktur demi değer olarak

senin adına çok sevindim darısı ilerki aylarda benim başıma inş. rabbim sağlığıyla sana versin bebeşini

Selam kızlar
ben çok uzun süredir burayı takip ediyorum ama ilkkez yazıyorum
sat 9 temmuz... adetimin 10. gününden itibaren gün aşırı çalıştık bugüne kadar
bugün dayanamayıp test yaptırdım beta hcg 0.5 çıktı
sat den beri 19 gün geçti adetime de 10 gün kaldı
ne diyosunuz sonuca
ay neoluuuur cevap verin çok ihtiyacım var

canım seni üzmek istemem ama sonucun şimdilik negatif ancak oradaki sıfır 5 den büyük olursa pozitif oluyor sen tedavimi görüyorsun....

kızlaar yukarda yazdım bi okur musunuz???bi de mesela ilk ikisinde gittiğim yer 5-50 arasına 0-7 günlük diyo bugün gittiğim yer 5-71 arasına 3 haftalık diyo...aldığım kan sonucu da mı değişiyo yani hastahaneye göre yoksa referans aralıkları mı sadece kafam karıştı

evet canım hastaneye görede değişiyor güvendiğin bir hastaneye yaptır bnm çok değişmişti...ben buldum başka bir hastaneye oradan başka yerdede yaptırmıyor hiç testlerimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…