Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım seni üzmek istemem ama sonucun şimdilik negatif ancak oradaki sıfır 5 den büyük olursa pozitif oluyor sen tedavimi görüyorsun....

öncelikle çok teşekkür ederim cevabın için
2 sene önce 8 haftalıkken bebeğimi kaybettim
doktor neden söyleyemedi
sonrada çalışmaları durdurdum
şuanki doktorum bi problem görünmediğini söyledi
bu ay doktor tavsiyesiyle cyclo-progynova kullanmaya başladım
ve umutla ve korkuyla bekliyorum

evet canım hastaneye görede değişiyor güvendiğin bir hastaneye yaptır bnm çok değişmişti...ben buldum başka bir hastaneye oradan başka yerdede yaptırmıyor hiç testlerimi...

anladım cnm ilk ikisi aynı yerdi önemli olan da o demi zaten??? bi de şimdi yaptığım yerden de 1000 değer fln farketmez herhalde demi?? Zaten 2 kere yaptırın arasında artış varsa korkmayın diye duymuştum yanıllmıyorsam.cmt doktora gideceğim zaten

üzme canını sakın bak benimde birtane kızım var 7 yaşında bizde ikinci çocuk için 1.5 sene uğraşıyorduk ama olmadı klomen verdi doktorumuz onunla ilk ayda hamile kaldım ve şimdi çift yumurta ikizlerim olacak hayırlısı rabbimden biranda 3 çocuğum olacak üzülme sıkma kendini takma kafanı çok takılma sen düşündükçe olmaz rahat bırak olursa olur de allahım büyüktür mutlaka sana bir bebek verecktir cnm şimdilik ben çıkıyorum yarın yazarım allaha emanet ol öpt...

baktın artış oluyorsa hiç sorun değil biri düşüp diğeri çıkıyorsa o zaman sorun demek sen en iyisini bilirsin bencede dr git en garantili o söyler allaha emanet olun öpt sizi yarın görüşürüz yarın işe gideceğim yarın yazarım....

tamam canım çok sağol....inşallah inşallah rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip etsin meleklerimizi

cevabın için teşekkür ederim öncelikle
adetim 10 gün gecikmişti bu 10 gün içinde de 2 defa hafif lekelenmem oldu
doktor da erken olduğunu söyledi tahlil için ama benim için normal olmadığı için
tahlilde ısrar ettim sonuç pozitf
tabi
şimdi sen 5 6 haftalık deyince daha da çok şaşırdımm sen ciddi misin

slm nasılsınız bayanlar ben çokyorgunum bir uykum varki anlatamam ama çalışırken uyku hayal oluyor tabi ....,
bugun nasılsınız bakalım.....

slm nasılsınız bayanlar ben çokyorgunum bir uykum varki anlatamam ama çalışırken uyku hayal oluyor tabi ....,
bugun nasılsınız bakalım.....

günaydın cnm :)) iyiyim ben...bir an önce akşam olsun da yat))) canım dün konnuştuk ya seninle yazmışsın bi düşük bi yüksekse sorun var diye.şimdi bu iki labaratuvarın değeri tutmuyo desek de ilk ikisinde 70 sonra 269 çıktı şimdi burda 1116 çıktığına göre korkmam gereken bir şey yok değil mi?

canım bak yüseliyor yükselirse korkmana gerek yok düşerse eğer sorun var demektir....

canım dr gitmedinmi daha... ihmal etme git bakalım dr ne diyecek ultrasonda farklı çıkıyor cnm şua görünmez cnm ama 6 hafta kadar beklemen lazım....

randevum yarın canım yarın gideceğim inşallah...öyle garibim ki sanki doktor hamile değilsin diyivercek gibi :S yarın gidince ben hamileyim o yüzden geldim mi dicem kan sonuçlarımı götüreyim mi

Son düzenleme:
hadi hayırlısı bakalım cnm inşallah güzel haberle gelirsin pzartesi burdayım cnm hafta sonu her zaman açamıyor.....

inşallah canım biliyo musun sanki doktora gidince hamile değilsin deyiverecek gibi geliyor :S hala inanamıyorum ben sanırım bi de doktora tahlilleri götüreyim mi ve ne diyeyim direkt neyiniz var deyince hamileyim mi deyim

inşallah canım biliyo musun sanki doktora gidince hamile değilsin deyiverecek gibi geliyor :S hala inanamıyorum ben sanırım bi de doktora tahlilleri götüreyim mi ve ne diyeyim direkt neyiniz var deyince hamileyim mi deyim

saçmalama sana kızım ya olurmu öyle şey tahlilleri götür yanında cnm görünce anlar zaten bişey demen gerek yok ilk zaman banada öyle geliyordu artık alıştım şimdide bişey olmasından korkuyorum cnm....

Allah korusun canımm olmaz inşallah bir şey...dua et bize de olur mu:)))) heyecanlıyım fena yarın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…