canım seni üzmek istemem ama sonucun şimdilik negatif ancak oradaki sıfır 5 den büyük olursa pozitif oluyor sen tedavimi görüyorsun....
evet canım hastaneye görede değişiyor güvendiğin bir hastaneye yaptır bnm çok değişmişti...ben buldum başka bir hastaneye oradan başka yerdede yaptırmıyor hiç testlerimi...
öncelikle çok teşekkür ederim cevabın için
2 sene önce 8 haftalıkken bebeğimi kaybettim
doktor neden söyleyemedi
sonrada çalışmaları durdurdum
şuanki doktorum bi problem görünmediğini söyledi
bu ay doktor tavsiyesiyle cyclo-progynova kullanmaya başladım
ve umutla ve korkuyla bekliyorum
anladım cnm ilk ikisi aynı yerdi önemli olan da o demi zaten??? bi de şimdi yaptığım yerden de 1000 değer fln farketmez herhalde demi?? Zaten 2 kere yaptırın arasında artış varsa korkmayın diye duymuştum yanıllmıyorsam.cmt doktora gideceğim zaten
baktın artış oluyorsa hiç sorun değil biri düşüp diğeri çıkıyorsa o zaman sorun demek sen en iyisini bilirsin bencede dr git en garantili o söyler allaha emanet olun öpt sizi yarın görüşürüz yarın işe gideceğim yarın yazarım....
Canım öncelikle gözün aydın derim. Bu degerler söyle 0-5 arası gebe değisin. 5 tenukarısını kabul eder. Degerler 2 günde bir 2 kat artar bu bebeğin düzgün geliştiğini gösterir. Reglin kaç gün gecti peki bir onu de. Değerlerine göre doktorda bir sorun olmassa alttan muayene ile keseyi bile görülebilir bu değerle. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sanırım bu degerlerle 5 yada 6 haftalık gebesin :)
slm nasılsınız bayanlar ben çokyorgunum bir uykum varki anlatamam ama çalışırken uyku hayal oluyor tabi ....,
bugun nasılsınız bakalım.....
günaydın cnm :)) iyiyim ben...bir an önce akşam olsun da yat))) canım dün konnuştuk ya seninle yazmışsın bi düşük bi yüksekse sorun var diye.şimdi bu iki labaratuvarın değeri tutmuyo desek de ilk ikisinde 70 sonra 269 çıktı şimdi burda 1116 çıktığına göre korkmam gereken bir şey yok değil mi?
canım bak yüseliyor yükselirse korkmana gerek yok düşerse eğer sorun var demektir....
sağol canımmm çok şükür
cnm kaçıncı haftandasın....
canım son adet tarihim 2 temmuzdu ortalama 26 günde bir olurdum
sanırım şuan çok yeni olması lazım 2-3 haftalık olman lazım....
regl tarihi baz alınarak hesaplandığında 3 hafta 6 günlük görünüyo canım bakalım artık
canım dr gitmedinmi daha... ihmal etme git bakalım dr ne diyecek ultrasonda farklı çıkıyor cnm şua görünmez cnm ama 6 hafta kadar beklemen lazım....
randevum yarın canım yarın gideceğim inşallah
hadi hayırlısı bakalım cnm inşallah güzel haberle gelirsin pzartesi burdayım cnm hafta sonu her zaman açamıyor.....
inşallah canım biliyo musun sanki doktora gidince hamile değilsin deyiverecek gibi geliyor :S hala inanamıyorum ben sanırımbi de doktora tahlilleri götüreyim mi ve ne diyeyim direkt neyiniz var deyince hamileyim mi deyim
saçmalama sana kızım ya olurmu öyle şey tahlilleri götür yanında cnm görünce anlar zaten bişey demen gerek yok ilk zaman banada öyle geliyordu artık alıştım şimdide bişey olmasından korkuyorum cnm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?