Allah korusun canımm olmaz inşallah bir şey...dua et bize de olur mu:)))) heyecanlıyım fena yarın için
tamam güzelim hayırlısıyla inş dualarım seninle hiç korkma dua et ümitsizliğe kapılma herşey güzel olacak inşallah cnm
inşallah canımm çok ama çok teşekkürler
tamm birtanem ben şimdi bebişlerimle yemeğe gidiyoruz gelince görüşürüz....
görüşürüz canımmm afiyet olsun
ben geldim nasılsınız....
hoşgeldin cnm ne yesem diye bakınıyorum bende
bişey yiyemiyorum inanki sadece meyve cnm şimdi ye sonra yiyemeyeceksin....
kıyamam tamam canım
ne yapıyorsun oralardamısın.. belki ikizdir seninkilerde....
hayırlısı olsun cnm sağlıklı,eli ayağı düzgün hayırlı olsun da...
amin cnm hayırlısı olsu rabbim korusun onları....sen nerde oturuyorsu....
amin cnm Antalyada oturuyorum..canım çıkıyorum ben artık görüşürüz yine iyi bak kendine
merhaba arkadaşlar. ben daha öncede yazdım ama bir süredir nete giremiyordum bana yardımcı olun lütfen.. ben en son 20 haziranda adet oldum. bu ayda hiç umudum yoktu ama temmuz 15te idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle dr gittim adetime 3 gün var ve hiç ilaç kullanmadım dedim doktorda kan testi yaptı hcg değeri 12.9 çıktı doktor gebelik var görünüyo ama adet olmazsan haftaya tekrar gel dedi. ben dayanamadım ayın 18inde yani adet olmam gereken günde idrar testi yaptım iki çizgi çıktı inanamadım ve ayın 19unda ve 21inde yine yaptım sonuç hep pozitif çıktı :) ayın 22sinde tekrar gittim ve adetimin üzerinden 4 gün geçtiğini söyledim tekrar kan testi yaptı ve bana o müthiş müjdeyi verdi hcg değerim 749.7 çıktı doktor 15 gün sonra gel kese o zaman görünür dedi ama heyecandan sormayı unutmuşum ben şimdi kaç haftalık hamileyim ?? 5 ağustosta dr gidicem kese görünürmü çok merak ediyorum. lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar.
allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu ....
Canım öncelikle hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaç haftalık hamile olduğun son adet tarihine göre hesaplanır ve daha sonra da kese ve bebeğin büyüklüğüne göre.
Eğer ayın 22sinde 750 ise değerin, vajinal ultrasonla kese 24ünde görünebilirdi, şimdi yarın gitsen görünür.
Ama dediği gibi 15 gün sonra gidersen Allahın izniyle kalp atışlarını da duyacağını düşünüyorum.
Hayırlı olsun tekrar
ayyy gerçekten mii çok teşekkür ederim inanki içim öyle rahatladıki çok heyecanlıyım gerçekten. inşallah herşey yolunda gider ve inşallah isteyen herkeste alır meleğinin haberini . çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için tekrar. ben nette bi hesaplayıcı buldum sonadet tarihinin ilk gününü yazıp hesaplıyosun belki biliyosundur orda 5hafta 4 günlük diyo umarım değerlerim falan iyidir .. allahıma çok dua ediyorum inşallah herşey hepimzi için güzel olur. ..
Değerin güzel yükselmiş görünüyo tatlım.
Benim daha düşüktü ama sorun çıkmadı.Allahın izniyle hiç bir sorun yoktur...
Ben de yakın zamanda yaşadım bilgilerim taze :))))
13 haftalığız biz de Rabbim bağışlarsa
kıyamam tamam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?