Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar ben dün kan testi yaptırdım ama sonuçlardan hiçbişey anlamadım, hamile miyim hamileysem kaç haftalık, lütfen yardımcı olur musunuz

değerler şöyle

3. hafta 5.8 - 71.2
4. hafta 9.5 - 750
5. hafta 217 - 7138
6. hafta 158 - 31795
7. hafta 3697 - 163563

bu değerler bu şekilde artarak 18. haftaya kadar gidiyo, ne demek bunlar hiç açıklamadılar bana!

şimdiden çok teşekkürler

canım bunlar olması gereken değerler senin değerin de yazıyo olması lazım biyerlerde.

arkadaşlar merhaba.ben 18 temmuz da aşılama oldum.1 ağustos test tarihimdi ama ben dayanamadım dün yaptırdım test değerim 7.64 çıktı.dr pazartesi tekrarlayalım dedi.sizce hamile olabilir miyim?

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım uzun süredir takip ediyorum zaten.. birşey sorucam sat 27 haziran ve 6 temmuzda korunmasız ilişkimiz oldu siklusumda 28 gunde bir tamamlanır.. 25 temmuzda adet olmam gerekiyordu ama hala olamadım bugun test yaptırdım 2.5 cıktı referans değer 5.3 yazıyor ama bundan 4 5 gun once sağ kasık ağrım vardı ve göğüslerimde sertleşti sizce hamile miyim? adetim 6 gün gecikti.

canım benim adetime 6gün varken yaptırdım testi 7.64 çıktı.dr hamilelik yok dedi ama bendede tüm belirtiler var.yarın tekrarlıycam bakalım testi inşallah hamileyizdir.

selam kızlar nasılsınız
ben cuma günü öğrendim kaç haftalık olduğumu
6 haftalık mışım burda 5 6 haftalıksın dediğinizde çok şaşırmıştımm yarı yine tahlil alıcam kontrolüm var
sanırım ultrasonla bakıcak doktor
birşey daha soracağım size ilk muayene olduğunuzda nasıl oldunuz yani ultrasonla mı yoksa alttan muayene ile mi
ççok tedirginim ilk deneyimi mi alttan olarak yaşamak istemiyorum
bir de bu hamilelikde hafta hesaplanırken doktor son adet tarihimin başladığı haftayı bile sayıyor
o zaman hamile kalma riski bile yok onu neden sayıyorlar anlamadım
sizin doktorlar damı öyle hesaplıyor

merhaba aranıza yeni katıldım HCG değeüm adetinden 2 gün önce 7,25 adet gününde ise 30,03 çıktı.dpktor haftaya tekrar bakalım dedi yani yarın tekrar bakıcaz sonuçlara halen adet olmadım acaba mutlu habermi var?

evet canım hamilesin 5 üstü hamilelik kabul ediliyor sennnkli 30 çıkmış ama henüz çok yeni bir gebelikk o yüzden doktor bişey dememiş bu gebelik devam edebilirde etmeyebilirde haftaya gittiğinbde gene değerin yüksekse sevinebilirsin hakkında hayırlısı olsun inşallah ..

cnm işte sen adetten 6 gün önce baktırdın 7 çıktı ben adetim gecikeli 6 gün sonra baktırdım 2.5 cıktı değilim sanırım ama bugun 9. gün hala adet olmadım fakat adet olcakmısım gibi bacaklarım sızlıyo kasıklarımda agrım var her zaman böle olur sanırım ben hamile değilim. birkaç gün daha beklicem eğer olmazsam tekrar baktırcam artık..

cuma hcg 7.64 tü bugün 60.6 ya çıkmış.hamileyim.

cnm işte sen adetten 6 gün önce baktırdın 7 çıktı ben adetim gecikeli 6 gün sonra baktırdım 2.5 cıktı değilim sanırım ama bugun 9. gün hala adet olmadım fakat adet olcakmısım gibi bacaklarım sızlıyo kasıklarımda agrım var her zaman böle olur sanırım ben hamile değilim. birkaç gün daha beklicem eğer olmazsam tekrar baktırcam artık..

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum tüp bebek tedavisi gördüm 20snde transfer yapıldı dün beta hcg değerim 456 çıktı iki gebelik olabilirmi doktor ultrasonda bakıcaz haftaya dedi kafam karıştı aynı durumu yaşayan arkadaşlar varmı

sevgiler dularınızı eksik etmeyin

canım ben de 18 inde aşılama oldum dün yani 14.gün 60.6 çıktı değerim.kendiminkine oranla senin ki çok yüksek gözüküyo.hakkında hayırlısı olsun inşallah canım .çoğul olsun ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

inşallah sorunsuz hamilelik geçirirsin bebiş ya da bebişlerini kucağına alırsın

kızlar durumlar kötü moralim çok bozuk
kan sonucum belli oldu
dr düşük olabilir ya da dış gebelik olabilir dedi
bchg mi yazıorum böyle olanlar yorum yazsınlar lütfen

25 temmuz : 4.94
27 Temmuz: 22.54 (bu yükseliş gayet güzel)
02 Ağustos: 129

yükselme ii değil en az 160 olması gerekiodu

bende yaşadım aynı şeyi bebeğim beni bıraktı umarım seninn bebeğin seni bırakmaz senin için dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…