canım bunlar olması gereken değerler senin değerin de yazıyo olması lazım biyerlerde.kızlar ben dün kan testi yaptırdım ama sonuçlardan hiçbişey anlamadım, hamile miyim hamileysem kaç haftalık, lütfen yardımcı olur musunuz
değerler şöyle
3. hafta 5.8 - 71.2
4. hafta 9.5 - 750
5. hafta 217 - 7138
6. hafta 158 - 31795
7. hafta 3697 - 163563
bu değerler bu şekilde artarak 18. haftaya kadar gidiyo, ne demek bunlar hiç açıklamadılar bana!
şimdiden çok teşekkürler
arkadaşlar merhaba.ben 18 temmuz da aşılama oldum.1 ağustos test tarihimdi ama ben dayanamadım dün yaptırdım test değerim 7.64 çıktı.dr pazartesi tekrarlayalım dedi.sizce hamile olabilir miyim?
arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım uzun süredir takip ediyorum zaten.. birşey sorucam sat 27 haziran ve 6 temmuzda korunmasız ilişkimiz oldu siklusumda 28 gunde bir tamamlanır.. 25 temmuzda adet olmam gerekiyordu ama hala olamadım bugun test yaptırdım 2.5 cıktı referans değer 5.3 yazıyor ama bundan 4 5 gun once sağ kasık ağrım vardı ve göğüslerimde sertleşti sizce hamile miyim? adetim 6 gün gecikti.
merhaba aranıza yeni katıldım HCG değeüm adetinden 2 gün önce 7,25 adet gününde ise 30,03 çıktı.dpktor haftaya tekrar bakalım dedi yani yarın tekrar bakıcaz sonuçlara halen adet olmadım acaba mutlu habermi var?
cuma hcg 7.64 tü bugün 60.6 ya çıkmış.hamileyim.
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum tüp bebek tedavisi gördüm 20snde transfer yapıldı dün beta hcg değerim 456 çıktı iki gebelik olabilirmi doktor ultrasonda bakıcaz haftaya dedi kafam karıştı aynı durumu yaşayan arkadaşlar varmı
sevgiler dularınızı eksik etmeyin
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum tüp bebek tedavisi gördüm 20snde transfer yapıldı dün beta hcg değerim 456 çıktı iki gebelik olabilirmi doktor ultrasonda bakıcaz haftaya dedi kafam karıştı aynı durumu yaşayan arkadaşlar varmı
sevgiler dularınızı eksik etmeyin
kızlar durumlar kötü moralim çok bozuk
kan sonucum belli oldu
dr düşük olabilir ya da dış gebelik olabilir dedi
bchg mi yazıorum böyle olanlar yorum yazsınlar lütfen
25 temmuz : 4.94
27 Temmuz: 22.54 (bu yükseliş gayet güzel)
02 Ağustos: 129
yükselme ii değil en az 160 olması gerekiodu
bende yaşadım aynı şeyi bebeğim beni bıraktı umarım seninn bebeğin seni bırakmaz senin için dua edicem
kızlar acillllllllll 2048,77 değer nasıl pozitif ama daha 1-2 günlük gecikmeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?