Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

değerin çok yüksek tüp bebek falanmı ikiz üçüz olmasın
maşallahhh

normal yolla cnm ...doktor öyle bişey demedi daha çok yeni gecikmende çok az takip edelim dedi bende kimyasal ve dış gebelikten tedirgin oldum bilgilerinizi alim dedim..bana sonucun 6000 üzüeri olması lazım ulatrasonda görmek için dedi

1500 ün ustunde olması gerekiyor canım usg de gormek icin. Senin cogul gebeliktir muhtemelen kimyasal ya da dış gebelik olması imkansız cunku degerin cok yuksek tedirgin olmana gerek yok. Doktorunu degistir bence baska bir doktora daha gorun derim ben.

1-2 gunluk gecikmeyse cogul gebeliktir canım ikiz ya da ücüz olabilir. Bir doktora gorun bakalım ne cıkacak sonuc.
Hadi hayırlısı olsun =)

doktor öyle bişey söylemedi ailelerdede ikiz yok bide normal yolla bu sonuç arkadaşlar...bir derken 2 bebişmi gözükcek yolda anammmmmmmmm

kızlar acillllllllll 2048,77 değer nasıl pozitif ama daha 1-2 günlük gecikmeyle
merhaba,
oncelikle hayırlı olsun gebeliğin,
aklına kötü şeyler getirme.
ben de adete 6 gün varken tesadüfen betahcg 17,09 çıkınca öğrenmiştim gebeliğimi
sonra çok düşük bir değer diye 2 günde bir tahlil yaptırdık,
her aldığım sonuç beni inanılmaz şaşırtıyordu, çünkü normalde 2 kat artması gereken hormon 4 kat artıyordu: 68; 280; 904.
evet adet günü 904 olmuştu.
benim dr um da belki ikiz olabilir demişti.
ama kesin olmamakla beraber kız bebeklerde bu hormon daha hızlı artıyor zannımca.
sağlıkla al bebeğini kucağına.
sevgiler.

tşk ederim cnm inşallah...doktorum anlaşılan bana pek fazla bilgi vermedi 28 günde bir oluyorum mesela 3 temmuz son adetim..daha çok
yeni gecikme bile pek yok dedi bana şaşırdım tahlilde 6000 de olunca ümitlencem anlaşılan..kafamı karıştıran kesenin içinde bebek oluştuğunu görmek kaç haftayı alıyo ne zaman gerçek anlamda hamile moduna girsemki..bi arkadaşımda 5 haftalıkken kalp atar dedi sizce ne zaman herşey yolundaymış gibi olucak..nee çok sordummm yavvvvv

Canım benim adetim gectikten 1 hafta sonra kese gorundu yani 5+2 hafta da, 7+2 de de kalp atıslarını gorduk
Bence dedigim gibi baska bir doktora da gorun cunku senin degerin cok yuksek.
Bir arkadasımızın adet gunu 1000 lerde bisey cıkmıstı 3üz gebelik cıkmıstı onun da ordan biliyorum.

merhaba hastalanmaya kac gun kala kesin sonuc cikar benim 6 gun var kan testi yaptrsam mi yaptirmasam mi

slm canım ben adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım ve sonuç 0.295 çıktı üzüldüm sızlandım içim burkuldu adetime 1 gün kala idrar testi
yaptım hamileymişim boşa üzdüm kendimi sende bekle hamileysen eger boşa üzülmezsin

benim bu ay sol yumurtaliimda kist cikti doktorda bazen hamile kalincada cikar dedi bende umtlandm goguslerim sizliyor bide kasigimda agri var cok umtluyum ama yine husrana ugramaktan korkuorm

benim bu ay sol yumurtaliimda kist cikti doktorda bazen hamile kalincada cikar dedi bende umtlandm goguslerim sizliyor bide kasigimda agri var cok umtluyum ama yine husrana ugramaktan korkuorm

canım benimde sağ yumurtamda kist vardı o yüzden adet günün geçmeden yapma vücudumuz bazen bizi yanıltabiliyor
unut aklından çıkarmaya çalış inşallah hamilesindir

bana 4+3 dedi doktor....yüksek çıkmasındanda korkuyom bi sorun oluştururmu sizce hani ikiz olması haricinde..

bana 4+3 dedi doktor....yüksek çıkmasındanda korkuyom bi sorun oluştururmu sizce hani ikiz olması haricinde..

kızlar kafamı karıştırdınız gerçi bugün çok kişiden duydum 2048 değer de ikiz olabilirmi yada boş gebelik olmasın ( ama benim normal yolla ilaçsız tedavisiz bi gebelik bide ailemde sülalemde ikiz yok ne bilim...cuma tekrar kan vercem bakalım kaç olucak endişelenicek bi durum varmı sizce

merhabalar,

bende bebiş isteyenlerdenim. adetim gecikince test yaptım. ikinci çizgi siikti. umutlandım kan testi yaptırdım 2 gün geçince onda değer düşüktü 2 çıktı. negatif yani. diyorlar ki kan yanıltabilir. lütfen cevap verin. bebeğimin gelmesini istiyorum. arkadaşlar şimdi ben hamile miyim sizce

testinin markası ne canım bebtime ve l harfiyle baslayan bir test var onlarda yanıltıyorr

5 testimin 5 i de böyle silik çıktı 6.test günü gelip çattığında regl oldum.kimyasal oluyo sanırım bu senin de böyle olabilir.takılma fazla önümüzdeki maçlara bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…