Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ilişkiden 12 gün sonra yapılan kan testi doğru sonucu verirmiş.sen ne zaman yaptırdın bilemiyorum.ama istersen bir kaç gün sonra tekrarla.

kızlar yoruma ihtiyacım var, geçen ay düşük yaptım değerlerim çok düşük seyrediyordu ve kanamam da vardı, 5 hafta sonunda düştü. bu ay ise adet günümde lekenlenme oldu ben hastalandım sandım ama 2 gün sonra sadece lekelenme olduğunu anladım ve doktora gittim test yaptım, hcg değerim yine çok düşük çıktı 17. iki gün sonra tekrar test yaptık yine düşük 33. ve kanamam devam ediyor, doktor progestan, bebe aspirrini ve folik asit verdi. kullanıyorum ama yine düşecek biliyorum. bu 4. düşüğüm olacak. ilk iki düşüğüm ise boş gebelikti, 8 haftada düştüler. şu an belim çok ağrıyor, ve de çok üzgünüm neden böyle oluyor diye yapılan testlerde şimdilik birşey çıkmadı. birkaç test daha var bekliyoruz. sizce bu kez de düşer mi:2:

kızlar yardım edinnnnnnnnn lütfen transfer sonrası beta hcg 456 progesteron>40 çıktı sizce durum nasıllll ikiz olabilirmi

ben çok heyecanlııyım dua edin yarın kese kontrolü var

kızlar yardım edinnnnnnnnn lütfen transfer sonrası beta hcg 456 progesteron>40 çıktı sizce durum nasıllll ikiz olabilirmi

ben çok heyecanlııyım dua edin yarın kese kontrolü var

hayırlı olsun ALLAH gönlüne göre versin
bu arada kaçıncı gün test yaptın

herkese merhaba,
ben araniza yeni katildim hep burda dolasiyordum uye oluyum dedim.dun 3 tane idrar testi yaptim birincisi silik ikinci ve ucuncusu iki normal cizgi cikti.hemen doktora gitdim kan tahlili yaptirdim hgg deyerim 134 cikti doktor cevab positiv dedi ama kesin normal hamilelik icin ultrason bakmak gerekicek ve buda bir hafta sonra mumkunmus. dis gebelik,dusuk olabilirmis.Benimde cok kotu kasik ve bel agrilarim var.boyle bir durum yasayan varmi aranizda acaba.

Allah isteyen herkese nasib etsin insallah!

adet den 4 gün sonra kan testi yaptırdım 1881 ve 32 değerleri çıktı yüksek mi sizce ikiz olabilir mi doktor bişey demedi ama

Ben de bugün kan testi yaptırdım. Ne yazık ki sonuç '0'. Geçen ay 25 temmuzda regli oldum. Reglime 5gün var daha. Yumurtlama döneminde korunmasız birlikte olduk. Gebe kalırım diye düşündüm ama yine olmadı.

mrhba arkadaşlar son adet tarihim 11 temmuz.adetimin üzrinden 6 gün geçmişti kan tahlilimde sonuç 3476 çıktı.önce korktum sonuç yüksek die.çünkü 6 veya 7 haftalığı gösteriyor bu sonuç ve 7 haftalık olması imkansız.korkumun nedenide 3 defa kimyasal gebelik yaşadım.ve 3ündede en yüksek değer 25ti.3476yı duyunca tabi şoke oldum.dktrumu aradım sonuç çok iyi yarın gel muayene edelim dedi.2 gün önce muayenemde dktrum keseyi gördü.haftaya gel bebeğide görelim dedi.1 aylıkta hamilesin dedi.tabikide rahatladım.ama halen içimde korku var.bazen acaba ikiz olabilir mi diye düşünmüyor değilim.lütfen bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun.3476 değeri sizcede 1 aylığa göre çok yüksek değil mi?5 gün nasıl geçer bilmiyorum.3 düşükten sonra korkmamak elde değil.buarada doğal yollarla hamile kalıyorum.çok uzattım biliyorum ama lütfen biri bana yardım etsin

kan testinde değerler kişye göre değişiyor bence kan testin haftana göre gayet normall hiç sıkıntı yapma kendine satımız aynı bnmde 11 temmuz bende regl olmadım hala fakat testler negatif kös kös bekliyorum adetimi benm gibi bi durumda olsan daha büyük sıkıntıya girerdin eminn ol hiç stres yapıpda bebğini üzme...

vala canım okdar sıkıntılı günler geçirdim ki korkmamak elde değil.1.5 seneyi geçti evlenelim.3 defa üst üste kimyasal gebelik geçirdim.ilk ikisi doktor kontrolünde değildi.2.düşükten sonra doktor kontrolüne başladım.bir yığın testler tabiki.kan pıhtılaşması çıktı.bunun için ilaç kullandım.ama malesef 3.de kimyasal gebelikle sonuçlandı.3.den sonra doktorum rahim filmi çektirelim dedi.4 ay önce rahim filmini çektirdim.sol tüp tamamen tıkalı sağ tüpte de tıkanmalar mevcuttu.sağ tüpünü tamamiyle açtık sol tüpün kapalı kaldı dedi.ama daha önemlisi rahimde perde ve parçalar mevcut sen buyüzden kimyasal gebelik geçiriyormuşsun ameliyatla bunları almamız lazım dedi.velhasıl 1 ay sonra ameliyatta oldum.rahmi temizlediler.3 ay kesinlikle korunacaksın dedi ama ben 2 ay korunabildim.3 ayda zaten hamile akldım.önce eczaneden test aldım evde test yaptım.idrarı damlatır damlatmaz anında iki çizgide beliriverdi.şoke oldum çünkü o testlerde benim 2.çizgi hep çok silik çıkardı.pzrtesi hemen kan tahlili yaptırdım.tlfnla öğrendim kan tahlili sonucunu benim 3 gebeliğimdede en fazla tahlil sonucum 27n çıkmıştı.3476 yı duyunca olduğum yere yıkılacaktım nerdeyse.1.5 senelik uzun ve üzücü bu marotondan sonra insan ister istemez halen bazı şeylere korku ile bakıyor.canım senin sorunun ne peki?

canım adetten nezaman sonra yaptırdın kan testini?

canım adetinden kaç gün sonra yaptırdın?

1 bucuk sene cok kısa bir zaman inan bende tam 7 yıldır bekliyorum bizim bi sorunumuz yok sebepsiz tiroid hastayım ama ilaçlarımı zaten kullanıyorum etrafımda bu hastalığı olan bir sürü anne var engel deil yani bende 2 kere kimyasal yaşadım doktor kontrolundeydi anlaşılmıştı tabii

peki sendede benimkine benzer bi sorun olmasın?doktorum çünkü bu sıra butür sorunlar çok fazla dedi.senin gibi çok hastam oldu kimyasal gebelik geçiripte sonra rahimde sorun çıkan dedi.şuan hepsi bebeklerine kavuştu hatta çoğu ikiz dedi.sen rahim filmi çektirdin mi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…