Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

mrb kızlar benim 15.08 de betam 41 di 17.08 de 43. 18.08 de 79 çıktı.bir fikri olan var mı neden bu kadar dengesiz?

hayırlı ramazanlar kızlar umarım banada yardımcı olursunuz...sat ım 14 temmuz.4 temmuzda idrarda test yaptım erken gebelik testi diye bişey aldım onda çift çizgi çıktı bende heyecanla kan testine gittim değerim 2.0 çıktı negatif dediler günüme 10 gün vardı daha 15 inde idrar testi yaptım çıkmadı onda.Regl olmadım daha 5 gün olacak yorumlarınızı okuyunca sevindim belki bendede vardır diye çünkü ozamanda içimde bişe kalmıştı okadar erken yaptım diye öyle çıktığını sanmıştım ama baktırmak zorundaydım ozamanda haftasonunu da bekliyim diyorum olmazsam eğer pazartesi kan tahlili yaptirim nasıl değer sizce adetten 10 gün öncesine göre

merhabalar,

yeni aranıza katıldım, bir çok yorumu okudum, ben de bir şey soracağım,
6 aylık evliyim ve bir bebeğim olsun istiyorum.

son adet tarihim 10 temmuz. 16 ağustosta 5 gün geciktiğini düşündüğüm için idrarda gebelik testi yaptım. ikinci çizgi diğerinden daha açık olmakla birlikte pozitif diye yorumladım. aynı günün akşamı kan testi yaptırdım. sonuç 128 çıktı. klinikteki iki sağlık görevlisi gebelik gözüküyor dedi. bir hafta daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum.

ama tahmin edersiniz, çok heyecanlı ve sabırsızım,
o yüzden size de sormak istedim, sizce hamile miyim?

evet çektirdim bir sorun çıkmadı rahim fliminde hatta daha önce burda okumustum anestesisiz çekilince kendini kasınca tüplerin bile kapalı çıkabiliyomus o yüzden anestezili çektirdim en son bu ayda kromozom testi yaptırdım bakalım onda da bişey cıkmazsa Allah' bilir ne zamamn vercegini

evet hamilesin canım tebrik ederim daha cok yeni bir gebelik 2 gün sonra bir daha test yaptır eğer değer 2 katına cıktıysa sorunsuz bir hamileliktir

merhaba kızlar..
benımde bi sorum var üç gün önce beta hcg < 2 cıkmıştı bugun tekrarladım < 12.75 cıktı..
sizce nasıl? yükseliyo evet ama korkmam gereken bi durum varmı sizce?

Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım.Tecrübelerinize dayanarak bir sorum olucak.Son adet tarihim 20 Temmuz.28 günde bir adet oluyorum ve henüz herhangi bir belirti yok.Sadece kasıklarımda ve rahmimde bir ağrı var kuru kuru Dün dayanamayarak gidip kan testi yaptırdım ve Bhcg değerim 2.39 çıktı.Negatif olduğu için üzüldüm tabii.Ama acaba acele mi ettim diyorum sizlerin yorumlarını okuduktan sonra??
Sizlerin de yorumlarını bekliyorum.
Teşekkürler.

merhaba kızlar
topiği okuyunca tecrübeli olanlarınıza bir sorayım dedim.SAT 28 temmuz.Adetimin 22. günü kan testi yaptırdım sonuç:1,06 negatif.Test yaptırmamın sebebi ilk hamileliğimdeki belirtinin aynısı inanılmaz bir uyku hali.İlkinde de 26. gününde kan tahliliyle öğrenmiştim hamile olduğumu.adetlerim de doğum öncesi 28 günde olurdum doğum sonrası 26 günde bir oldum bir kaç aydır da 24 günde bir oluyorum.Ne dersiniz bazı arkadaşlarda olduğu gibi değerler sonradan yükselir mi?
hepinize müjdeli haberler diliyorum rabbimden

Canım istersen hiç ümitlenme...He tabii ki umarım hayırlısıyla hamilesindir ama ben de acaba değer sonradan yükselir mi diye bekledim fakat dün gece regl oldum müthiş bi sancıyla birlikte.Benim değerim de 2.39 du.İçinde soru işareti kalmaması açısından istersen bikaç gün sonra tekrar yaptır testini.

ranay hamilelik kan testinde 10. günden itibaren tespit edilebiliyor. kimiside diğorki ertesi günü bile belli olur. ama senn sonucunda sanırım hamile değilsin. son adetimden sonra düşük mü yaptım acaba die doktor test istemişti benmde 3.5 çıktı. 5inde üzerinde hamilelik biliyorsun

LÜTFEN bana yardım edin!adetime 1 gün var kan tahlili yaptırdım hemşireler hamilesin dedi doktor bundan belli olmaz dedi ama çok genç bir doktor aklımı karıştırdı değerim 325.54 çıktı sizce hamilemiyim değil miyim ?

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.zaten çok acele ettiğim yok, benim kızım daha 1 yaşında.Biz hemen olmazsa diye tedbiren erken çalışmalara başlayanlardanız.ama henüz adet olmadım ve pek bir belirti de yok olacağıma dair.Rabbimden hepimiz için hayırlısını diliyorum her iki sonuç da kabulumüzdür.

meraba arkadaslar cumartesı gunu kan testı yaptırdm sonuc 12,23 en son adetım 18 temmuz lutfen yadımcı olun sızce hamılemıyım

lutfen yardımcı olun 12,23 kan testı sonucu cuma gunune tekrar randevu verdı doktor oluyorm mrktn debeyımlı olan arkadaslar lutfen bılgı verın sızce hamılemıyım cok ıstıyorm bı bebegım olmasını

lutfen yardımcı olun 12,23 kan testı sonucu cuma gunune tekrar randevu verdı doktor oluyorm mrktn debeyımlı olan arkadaslar lutfen bılgı verın sızce hamılemıyım cok ıstıyorm bı bebegım olmasını

sanırım su anda adet oldum benım kan testımın sonucu 12,23 sızce hamıle olabılırmıyım lutfen yardımcı olun oluyorum mrktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…