mrb kızlar benim 15.08 de betam 41 di 17.08 de 43. 18.08 de 79 çıktı.bir fikri olan var mı neden bu kadar dengesiz?
peki sendede benimkine benzer bi sorun olmasın?doktorum çünkü bu sıra butür sorunlar çok fazla dedi.senin gibi çok hastam oldu kimyasal gebelik geçiripte sonra rahimde sorun çıkan dedi.şuan hepsi bebeklerine kavuştu hatta çoğu ikiz dedi.sen rahim filmi çektirdin mi hiç?
merhabalar,
yeni aranıza katıldım, bir çok yorumu okudum, ben de bir şey soracağım,
6 aylık evliyim ve bir bebeğim olsun istiyorum.
son adet tarihim 10 temmuz. 16 ağustosta 5 gün geciktiğini düşündüğüm için idrarda gebelik testi yaptım. ikinci çizgi diğerinden daha açık olmakla birlikte pozitif diye yorumladım. aynı günün akşamı kan testi yaptırdım. sonuç 128 çıktı. klinikteki iki sağlık görevlisi gebelik gözüküyor dedi. bir hafta daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum.
ama tahmin edersiniz, çok heyecanlı ve sabırsızım,
o yüzden size de sormak istedim, sizce hamile miyim?
merhaba kızlar..
benımde bi sorum var üç gün önce beta hcg < 2 cıkmıştı bugun tekrarladım < 12.75 cıktı..
sizce nasıl? yükseliyo evet ama korkmam gereken bi durum varmı sizce?
adetin geciktimi veya kaç gün var?? suan değer baya düşük var ama gebelik var demek
canım düzensiz adet oldugum için bilemiyorum ztn 2 aydır adet olmuyorum..
merhaba kızlar
topiği okuyunca tecrübeli olanlarınıza bir sorayım dedim.SAT 28 temmuz.Adetimin 22. günü kan testi yaptırdım sonuç:1,06 negatif.Test yaptırmamın sebebi ilk hamileliğimdeki belirtinin aynısı inanılmaz bir uyku hali.İlkinde de 26. gününde kan tahliliyle öğrenmiştim hamile olduğumu.adetlerim de doğum öncesi 28 günde olurdum doğum sonrası 26 günde bir oldum bir kaç aydır da 24 günde bir oluyorum.Ne dersiniz bazı arkadaşlarda olduğu gibi değerler sonradan yükselir mi?
hepinize müjdeli haberler diliyorum rabbimden
merhaba kızlar
topiği okuyunca tecrübeli olanlarınıza bir sorayım dedim.SAT 28 temmuz.Adetimin 22. günü kan testi yaptırdım sonuç:1,06 negatif.Test yaptırmamın sebebi ilk hamileliğimdeki belirtinin aynısı inanılmaz bir uyku hali.İlkinde de 26. gününde kan tahliliyle öğrenmiştim hamile olduğumu.adetlerim de doğum öncesi 28 günde olurdum doğum sonrası 26 günde bir oldum bir kaç aydır da 24 günde bir oluyorum.Ne dersiniz bazı arkadaşlarda olduğu gibi değerler sonradan yükselir mi?
hepinize müjdeli haberler diliyorum rabbimden
ranay hamilelik kan testinde 10. günden itibaren tespit edilebiliyor. kimiside diğorki ertesi günü bile belli olur. ama senn sonucunda sanırım hamile değilsin. son adetimden sonra düşük mü yaptım acaba die doktor test istemişti benmde 3.5 çıktı. 5inde üzerinde hamilelik biliyorsun
LÜTFEN bana yardım edin!adetime 1 gün var kan tahlili yaptırdım hemşireler hamilesin dedi doktor bundan belli olmaz dedi ama çok genç bir doktor aklımı karıştırdı değerim 325.54 çıktı sizce hamilemiyim değil miyim ?
Canım istersen hiç ümitlenme...He tabii ki umarım hayırlısıyla hamilesindir ama ben de acaba değer sonradan yükselir mi diye bekledim fakat dün gece regl oldum müthiş bi sancıyla birlikte.Benim değerim de 2.39 du.İçinde soru işareti kalmaması açısından istersen bikaç gün sonra tekrar yaptır testini.
ranay hamilelik kan testinde 10. günden itibaren tespit edilebiliyor. kimiside diğorki ertesi günü bile belli olur. ama senn sonucunda sanırım hamile değilsin. son adetimden sonra düşük mü yaptım acaba die doktor test istemişti benmde 3.5 çıktı. 5inde üzerinde hamilelik biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?