lutfen yardımcı olun 12,23 kan testı sonucu cuma gunune tekrar randevu verdı doktor oluyorm mrktn debeyımlı olan arkadaslar lutfen bılgı verın sızce hamılemıyım cok ıstıyorm bı bebegım olmasını
sanırım su anda adet oldum benım kan testımın sonucu 12,23 sızce hamıle olabılırmıyım lutfen yardımcı olun oluyorum mrktan
anladım canıım o zaman bekle 4 gün sonra bir daha yaptır değer ne kadar artmış? anca öyle anlarsın sağlıklımı
Merhaba Arkadaşlar,
Biraz önce kan testimin sonucunu aldım, 52 çıkmış.
Kaç haftalık hamileyim sizce?
mrb arkadaslar dun aksam acıle gtmek zorunda kaldım sıddetlı kasık agrısı we kanama yuzunden kan we ıdrar testı yaptılar kan testı 9.8 cıktı dusuk rıskı olabılecegını soyledıler ama kesın olarak hamılesınde dıyemedıler persembe gunu tekrar gıdıp kan testı yaptırmamı soyledıler sızce hamılemıyım ben bebegım olmasını cok ıstıyorm sızce kucukte olsa bı umut warmı
mrb arkadaslar dun aksam acıle gtmek zorunda kaldım sıddetlı kasık agrısı we kanama yuzunden kan we ıdrar testı yaptılar kan testı 9.8 cıktı dusuk rıskı olabılecegını soyledıler ama kesın olarak hamılesınde dıyemedıler persembe gunu tekrar gıdıp kan testı yaptırmamı soyledıler sızce hamılemıyım ben bebegım olmasını cok ıstıyorm sızce kucukte olsa bı umut warmı
arkadaslar bu kımyasal gebelık nasıl oluyor:44:ben hıc bısey anlamadım netten arastırdım ıyıce kafam karıstı...kımyasal gebelıge sebep olan sey nedır?lutfen bılgılendırın yardımınıza cok ıhtıyacım warr
yardımınız ıcın cok tesekkur ederım persembe gunu kan testı yaptırmak ıcın hastaneye gıdecegım ıns azda olsa bı umut wardır.eger yoksa dustuyse bebegım ıgne olaylarını falan arastırıp uygulayacagım size cok tesekkur ederım tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?