Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

lutfen yardımcı olun 12,23 kan testı sonucu cuma gunune tekrar randevu verdı doktor oluyorm mrktn debeyımlı olan arkadaslar lutfen bılgı verın sızce hamılemıyım cok ıstıyorm bı bebegım olmasını

kan testinde 5 üstü gebelik olarak kabul edilebilir fakat son adet tarihine göre değerin çok düşükk kimyasal gebelik olma riski fazla cuma günü hersey belli olur haklkında hayırlısı olsun

sanırım su anda adet oldum benım kan testımın sonucu 12,23 sızce hamıle olabılırmıyım lutfen yardımcı olun oluyorum mrktan

adet olduguna göre bnm tahminim doğru kimyasal gebelik yaşamışsın üzülme bu kimyasal gebeliği kadınların %80 ni yaşarmış fakat anlamazlarmış normal adet kanamasıyla atılıyor. sen test yaptırdığın için öğrenmiş oldun

mrb arkadaslar dun aksam acıle gtmek zorunda kaldım sıddetlı kasık agrısı we kanama yuzunden kan we ıdrar testı yaptılar kan testı 9.8 cıktı dusuk rıskı olabılecegını soyledıler ama kesın olarak hamılesınde dıyemedıler persembe gunu tekrar gıdıp kan testı yaptırmamı soyledıler sızce hamılemıyım ben bebegım olmasını cok ıstıyorm sızce kucukte olsa bı umut warmı

canım son adet tarihini yazarmısın yardımcı olmaya çalışıcam

daha önceki testin 12 çıkmıştı şimdi kanamanla 9 küsür çıkmış geçmiş olsun . düşük yapıyosun kimyasal gebelik yaşamış oluyosun üzülme gene hamile kalırsın.

arkadaslar benım esımle aramda kan uyusmazlıgı war acaba bundan kaynaklanmıs olabılırmı?ayrıca kucukte olsa su anda hamıle olduguma daır bı umut warmı sızce?:44:

arkadaslar bu kımyasal gebelık nasıl oluyor:44:ben hıc bısey anlamadım netten arastırdım ıyıce kafam karıstı...kımyasal gebelıge sebep olan sey nedır?lutfen bılgılendırın yardımınıza cok ıhtıyacım warr

eşinle aranla kan uyuşmazlığı varsa bebek sahibi olabilmek için doktor kontrolünde iğne olman gerekiyor kimyasal gebeliğide acıklıym sana ben 2 kere gecirdiğim için biliyorum . kimyasal gebelik ; normal şekilde spremle yumurtan buluşuyor ve döllenmeye başlıyor tüplerden rahime gidene kadar hersey normal fakat oluşan embriyo rahime yerleşemiyor gelmesi gereken günde adetin başlayınca adet kanamasıyla beraber o oluşan embriyoda atılıyor. yani şöylede diyebilirsin doğa mükemmel bir iş başaramadığını düşünerek bebeği sonlandırıyor. bunu kadınların %80 yaşarmış zaman ama normal adet kanamasıyla atıldıgı için kimse anlamazmış

yardımınız ıcın cok tesekkur ederım persembe gunu kan testı yaptırmak ıcın hastaneye gıdecegım ıns azda olsa bı umut wardır.eger yoksa dustuyse bebegım ıgne olaylarını falan arastırıp uygulayacagım size cok tesekkur ederım tekrardan

rica ederiim bebek sahibi olmak istiyosa aksatma doktor kontrolünü gerçi ilk bebekte kan uyuşmazlığı bişey yapmıyomuş bebeğe 2. de tehlikeli oluyomuş genede kontrole gitmende fayda var

merhaba biz 27 temmuz 2011 de transfer yapıldı..5 ağustosta kan testi için gittim..beta hcg 124 çıktı..8 ağustosta tekrar beta hcg yaptırdım 504 çıktı..10 ağustosta 811 çıktı..12 ağustostada 1505 çıktı beta hcg değerim..26 ağustosta ultrason için gidecem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…