selam arkadaşlar pazartesi hcg yaptırdım 134 çıktı dün tekrar yaptırdım 156.21 çıktı sizce bu artış normal bi gebeliğimi gösteriyor yoksa şüpheli mi
Arkadaşım sorma sanırım bend e kimyasal gebelik yaşadım.SAT 25 TEMMUZ DU. 28 günde bir regl olurum. 29. günde test yaptırdım. 52 küsür çıktı işte. Doktora ulaştım akşam üzeri... Dedi ki 48 saat sonra tekrar yaptır.2 yada 3 haftalık gebelikte bu değer çıkıyor son adet tarihin ne zamandı?? değer düşük onun için sordum
Arkadaşım sorma sanırım bend e kimyasal gebelik yaşadım.SAT 25 TEMMUZ DU. 28 günde bir regl olurum. 29. günde test yaptırdım. 52 küsür çıktı işte. Doktora ulaştım akşam üzeri... Dedi ki 48 saat sonra tekrar yaptır.
Dün akşam gittim hastaneye sonuç 18 çıktı. Daha da düşmüş. Doktoru aradım kaybediyoruz bebeği dedigitti bebeğim ilk gebeliğimde de kese oluşmuştu ama 9,5 haftaya kadar bekledik, embriyo olmadı kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu ikinci ... çok moralim bozuk ve doktor dedi ki 3-4 güne kadar regl olacakmışım , 1 hafta olmazsam tekrar kan testi istedi. Eğer regl 7 günü geçerse yine kan testi istedi. Sence bunu neden istemiş olabilir?
mrb cnm bende cumartesı kan testı yaptırdım sonuc 12,23 cıktı gebelık dedıler fakat pazartesı gunu sıddetlı kasık agrısı kanama ıle acıle gıttım takrar test yaptırdım sonuc 10 cıktı once dusuk dedıler sonra hala bı umut war kan oranın fazla dusmemıs dedıler yarın tekrar gıdıp test yaptıracagım ama hala kanamam war benım ılk gebelıgım zannedersem sızınkı gıbı kımyasal gebelıklutfen son durumunuzu haber werırmısınız
Tabiki haber veririm. Ama benim umudum yok işte. Artık hamilelik belirtilerini de hissetmiyorum. Napalım kısmet değilmiş, hayırlısı diyorum bi yandan. Bi yandan da gözyaşlarımı durduramıyorum.bende cok uzgunumbı bebegım olmasını cok ıstıyorum kucukte olsa bı umudum war ıns bebegım duruyodur
selam arkadaşlar pazartesi hcg yaptırdım 134 çıktı dün tekrar yaptırdım 156.21 çıktı sizce bu artış normal bi gebeliğimi gösteriyor yoksa şüpheli mi
eşinle aranla kan uyuşmazlığı varsa bebek sahibi olabilmek için doktor kontrolünde iğne olman gerekiyor kimyasal gebeliğide acıklıym sana ben 2 kere gecirdiğim için biliyorum . kimyasal gebelik ; normal şekilde spremle yumurtan buluşuyor ve döllenmeye başlıyor tüplerden rahime gidene kadar hersey normal fakat oluşan embriyo rahime yerleşemiyor gelmesi gereken günde adetin başlayınca adet kanamasıyla beraber o oluşan embriyoda atılıyor. yani şöylede diyebilirsin doğa mükemmel bir iş başaramadığını düşünerek bebeği sonlandırıyor. bunu kadınların %80 yaşarmış zaman ama normal adet kanamasıyla atıldıgı için kimse anlamazmış
sembascım benim de kimyasal gebeliklerim oldu. sen araştırdın mı? nedenini
doktor araştırmadı cnm ama ben kendi çapımda araştırma yapıyorum en son kromozom testi kalmıştı onun içinde gün vermesini bekliyorum hastanenin snn araştırıldımı?
doktor araştırmadı cnm ama ben kendi çapımda araştırma yapıyorum en son kromozom testi kalmıştı onun içinde gün vermesini bekliyorum hastanenin snn araştırıldımı?
Tabiki haber veririm. Ama benim umudum yok işte. Artık hamilelik belirtilerini de hissetmiyorum. Napalım kısmet değilmiş, hayırlısı diyorum bi yandan. Bi yandan da gözyaşlarımı durduramıyorum.
İnş. senin bebeğin duruyodur. Beni de haberdar eder misin, durumunu merak ediyorum.
kendim gibi olan birilerini bulmaya çalışıyorum forumda. kimyasal gebeliklerden sonra sağlıklı gebelik geçiren var mı? tedavileri nasıldı bunları öğrenmek istiyorum.neden kese oluşmuyo. bebek tutunamıyo...
aa bak sen diyince aklıma geldii benm kan pıhtılaşma testimde daha yeni yapıldı 1 ayda cıkıyomuş sonucu haftaya çıkar herhalde ii hatırlattın unutmuştum ben onu
moralim çok bozuk..bir hafta önce bhcg 64.bugün 168 çıktı artış az.iki gün sonra tekrar bakılacak Allah ım yardım et nolur
meraba arkadaslar bugunku kan testı sonucum 12 cıktı pazartesı gunu 9.8 dı.az bı artıs war doktor dıs gebelık olabılır dedı 10 gun sonra tekrar kan testı we ultrason sızce bı umut warmı bu arada kanamam durdu agrımda yok sızce bebegım durucak mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?