tecrübeli arkadaşlar yorum yazarsanız sevinirim.25 ağustosta tahlil yaptırdım beta hcg 88 cıktı doktor hamilesin dedi yorum yapmadı tekrar kan tahlili istiyor.kac haftalık hamileyim ?adet dönemim 28 ağustos acaba adet olurmuyum?kafam cok karışık
10 gun sonra sonuc gene aynı olursa ne olacak?benım kanamam yok kafam cok karıstıılutfen bana bılgı werın
canım ben senin yerinde olsam asla 10 gün beklemem
2 gün sonra testini tekrarlamalısın
böyle bir durumda beklemek hiç doğru değil
erken teşhis ve tedavi çk önemli
eğer dış gebelik yaşıyorsan erken farkedilirse iğneyle kurtulursun
yoksa çok sıkıntılar çekersin
i
şini şansa neden bırakıyorsun?
galıba haklısınız ısımı sansa bırakmamalıyım tekrar test yaptırıp sonucunu sıze bıldırıcegım ılgınız ıcın tesekkurler
selam arkadaşlar pazartesi hcg yaptırdım 134 çıktı dün tekrar yaptırdım 156.21 çıktı sizce bu artış normal bi gebeliğimi gösteriyor yoksa şüpheli mi
arkadaşlar bu mesajımı yazdığım gün daha fazla dayanamadım ve kan testi yaptırdım 328 olmuştu değer yani 2 günde 2 ye katlamış geçmişti bile...doktorum yüzde yüz hamilesin dedi.allahıma binlerce şükür....
bu arada hepinizin kadir gecesi mübarek olsun....
tebrik ederim canım Allah kucagına Almayı nasip etsin
meraba arkadaslar bugunku kan testı sonucum 12 cıktı pazartesı gunu 9.8 dı.az bı artıs war doktor dıs gebelık olabılır dedı 10 gun sonra tekrar kan testı we ultrason sızce bı umut warmı bu arada kanamam durdu agrımda yok sızce bebegım durucak mııı
merhaba öncelikle tebrik ederimmm. tatlım değerinden söz etmişsin ama ben birşey merak ediyorum. Bhcg mi baz alınıyor yani kan tahlilinde, benim bildiğim idrar da Bhcg ye bakılıyor. kısacası kan tahlilinde hangi hormon takip edilip gebeliğin olduğu söyleniyor? adetin 22. günü progesterona bakılmıştı 17,7 çıkmıştı.hamilelik şansım nedir? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
mrb cnm benım gebelıgım hala bellı degıl bhcg de hangı hormon takıp edılıyo bılmıyorum0.5 ustu gebelik war sayılıyo bıldıgım kadarıyla ama eger normal gebelıkse bhcgnızın 1gunde 2katına cıkması gerekıyo.benımkı cıkmıyo ıste ama dusmuyoda persembe gunu 12 ıdı dun gece 13 du.normalde 30 falan cıkması gerekıyodu bu yuzden dıs gebelıkten suphelenıyolar benden ama dun gece bebekyok dendı sonuc 13 olmasına ragmen benımde kafam cok karısık
evet tatlım geçmişi okurken öğrendim bence yine de şanslısın. en azından döllenebiliyor ve bunu biliyorsun ama benim maalesef 2 yıldır bekliyorum tık yok
dr gıttınızmı hıc?
adetim 5 gün geçti ve b-hcg testinde sonuç:8.70 çıktı dr kesin bişey yok şüpheli durum dedi.sizce hamilemiyim?????lütfen cvp verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?