Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

tecrübeli arkadaşlar yorum yazarsanız sevinirim.25 ağustosta tahlil yaptırdım beta hcg 88 cıktı doktor hamilesin dedi yorum yapmadı tekrar kan tahlili istiyor.kac haftalık hamileyim ?adet dönemim 28 ağustos acaba adet olurmuyum?kafam cok karışık

öncelikle hayırlısı olsun evet hamilesin ama daha yeni bir gebelik kimyasal gebelik olma ihtimali olabilir diye doktor tekrar test istemiş 27sinde tekrar yaptır eğer 88 değeri, 2 katında çıkarsa yani 160ın üstünde çıkarsa korkma bebeğin sağlıklı bir şekilde geliyor demek adet olmazsın ama değer düşerse kanamanda olur umarım açıklayıcı olmuştur.

10 gun sonra sonuc gene aynı olursa ne olacak?benım kanamam yok kafam cok karıstıılutfen bana bılgı werın

canım ben senin yerinde olsam asla 10 gün beklemem
2 gün sonra testini tekrarlamalısın
böyle bir durumda beklemek hiç doğru değil
erken teşhis ve tedavi çk önemli
eğer dış gebelik yaşıyorsan erken farkedilirse iğneyle kurtulursun
yoksa çok sıkıntılar çekersin
işini şansa neden bırakıyorsun?

selam arkadaşlar pazartesi hcg yaptırdım 134 çıktı dün tekrar yaptırdım 156.21 çıktı sizce bu artış normal bi gebeliğimi gösteriyor yoksa şüpheli mi

arkadaşlar bu mesajımı yazdığım gün daha fazla dayanamadım ve kan testi yaptırdım 328 olmuştu değer yani 2 günde 2 ye katlamış geçmişti bile...doktorum yüzde yüz hamilesin dedi.allahıma binlerce şükür....
bu arada hepinizin kadir gecesi mübarek olsun....

tebrik ederim canım Allah kucagına Almayı nasip etsin

mrb arkadaslar dun gece gene acıldeydım sıddetlı kasık agrım wardı ama kanamam yoktu.kan we ıdrar testı yaptılar persembe 12 cuma 13 cıktı dr hamıle degılsın dedı ılac werdı 1ay sonra tekrar gebelık testı yaptır dedı.ben hıc bısey anlamadım madem hamıle degılım beta hcg neden 13 cıktı?neden 1ay snra tekrar beta hcg ıstedı?ıcınızden bırı lutfen benı aydınlatsın yardıma ıhtıyacım war lutfen yardımcı olun

merhaba öncelikle tebrik ederimmm. tatlım değerinden söz etmişsin ama ben birşey merak ediyorum. Bhcg mi baz alınıyor yani kan tahlilinde, benim bildiğim idrar da Bhcg ye bakılıyor. kısacası kan tahlilinde hangi hormon takip edilip gebeliğin olduğu söyleniyor? adetin 22. günü progesterona bakılmıştı 17,7 çıkmıştı.hamilelik şansım nedir? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

mrb cnm benım gebelıgım hala bellı degıl bhcg de hangı hormon takıp edılıyo bılmıyorum 0.5 ustu gebelik war sayılıyo bıldıgım kadarıyla ama eger normal gebelıkse bhcgnızın 1gunde 2katına cıkması gerekıyo.benımkı cıkmıyo ıste ama dusmuyoda persembe gunu 12 ıdı dun gece 13 du.normalde 30 falan cıkması gerekıyodu bu yuzden dıs gebelıkten suphelenıyolar benden ama dun gece bebekyok dendı sonuc 13 olmasına ragmen benımde kafam cok karısık

evet tatlım geçmişi okurken öğrendim bence yine de şanslısın. en azından döllenebiliyor ve bunu biliyorsun ama benim maalesef 2 yıldır bekliyorum tık yok

adetim 5 gün geçti ve b-hcg testinde sonuç:8.70 çıktı dr kesin bişey yok şüpheli durum dedi.sizce hamilemiyim????? lütfen cvp verin.

yezd doktorunu değiştir canım gittiğin hastaneyiş değiştir
ve bu konunun üzerine düş
değerlerşn normal değil
5 üstü hamilelik sayılır
dış gebelik yaşıo olabilirsin

adetim 5 gün geçti ve b-hcg testinde sonuç:8.70 çıktı dr kesin bişey yok şüpheli durum dedi.sizce hamilemiyim????? lütfen cvp verin.

mrb cnm benımde su anda 13 b-hcg dıs gebelık rıskım warkımyasal gebelık yasıyo olabılırsın en yakın zamanda tekrar b-hcg yaptır sonuc iki katı cıkarsa hamıle olabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…