yezd doktorunu değiştir canım gittiğin hastaneyiş değiştir
ve bu konunun üzerine düş
değerlerşn normal değil
5 üstü hamilelik sayılır
dış gebelik yaşıo olabilirsin
bugün tam regl gunum beta hcg degerım 30.34 cıktı...sizce deger nasıl?hamılemıyım
tesekkur ederım 30.34 bızı korkuttu bıraz dusuk dıye..umarm dedıgın gıbıdır ve hamıleyımdır...
burda hepimiz hemen hemen aynı yolda sayılırız hepimiz inş hamilelik başlangıcındayız.ben bir şeyi cok merak ediyorum.benim beta hcg 88 cıktı ayın 28 adet tarihim ama hep adet zamanım uzar adet belirtilerini hepsi var aşırı kasık ağrısı,gögüste şiş ve hassasiyet yani insan hamile iken bu belirtiler normalmi adet olucakmış gibi ?yada bu belirtiler eger günüm gecerse normale dönüyormu ?????
tşk ederim içimi rahatlattın :)yarın doktora gitmeyi düşünüyorum degerin ikiye katlanıp katlanmadıgını merak ediyorum.bana şans dileyin olurmu ?
mrb kızlar, SAT 16 temmuz, 15 agustos da degerim 21, 17 agustos da 40, 19 agustos da ise 114 ve 21 agustos da 310 du. buraya kadar hersey normal gozukuyo. fakat, 26 agustos da yaptırdıgım testte 4 gün geçmesine rağmen 938 cıktı. 2 gün sonra, yani bugun yaptırdıgım tahlilde de 1303 cıktı. ilk zamanlarda 2 katından fazla artarken daha sonra yavaşlaması bende tedirginlik yarattı. yorumlarınızı beklıyorum..
tşk ederim içimi rahatlattın :)yarın doktora gitmeyi düşünüyorum degerin ikiye katlanıp katlanmadıgını merak ediyorum.bana şans dileyin olurmu ?
tesekkur ederım cvbın ıcın atugba2000, ama degerlerın her 2 gunde 2 kat artması gerekmıyormu? ılk basta cok ıı gıdıodu 2,7 katlıyodu ama son ıkı seferdır 2 kattan daha az 1.4 artmıs acaba saglıklı gelısmıomu dusucekmı dıe tedırgın oldum cok bıde forumda dısgebelık okudum onda da yavas artıomus ııce panık oldum, yarında dr randevum var bakalım ne dıycek cok korkuorm.cunku daha once bı dusugum olmustu ama bu degerlere ulasmamıstı bıyokımyasaldı..
bakalım yarın sabah benm de randevum, haber verırım tabı yarın ne dıycekler drlar ıkımıze de hayırlısı ıns.sen hangı dr a gıdıosun burcu27?
bursada'' pembe mavi'' dr um ismail küçükerdoğanbakalım yarın sabah benm de randevum, haber verırım tabı yarın ne dıycekler drlar ıkımıze de hayırlısı ıns.sen hangı dr a gıdıosun burcu27?
canım uzulme... benım de bı dusugum oldu. benm degerlerımde cok yavas artmıstı. bebek kendılıgınden dustu yanı kımyasall.. ama senınkı okdar yavas ılerlemıyo. rabbımın ıznıyle bişicik olmaz ınsallah. rabbım saglıklıca kucagına almayı nasıp etsin... bize de dua et olurr muu... ALLAH İsteyen Herkese VErsin...
amiiiiiin Rabbim isteyen herkese nasip etsin korktuklarımızdan emın kılsın umduklarımıza da nail eylesin, tabıkı ederım dua, sadece artıs hızının yavaslaması gelısmıomu sorusunu uyandırdı bakalım yarın gorucez :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?