30,34 ten 50,78 e beta nın yukselısı...öf korkuorum ya kımyasalsaaa(( acayıp akıntım varrr bu arada sankı altıma kacırmısım gıbı:)
gun asırı yapıldı testler...adetın 27.gunu yanı regl gunu ve 29.gunu yanı 2 gun gecıkmıs halı...
merhaba kızlar. ben regl olmadan üç gün önce yani 23 ağustosta kan tahlili yaptırdım 57 çıkmıştı bu gün 6 gün sonra yaptırdım 1849 çıktı böyle hızlı artması beni çok ndişelendiriyor. doktorumla da cuma günü randevum var. adet günümde kahverengi akıntılarım geldi. şu an akıntım yok ama hcg değerleri yüzünden endişeden uyuyamıyorum içinizde benim durumumu yaşayan varmı?:18:
gun asırı yapıldı testler...adetın 27.gunu yanı regl gunu ve 29.gunu yanı 2 gun gecıkmıs halı...
arkadaşlar referans değerlerimde 0.5-5 yazıyo nedir bunun yorumu
merhaba kızlar. ben regl olmadan üç gün önce yani 23 ağustosta kan tahlili yaptırdım 57 çıkmıştı bu gün 6 gün sonra yaptırdım 1849 çıktı böyle hızlı artması beni çok ndişelendiriyor. doktorumla da cuma günü randevum var. adet günümde kahverengi akıntılarım geldi. şu an akıntım yok ama hcg değerleri yüzünden endişeden uyuyamıyorum içinizde benim durumumu yaşayan varmı?:18:
Arkadaslar bundan ıkı gun once beta hcg 212,47 bugun 360,98 cıktı sızce degerler nasıl son adet tarıhım 28 temmz lutfen yardmcı olun arkaadslarrr herkse ıyı bayramlar
tebrikler..değerin güzel artmış bence....bende yeni öğrendim gebe olduğumu....benim adetime 5 gün kala değim 74 çıkmıştı...2 gün sonra 141 adet günü olan 26sında da 412 çıktı....
seninde güzel artmış değerlerin tekrar tebrikler...
merhaba arkadaşalar adetim iki gün gecikti kan testi yaptırdım . beta hcg : 481,07
doktor yoktu gösteremedim sonucu . bayramdan sonra gidicem. yardımcı olurmusunuz bu sonuca göre
merhaba arkadaşalar adetim iki gün gecikti kan testi yaptırdım . beta hcg : 481,07
doktor yoktu gösteremedim sonucu . bayramdan sonra gidicem. yardımcı olurmusunuz bu sonuca göre
anladım büyük ihtimalle kimyasal gebelik canıım artış çok düşük geçmiş olsun
canım o yazan refans aralığı 0.5 ile 5.0 arası çıkan sonuc hamile değil demek senn sonuçun ortada bir yerde yazması lazım kağıda iice bak ortada yazan rakamı söyle beta hcg odur.
neden endişeleniyorsun ne güzel sağlıklı hızla büyüyor bebğin kanamalarının sebebide pıtırcığının yerleşmek için tepişmelerindendir merak etme :)darısı en kısa zamanda benm ve tüm isteyenlerin basına inşallah...
veeeeeeeeeee talihsiz ben test yaptım hokka gibi bi ikinci çizgi çıktı:) hemen koştuk hastaneye sonuç 0.57 negatifinde negatifi bi 2 filan çıksa barı bir bile deil ama olsun testimi hala saklıyorum o testte ikinci çizgiyi görmek öle güzeldiki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?