mrb bende kan testı yaptırdım sonuc 13 cıktı sızce hamılemıyım
canım sakın ikiz olmasın ben çok eskiden birinden duymuştum ikiz hamileymiş ama kahverengi leke geliyordu hadi hayırlısı haberdar et bizi[/QUOTE
bakalım bu cuma doktora gideceğim sonucu haberdar ederim . artık kahverengi akıntı gelmediği için biraz rahatladım sanırım bu değerle kese görünür.
bence endıselenme saglıkla ılerlıyor ıste..ıkız degıldır bence kahverengı lekelerı de ıhmal etme doktoruna mutlaka soyle..bebegın yerlesıyordur muhtemelen ..
ama endıselenıpte bebegı de uzme annesı hersey normal cok cok yukselmemıs kı degerın normal olarak katlanmıs ..
sonuç kısmında 0.57 yazıyo doktor sınırda 4 5 gün sora tekrar tahlil yaptır dedi bana saçma geldi neresi sınır bunun sonuç çok düşük değilmi
ne sırını ya o doktor kafayı yemiş 5 falan cıksa tamam sınırda deilycemde 1 bile değil :)
sadece 13 mü noktası fln yokmu 13 se bence hamilesiniz yükselir bu değer kuzum bana baksana 0.57 pehhhhhh 1 bile deeeeel piskopata bağladım artık
Arkadslar bugun yıne kan tahlılım yapıldı son adet tarıhım 28 temmz ve kan sonuclarm 212 ıkı gun sonra 360ve bugun yıne ıkı gun sonra 934 cıktı sızce nasıl korkyrm degerler nasıl dıs gbelık falan degldr dımı lutfen yarmdcı olunnnn.....
ama benımkı normal olarak yukselmıyo13 ıse 14 oluyo dokyorlar kesın olarak hamılesın dıyemıyo yarın doktora gıdecegım en son cuma gecesı kan testı yaptırdım 13 cıktı bakalım yarın ne olacak cok merak edıyorum bebek warmı yokmu ıns bebek wardır
tutyacım aynen senin durumundayımben de kan testi yaptırdım bu ay adetim gecikti hala da olmadım sonuc 0,12 cıktı ve kendimi dersinden sıfır almıs ögrenci gibi hissediyorum ya diyorum tamam negatif ama bari 1 veya 2 cıksaydı diyorum biliyorum biraz komik ama 0 cıkması zoruma gitti ne biliyim
tutyacım aynen senin durumundayımben de kan testi yaptırdım bu ay adetim gecikti hala da olmadım sonuc 0,12 cıktı ve kendimi dersinden sıfır almıs ögrenci gibi hissediyorum ya diyorum tamam negatif ama bari 1 veya 2 cıksaydı diyorum biliyorum biraz komik ama 0 cıkması zoruma gitti ne biliyim
dimi sonuç kısmında0.57 yazıyo hcg kısmında 0.5-5 yazıyo anlayamadın doktorda bilmiyosa biz nasıl bilcez bu ne sorumsuzluk yaaaaa kafayı yicem hala regl olmadım sürekli kahverengi akıntım var
ilginçmiş arkadaşım yaaaaaa 14 hcg değer hamile demek bence gebe olmayan bi kadında en fazla 5.10 hcg hormonu olabiliyo 14 değer baya yüksek bence üzülme kuzucum vardır inş. bence ptesi gitcem olmadım hala soğan kürüne başlıcam bide civan perçemi tabi reglim yolunu tozuttu gene
bugun dr gttm dıs gebelık dedı kan testı sonucu 13ten 9.83e dusmus hayır anlamıyorm madem gıs gebelık nıye kurtaj yapmıyolar weya ıgneyle dusurmuyolar kanamamda yok.gıtmedıgım doktor kalmadı.son 3 gundur mıdemle basım dertte cok bulanıyı.sızce ne yapayım bı akıl werın lutfen
arkadaşlar benim ilk hcg değerim adetimden üç gün önce 57 idi. hemşireler çok düşük sorunlu olabilir dediler. 6 gün yani adet günümden 4 gün sonra 1800 lere gelmişti. adet günümde 3 gün kahverengi kanamam geldi iki gün önceye kadar sarı açık kahverengi lekelenmelerim devam etti. Bugün doktora gittim 4+5 günlük hamileyim. doktor keseyi gördü. şuan kanamam olmamasına rağmen progestan verdi. bu ilacın gebelere ve çocuklara herhangi bir zararı var mı? ben günde üç kere folik plus, bir tane feramat (demir için) iki tanede bu progestanı kullanıyorum. bu kadar çok ilaç kullanmaktan hoşlanmıyorum. keseyi görünce acayip mutlu oldum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?