Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Son düzenleme:

teşekkür ederim biraz rahatladım cuma günü doktorla görüşeceğim şu an lekelenme yok ama genede danışacağım

Arkadslar bugun yıne kan tahlılım yapıldı son adet tarıhım 28 temmz ve kan sonuclarm 212 ıkı gun sonra 360ve bugun yıne ıkı gun sonra 934 cıktı sızce nasıl korkyrm degerler nasıl dıs gbelık falan degldr dımı lutfen yarmdcı olunnnn.....

ne sırını ya o doktor kafayı yemiş 5 falan cıksa tamam sınırda deilycemde 1 bile değil :)

dimi sonuç kısmında0.57 yazıyo hcg kısmında 0.5-5 yazıyo anlayamadın doktorda bilmiyosa biz nasıl bilcez bu ne sorumsuzluk yaaaaa kafayı yicem hala regl olmadım sürekli kahverengi akıntım var

tutyacım aynen senin durumundayım ben de kan testi yaptırdım bu ay adetim gecikti hala da olmadım sonuc 0,12 cıktı ve kendimi dersinden sıfır almıs ögrenci gibi hissediyorum ya diyorum tamam negatif ama bari 1 veya 2 cıksaydı diyorum biliyorum biraz komik ama 0 cıkması zoruma gitti ne biliyim

Son düzenleme:
sadece 13 mü noktası fln yokmu 13 se bence hamilesiniz yükselir bu değer kuzum bana baksana 0.57 pehhhhhh 1 bile deeeeel piskopata bağladım artık

ama benımkı normal olarak yukselmıyo13 ıse 14 oluyo dokyorlar kesın olarak hamılesın dıyemıyoyarın doktora gıdecegım en son cuma gecesı kan testı yaptırdım 13 cıktı bakalım yarın ne olacak cok merak edıyorum bebek warmı yokmu ıns bebek wardır

öyle düşünme neden dış gebelik olsun . iyi düşün iyi olsun . değerlerinde çok iyi. benim 2 gün geçti adetim kan testi yaptırdım sonuc : 481,07 .

ilginçmiş arkadaşım yaaaaaa 14 hcg değer hamile demek bence gebe olmayan bi kadında en fazla 5.10 hcg hormonu olabiliyo 14 değer baya yüksek bence üzülme kuzucum vardır inş. bence ptesi gitcem olmadım hala soğan kürüne başlıcam bide civan perçemi tabi reglim yolunu tozuttu gene

peki seninde hcg kısmında o.5-5 fln yazıyomu

peki sendede hcg 0.5-5 fln yazıyomu

Evet canım bende de ona benzer bişey yazıordu ya 0,5-5 arası yada 0-0.5 hatırlayamıyorum kusura bakma zaten bu hamile değil demek oluyor. hamile olsak 5in üzerinde cıkması gerekiyordu benim sonucum 0,12 idi

Son düzenleme:
dimi sonuç kısmında0.57 yazıyo hcg kısmında 0.5-5 yazıyo anlayamadın doktorda bilmiyosa biz nasıl bilcez bu ne sorumsuzluk yaaaaa kafayı yicem hala regl olmadım sürekli kahverengi akıntım var

bu ay herkezde aynı sorun var galiba bu ay bnmde adetim 10 gün gecikti kan testi yaptırdım negatif adet gecikmesinin 11. günü kahverengi akıntım basladı heh adet oluyorum dedim ama 3 gün kahverengi akıntı sürdü ve bitti doktorum gene kan testi istedi gene 2.39 küsür cıktı yani gene hamile değilim ve bu ay kendimi adet olmamış sayıuyorum dengesini şaşırdı yaa

Ben de hamile değilim ve adet de olmadım daha bence bu iklim değişikliklerinden veya benimki stresten böyle oldu

bugun dr gttm dıs gebelık dedı kan testı sonucu 13ten 9.83e dusmus hayır anlamıyorm madem gıs gebelık nıye kurtaj yapmıyolar weya ıgneyle dusurmuyolar kanamamda yok.gıtmedıgım doktor kalmadı.son 3 gundur mıdemle basım dertte cok bulanıyı.sızce ne yapayım bı akıl werın lutfen

güzelim sana daha öncede yazmıştım suan senn gebeliğine gebelik bile denmiycek durumda 13 çok çok düşük bş değer bnm 80 küsürlerdeydi kimyasal gebelik oldugu anlaşıldı ve kanamamla kendiliğinden düştü sennde değerin düşmeye başlamış bazen kanamayla bazen kanamasız düşermiş bebek bile denemiycek bişey suan o cenin üzüm cekirdeği kadar bile yok sadece bi nokta kendine bu kadar sıkıntı yapma ben iki kere gecirdim anlayabiliyorum seni moralin cok bozuk ama sen bu kadar kendini kaptırırsan toparlanamazsın . kürtaja asla gerek yok çünkü o suan senn rahmnde bile değil knallarda . iğneyide zannetmiyorum vericeklerini çünkü değerin düşmeye başlamış Allahtan hayırlısını iste öyle dua et yaşın kaç bu arada

mrh ben de aranıza malum sebeplerden katıldım
ben 5 temmuzda ve 19 temmuzda adet oldum (ne olduysa 2 defa adet oldum ) sonra 7 ağustosta çok açık kahverengi akıntım oldu 3 gün sürdü
20-27 ağustos arası belirtilerim başladı ( akıntım ilk kez su gibi ve çok oldu ,sıcak basması ,üşüme ) dayanamadım 24 ağustosta kan testi 0,6 çıktı
hala adet olmadım p tesi tekrar kan testi yaptırıcam evde yaptığım idrar testleri negatif ( 3 gündür göğüslerim acıyor ve ağrıyor ) anlamadım gitti

arkadaşlar benim ilk hcg değerim adetimden üç gün önce 57 idi. hemşireler çok düşük sorunlu olabilir dediler. 6 gün yani adet günümden 4 gün sonra 1800 lere gelmişti. adet günümde 3 gün kahverengi kanamam geldi iki gün önceye kadar sarı açık kahverengi lekelenmelerim devam etti. Bugün doktora gittim 4+5 günlük hamileyim. doktor keseyi gördü. şuan kanamam olmamasına rağmen progestan verdi. bu ilacın gebelere ve çocuklara herhangi bir zararı var mı? ben günde üç kere folik plus, bir tane feramat (demir için) iki tanede bu progestanı kullanıyorum. bu kadar çok ilaç kullanmaktan hoşlanmıyorum. keseyi görünce acayip mutlu oldum ama

arkadaşım progestanın kesinlikle hiç zararı yok herşeyi kes onu kesme derim o iyi bir emniyet bebişinin tutunması için. bende kullandım lekelenmem olmuştu.ağızdan alırsan baş ağrısı ve biraz miğde bulantısı yaptı bana 200 ml kullandım dr yok vajin adan alırsan hiçbir şey olmaz dedi bitene dek kullandım.herşey iyi şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…