Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım hiç endişelenme doktoruna güven.ben de progestan folicplus demir ilacı falan kullandım.bunlar sağlıklı bir gebelik geçirmen için gerekli ilaçlar
progestan düşük önleyicidir.inşallah bebğini sağlıklı bir şekilde kucağında da görmeyi nasip etsin Rabbim

cevapladığın için çok teşekkür ederim

maşallah keseyi de gördüğünüze göre Allah tamamına erdirir inşallah
doktor progestanı önlem amaçlı vermiş kahverengi kanaman olmuşya başta o progesteron hormonu (döllenmiş yumurtanın rahime iyice yerleşebilmesi için vücudumuzda salgılanan rahim duvarının yeteri kadar kalın olmasına sağlayan bir hormondur) azlığından olabilir düşüncesiyle önlem amaçlı vermiştir. diğerleri de vitamin zaten.folic plus zaten içeriğindeki folik asit nedeniyle gebeliğin ilk haftalarında içmen gereken bir vitamin ama neden demir ilacı vermiş onu bilemedim heralde demir eksikliği var vücudunda o yüzden vermiştir

cevapladığın için çok teşekkür ederim

ne demek cnm sağlıcakla annişşşşş!!!!!!!!!!!!!!!!!!bu yolun bebişinle sana kolay gelsinnn.benimde ilk bebişim ve zor geldi başlarda lekelenmelerim oldu düzenli kullandım ve de dinlendim ara ara ayaklarını evdeysen b iraz havaya kaldır biraz zaman geçene dek sanki9 aylık mışsın gibi davran.ben öyle davrandım cnmmm. haydi güzel haberlerle yaşa bu mucizeni.

Amin ben de çok dua ediyorum Rabbim hepimize sağlıklı bebek nasip etsin. sen de benim gibi ilk aylarda hepsini birliktemi kullandın? birde progestanı ne kadar süre kullandın cevaplarsan çok sevinirim

teşekkür ederim ben dört yıldır anemi tedavisi görüyorum. doktor demir ilacını kullanmaya devam et dedi o yüzden kullanıyorum

Amin ben de çok dua ediyorum Rabbim hepimize sağlıklı bebek nasip etsin. sen de benim gibi ilk aylarda hepsini birliktemi kullandın? birde progestanı ne kadar süre kullandın cevaplarsan çok sevinirim

evet canım hepsini bir kullandım progestan ve folicplus ilk 3 ay kullandım sonra ikinci üç ay elevit(vitamin),calcidayd3(kalsiyum)bi de ismini hatırlayamıyorum ama balık yağı kapsülü sanırım fishcap tı adı sonra da kasıklarımda sancı oldukça progestanı ara ara kullanıyodum son üç ay da erken doğum riskim vardı ve bu sefer de
progestan 200 mg kullandım ve nihayetinde 36 haftalık yani 1 ay erken doğum yaptım canım

20 yasındayım 3 aylık ewlıyım galıba haklısınız

canım benim yaaa üzüldüm kesin hamilesin demiştim kendi kendime ama sıkma canını şöyle düşün bak demekki sendede eşindede bi problem yok ve hamile kalabiliyosun henüz ben hüç gebe kalamadım ama çift çizgiyi görebildimher neyse gebe kalabildiğine göre sağlıklı bi doğumda yapabilirsin inş. eylüle artık bende yavaş yavaş hastalanmaya başladım zaten.ptesi doktora gidicemde bu kartal devlet hastanesi nasıldırki acep:44:

canım benim kokulu tebriklerimi gönderiyorum kucak kucak bu ayda bi gebe çıkardık nihayetönümüzdeki aylar bizlere inş. sırayla kızlarrrrrrrr

cok sukur bende bugun gıtttım ve kesemızı gorduk rabbım korusun ve hepınıze ısımlernızı falan bılmesemde cok dua edıyorum allahm en kısa zaman da tum ısteyen kardeslerımede nasıp etsın ınsallh dualalrla hersey guzel olcak bıde arkadaslar bal corek otu ve tarcın karısımını yapın mucızevı bısey ondan oncede sogan kuru yaptm bıguzel ıcımı temzledı ve suan rabbme sukur ınsallh ısteeyn herkes bu guzel duyguyu yasar

tebrik ederim canım sağol o güzel duaların için Rabbim kabul buyursun inşallah gözün aydın , sende inş sıkıntısız hamişlik yaşarsın , sağlıklı ve hayırlı evladını kucağına almak nasip olsun

amın cumlemıze ınsallh hayırlısını versın rabbım

mrb cnm ben kartal dewlet hastanesını onermıyorum bence zeynep kamıl'e gıt orası daha ıyı.herseyı cok guzel arastırıyolar bende salı gunu oraya gıdecegım bakalım artık ne olacak hakkımızda hayırlısı yapacak bısey yok

valla bende kartal hastanesinin dibinde oturuyorum her seferinde acile oraya giderim ama hiç muayne olmayı gitmedim sanada tavsiye etmem ya özel tavsiye ediym yada sigortalı olsun diyosan da kesinlikle zeynep kamil derim

valla bende kartal hastanesinin dibinde oturuyorum her seferinde acile oraya giderim ama hiç muayne olmayı gitmedim sanada tavsiye etmem ya özel tavsiye ediym yada sigortalı olsun diyosan da kesinlikle zeynep kamil derim

ben ozele gıdıyorum ame acıle hep zeynep kamıle gttm bıd normal muayene olmaya gtcm bakalım artıkk

ıkı gun once kendım yaptııgm teste cıft cızgıyı gordum gunum 4 gun gecmıstı. bugun kan tahlılımı yaptırdım beta hcg degerım 320 cıktı hayırlı olsun hamılesınız dedıler fakat doktoruma danısamadım acaba ne kadarlık asagı yukarı

canım değere göre gebelik haftası hesaplanmıyo son adet tarihinden hesapla sanırım 4+4 falansındır

hadi ya ciddenmi bende salı gitcem nerde zeynep kamil kız buluşalım hastanede

Merhaba Hanımlarr

Ben dün kan testi yaptırdım ve değerim 2733 çıktı. Doktor yoktu polikinlikte sonucu gösteremedim ama raporda değerin karşılığı 5-6 haftayı gösteriyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…