arkadaşlar benim ilk hcg değerim adetimden üç gün önce 57 idi. hemşireler çok düşük sorunlu olabilir dediler. 6 gün yani adet günümden 4 gün sonra 1800 lere gelmişti. adet günümde 3 gün kahverengi kanamam geldi iki gün önceye kadar sarı açık kahverengi lekelenmelerim devam etti. Bugün doktora gittim 4+5 günlük hamileyim. doktor keseyi gördü. şuan kanamam olmamasına rağmen progestan verdi. bu ilacın gebelere ve çocuklara herhangi bir zararı var mı? ben günde üç kere folik plus, bir tane feramat (demir için) iki tanede bu progestanı kullanıyorum. bu kadar çok ilaç kullanmaktan hoşlanmıyorum. keseyi görünce acayip mutlu oldum ama
arkadaşım progestanın kesinlikle hiç zararı yok herşeyi kes onu kesme derim o iyi bir emniyet bebişinin tutunması için. bende kullandım lekelenmem olmuştu.ağızdan alırsan baş ağrısı ve biraz miğde bulantısı yaptı bana 200 ml kullandım dr yok vajin adan alırsan hiçbir şey olmaz dedi bitene dek kullandım.herşey iyi şükür.
arkadaşlar benim ilk hcg değerim adetimden üç gün önce 57 idi. hemşireler çok düşük sorunlu olabilir dediler. 6 gün yani adet günümden 4 gün sonra 1800 lere gelmişti. adet günümde 3 gün kahverengi kanamam geldi iki gün önceye kadar sarı açık kahverengi lekelenmelerim devam etti. Bugün doktora gittim 4+5 günlük hamileyim. doktor keseyi gördü. şuan kanamam olmamasına rağmen progestan verdi. bu ilacın gebelere ve çocuklara herhangi bir zararı var mı? ben günde üç kere folik plus, bir tane feramat (demir için) iki tanede bu progestanı kullanıyorum. bu kadar çok ilaç kullanmaktan hoşlanmıyorum. keseyi görünce acayip mutlu oldum ama
cevapladığın için çok teşekkür ederim
canım hiç endişelenme doktoruna güven.ben de progestan folicplus demir ilacı falan kullandım.bunlar sağlıklı bir gebelik geçirmen için gerekli ilaçlar
progestan düşük önleyicidir.inşallah bebğini sağlıklı bir şekilde kucağında da görmeyi nasip etsin Rabbim
maşallah keseyi de gördüğünüze göre Allah tamamına erdirir inşallah
doktor progestanı önlem amaçlı vermiş kahverengi kanaman olmuşya başta o progesteron hormonu (döllenmiş yumurtanın rahime iyice yerleşebilmesi için vücudumuzda salgılanan rahim duvarının yeteri kadar kalın olmasına sağlayan bir hormondur) azlığından olabilir düşüncesiyle önlem amaçlı vermiştir. diğerleri de vitamin zaten.folic plus zaten içeriğindeki folik asit nedeniyle gebeliğin ilk haftalarında içmen gereken bir vitamin ama neden demir ilacı vermiş onu bilemedim heralde demir eksikliği var vücudunda o yüzden vermiştir
Amin ben de çok dua ediyorum Rabbim hepimize sağlıklı bebek nasip etsin. sen de benim gibi ilk aylarda hepsini birliktemi kullandın? birde progestanı ne kadar süre kullandın cevaplarsan çok sevinirim
güzelim sana daha öncede yazmıştım suan senn gebeliğine gebelik bile denmiycek durumda 13 çok çok düşük bş değer bnm 80 küsürlerdeydi kimyasal gebelik oldugu anlaşıldı ve kanamamla kendiliğinden düştü sennde değerin düşmeye başlamış bazen kanamayla bazen kanamasız düşermiş bebek bile denemiycek bişey suan o cenin üzüm cekirdeği kadar bile yok sadece bi nokta kendine bu kadar sıkıntı yapma ben iki kere gecirdim anlayabiliyorum seni moralin cok bozuk ama sen bu kadar kendini kaptırırsan toparlanamazsın . kürtaja asla gerek yok çünkü o suan senn rahmnde bile değil knallarda . iğneyide zannetmiyorum vericeklerini çünkü değerin düşmeye başlamış Allahtan hayırlısını iste öyle dua et yaşın kaç bu arada
bugun dr gttm dıs gebelık dedı kan testı sonucu 13ten 9.83e dusmus hayır anlamıyorm madem gıs gebelık nıye kurtaj yapmıyolar weya ıgneyle dusurmuyolar kanamamda yok.gıtmedıgım doktor kalmadı.son 3 gundur mıdemle basım dertte cok bulanıyı.sızce ne yapayım bı akıl werın lutfen
tebrik ederim canım sağol o güzel duaların için Rabbim kabul buyursun inşallahcok sukur bende bugun gıtttım ve kesemızı gorduk rabbım korusun ve hepınıze ısımlernızı falan bılmesemde cok dua edıyorum allahm en kısa zaman da tum ısteyen kardeslerımede nasıp etsın ınsallh dualalrla hersey guzel olcak bıde arkadaslar bal corek otu ve tarcın karısımını yapın mucızevı bısey ondan oncede sogan kuru yaptm bıguzel ıcımı temzledı ve suan rabbme sukur ınsallh ısteeyn herkes bu guzel duyguyu yasar
tebrik ederim canım sağol o güzel duaların için Rabbim kabul buyursun inşallahgözün aydın , sende inş sıkıntısız hamişlik yaşarsın , sağlıklı ve hayırlı evladını kucağına almak nasip olsun
canım benim yaaa üzüldüm kesin hamilesin demiştim kendi kendime ama sıkma canını şöyle düşün bak demekki sendede eşindede bi problem yok ve hamile kalabiliyosun henüz ben hüç gebe kalamadım ama çift çizgiyi görebildimher neyse gebe kalabildiğine göre sağlıklı bi doğumda yapabilirsin inş. eylüle artık bende yavaş yavaş hastalanmaya başladım zaten.ptesi doktora gidicemde bu kartal devlet hastanesi nasıldırki acep:44:
mrb cnm ben kartal dewlet hastanesını onermıyorum bence zeynep kamıl'e gıt orası daha ıyı.herseyı cok guzel arastırıyolar bende salı gunu oraya gıdecegım bakalım artık ne olacak hakkımızda hayırlısı yapacak bısey yok
valla bende kartal hastanesinin dibinde oturuyorum her seferinde acile oraya giderim ama hiç muayne olmayı gitmedim sanada tavsiye etmem ya özel tavsiye ediym yada sigortalı olsun diyosan da kesinlikle zeynep kamil derim
ıkı gun once kendım yaptııgm teste cıft cızgıyı gordum gunum 4 gun gecmıstı. bugun kan tahlılımı yaptırdım beta hcg degerım 320 cıktı hayırlı olsun hamılesınız dedıler fakat doktoruma danısamadım acaba ne kadarlık asagı yukarı
mrb cnm ben kartal dewlet hastanesını onermıyorum bence zeynep kamıl'e gıt orası daha ıyı.herseyı cok guzel arastırıyolar bende salı gunu oraya gıdecegım bakalım artık ne olacak hakkımızda hayırlısı yapacak bısey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?