arkadaşlar benim ilk hcg değerim adetimden üç gün önce 57 idi. hemşireler çok düşük sorunlu olabilir dediler. 6 gün yani adet günümden 4 gün sonra 1800 lere gelmişti. adet günümde 3 gün kahverengi kanamam geldi iki gün önceye kadar sarı açık kahverengi lekelenmelerim devam etti. Bugün doktora gittim 4+5 günlük hamileyim. doktor keseyi gördü. şuan kanamam olmamasına rağmen progestan verdi. bu ilacın gebelere ve çocuklara herhangi bir zararı var mı? ben günde üç kere folik plus, bir tane feramat (demir için) iki tanede bu progestanı kullanıyorum. bu kadar çok ilaç kullanmaktan hoşlanmıyorum. keseyi görünce acayip mutlu oldum ama
Merhaba Hanımlarr
Ben dün kan testi yaptırdım ve değerim 2733 çıktı. Doktor yoktu polikinlikte sonucu gösteremedim ama raporda değerin karşılığı 5-6 haftayı gösteriyor....
ıkı gun once kendım yaptııgm teste cıft cızgıyı gordum gunum 4 gun gecmıstı. bugun kan tahlılımı yaptırdım beta hcg degerım 320 cıktı hayırlı olsun hamılesınız dedıler fakat doktoruma danısamadım acaba ne kadarlık asagı yukarı
Merhaba, benim son sat tarihim 24 temmuz ancak 13 gün kadar sürmüştü, bu ay gecikmenin 11.günü kan testi yaptırdım bcg 493 çıktı.
Cumartesiyi bekliyorum keseyi umarım görebilirim..
cumartesi göremesen bile telaş yapma geç gözüktüğüde oluyo hayırlı olsun tebrik edeirm
Aslında geçen ay uzun sürünce yumurtlama günüm geçmiştir diye korunmadım, kaç haftalıktır ki cumartesi görünmez acaba :97: bu hcg tablosunu da anlamış değilim işin gerçeği.. şimdi de bu 493 neyin nesi onu merak ediyorum. Çok kurcalanmakta istemiyorum Ehh pandora kutusunu bi açtın mı bi daha kapanmıyor malumRabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş..
beta hcgdeki 493 değeri senn tahminen 4 haftalık hamile olduğunu gösteriyor canıım ama tabiki doktor bu değeri değil senn son adet tarihini baz alıyor belki gözükmez demem bu yüzdendii genelde 5 haftalıktan sonra kese gözüküyor 7 haftalıktan sonra da kalp atşı duyuluyor umarım anlatabilmişimdirr amiiin Allah'ım bana ve bnm gibi isteyen herkese nasip etsn inşallah...
hayırlı olsun canım.ben sırf şu hemşirelere gıcık olduğum için yazıyorum...ya adetten önce 57miş sorunlu olabilir diyip seni üzmüşler.bak benim adetten bir gün geçti 44 tü değerim.dün yaptırdım 500 olmuş vee aynı seninki gibi akıntılarım var.ve bende bugün 4+5 günlük hamileyim
Saol canım ilgin ve yazın için.. bi gün elbet seninde güzellik dolu bebeğin olur, güzel düşünelim güzel şeyler olsun
mrb arkadaşlar adetim 1 gün geçti ve kan testi yaptırdım değirim 10000 çıktı,yani,kaçç haftalık hamileyim lütfen acil cvp verin
ağustos 3 sat bu değer yüksek değilmi???
Son adet tarıhım 30 temmuz...10 gunonce olmam gereken regl olmadım ılk gun degerım
30
2.gun degerım 50
6.gun degerım 312,8 ıdı
bugunse doktora gıttım keseyı gordu fakat kan testınde degerım 311,6 cıktı bugunde 11.gunum...
Bu nedemek oluyo sımdı kese gozuktu neden dusuyo bu deger??????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?