Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

hayırlı olsun canım.ben sırf şu hemşirelere gıcık olduğum için yazıyorum...ya adetten önce 57miş sorunlu olabilir diyip seni üzmüşler.bak benim adetten bir gün geçti 44 tü değerim.dün yaptırdım 500 olmuş vee aynı seninki gibi akıntılarım var.ve bende bugün 4+5 günlük hamileyim

benimde adet tarihimi 4 gün geçti bugün idrar testinde cıktı ama bhcg yaptırmadım henüz erken diye düşündüm,sonrasında insan yükselecekmi diye endişe ye kapılıyor, senin değerin gayet normal bence hayırlı olsu

Merhaba, benim son sat tarihim 24 temmuz ancak 13 gün kadar sürmüştü, bu ay gecikmenin 11.günü kan testi yaptırdım bcg 493 çıktı.

Cumartesiyi bekliyorum keseyi umarım görebilirim..

Merhaba, benim son sat tarihim 24 temmuz ancak 13 gün kadar sürmüştü, bu ay gecikmenin 11.günü kan testi yaptırdım bcg 493 çıktı.

Cumartesiyi bekliyorum keseyi umarım görebilirim..

cumartesi göremesen bile telaş yapma geç gözüktüğüde oluyo hayırlı olsun tebrik edeirm

cumartesi göremesen bile telaş yapma geç gözüktüğüde oluyo hayırlı olsun tebrik edeirm

Aslında geçen ay uzun sürünce yumurtlama günüm geçmiştir diye korunmadım, kaç haftalıktır ki cumartesi görünmez acaba :97: bu hcg tablosunu da anlamış değilim işin gerçeği.. şimdi de bu 493 neyin nesi onu merak ediyorum. Çok kurcalanmakta istemiyorum Ehh pandora kutusunu bi açtın mı bi daha kapanmıyor malum Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş..

beta hcgdeki 493 değeri senn tahminen 4 haftalık hamile olduğunu gösteriyor canıım ama tabiki doktor bu değeri değil senn son adet tarihini baz alıyor belki gözükmez demem bu yüzdendii genelde 5 haftalıktan sonra kese gözüküyor 7 haftalıktan sonra da kalp atşı duyuluyor umarım anlatabilmişimdirr amiiin Allah'ım bana ve bnm gibi isteyen herkese nasip etsn inşallah...

Saol canım ilgin ve yazın için.. bi gün elbet seninde güzellik dolu bebeğin olur, güzel düşünelim güzel şeyler olsun

mrb kızlarrr ben bugün kan testi sonucumu aldımm 587 çıktıı normalmii sizce dktraa gösteremedim yoktu kaç haftalıktırr?

mrb arkadaşlar adetim 1 gün geçti ve kan testi yaptırdım değirim 10000 çıktı,yani,kaçç haftalık hamileyim lütfen acil cvp verin

çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin. ben bugün lekelenmelerimden dolayı doktor değiştirdim. özel bi hastaneye gittim. oradaki doktor bana kesenin aşağı yerleştiğini ve düşük riskim olduğunu söyledi. eski doktor kese ile ilgili böyle bişey dememişti. şu an iğne oluyorum ve yatıyorum hayır bı görüyorsa diğeri nasıl görmüyor ne dedikleri belli değil.

mrb arkadaşlar adetim 1 gün geçti ve kan testi yaptırdım değirim 10000 çıktı,yani,kaçç haftalık hamileyim lütfen acil cvp verin

tebrik ederim değerin cok güzel 5 haftalık gibi değer son adet tarihin ne zaman ?? adet tarihi baz alınıyor gebelikte

ağustos 3 sat bu değer yüksek değilmi???

Bende senin gibiyim aple.. Biraz sabretmek gerek galiba bi de 2 günde bir testi tekrarlamak gerektiğini okudum sitede. Değerler yükseldikçe ve 5. 6 haftalık olunca görülebilecek ultrasondan. Bu hcg değerini bende çözebilmiş değilim yani. :96:

Son adet tarıhım 30 temmuz...10 gunonce olmam gereken regl olmadım ılk gun degerım
30
2.gun degerım 50
6.gun degerım 312,8 ıdı
bugunse doktora gıttım keseyı gordu fakat kan testınde degerım 311,6 cıktı bugunde 11.gunum...

Bu nedemek oluyo sımdı kese gozuktu neden dusuyo bu deger??????????????

bu değerde kese nasıl gözükür ben onu anlamadııım ??? düşük yapıyosun büyük ihtimal 5 günde değer hiç yükselmemiş sayılır geçmiş olsun

gayte normal cnm önemli olan bundan sonra 48 saate ikiye katlaması hayırlı olsun darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…