son adet tarıhım 5 agustos dun test yaptırdım betahcg 166.5 cıkmıs nasıl sızce
mrb idrar testinde de kan testinde de gebelik göründü daha muayene olamadım son adetim 18 temmuzdu buna göre 7 haftalık olması lazım ama kandaki değer 812 çıktı yani 4-5 haftalık adet 30-35 günde oluyordum onla ilgisi olabilir mi? bilgisi olan var mı?
30-35 gunse gecte dollenebilir yani yumurtlaman senin sandigin taihte olmaybilir. 2 gun sonra tekrar edip artisina bakabilirsin.
Tadini cikar bence hamileligin.
Kızlar lütfeennnnn....
Bana bır fıkır veırırmısınız SAT 7 agustods bugun bhcg 200 cıktı ve doktor dusuk buldu rakamı, sızce nasıl umarım yukselır
Bence gAyet normal daha cok az gecmis adetiniz onemli olan katlaması zaten. Doktorunuzun dediği biraz saçma geldi bana.
Tesekkurederım arkadasım, daha 6 ay önce 5 haftalık düşük yaşadığım için aynı şeyin olmasından korkuyorum, sanırım seninde başına gelmiş bu tür olumsuzluklar, bir tedavı aldınmı yoksa şuankı hamileliğin kendiliğindenmi? hıc kolay şeyler değilmiş bunlar ya, Allah Herkesin Gönlüne Göre Versin
canım geçmiş olsun çok bendede kan pıhtılaşması çıktı peki sen ilk bebeğine tedavi olmadan mı doğum yaptın yani orayı pek anlayamadım ..
benimde son adet tarihim 7 agustos ve bhcg 195 cıktı, doktor bıraz düşük buldu istrahat için rapor verdi. bızımde canımız sıkıldı bıraz sızce nasıl bu rakam dusukmu kızlar*
merhabaa günaydııınn yeni üyee oldumm çokk anlamıyorumm yeniyimm yardımcı olurmusunuzz sat 11ağustos dün kan testi yaptırdım beta hcg 149,24 çıktı normalmii acabaa?
canım gayet normal degerınn ıkı gunde bır ıkı katına cıkması gerekıorrr tebrık ederımm
gayet guzel artmıs canım sorun edecek bısey yok bende 5 agustos son adetım ıkı gun once degerım 167 ıdı baktırmadım bı daha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?