Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ben haftaya dırek ultrasona gıdıcem bebegım bana tutunmussa gorurum artık:)))) benım gec yumurtlama olmus ondan bırz dusuk doktorum öyle dedı

merhaba ben de aranıza yeni katıldım:)ben de dün yaptırdım testi.670 çıktı.acaba kaç haftalık hamile oluorum?sat 312 temmuz.

kan testi için doktora gittim dün.. adetime 7 gün vardı.. doktor adetten 5 gün önce dogru sonuç vermez dedii.. ondan kızlar adetten 5 gün önce en az olmalı:)

benim 257.88 dun ogrendim ve hemen ultrasona girdim meraktan
SAT nezaman acab asenın ? ben 4+3 iken baktırdım 200 cıktı doktor düşük buldu sımdı tekrar yaptırmamamk ıcın bhcg testı, zor tutuyorum kendımı, onemlı olan katlanmasıymıs zaten

kızlar bende dün test yaptırdım değerim 899 çıktı
sat 02/ 08 /2011

yaklaşık kaç haftalık oluyorum ben şimdi bu değere göre

sat 02/ 08 /2011

değere göre hesaplanmıyor canım satına göre hesaplanıyor 4+4 falansındır herhalde otomatik hesaplayıcılar var nette bi onlara bak istersen tebrik ederim bu arada

sat 02/ 08 /2011

5+3 oluyorsun canım nette bakabılırsın.google dogum tarıhı hesaplama olarak yazarsan orda gorebılrsn.hayırlı olsun

sat 02/ 08 /2011

Hayırlı uğurlu olsun canım.
B-hcg değerine göre hafta hesaplaması yapılmaz.Kesen göründüğünde kese çapına göre doktorun söyleyecektir.

ya arkadaşlar çok moralim bozuk regl olmama 4 gün filan var.kan testi 2 çıktı.Regline 4 gün kala düşük çıkıp sonra regli geçince yükselen var mı hiç :S

herkese merhaba.. ben de en son 13 ağustosta regl oldum normalde tam 4 haftada yani 29 30 günde regl oluyorum yarın olmam gerek eger pazar da gelmezse pzt kan testi yaptırıcam.. bence kimse acele etmesin.. reglin geçmesi beklenmeli mutlaka daha önce beklemeden yaptırdım poz çıktı ama sonra doktorum bozulmuş gebelik dedi ve düştü ama ağrısız tam düşük diye geçmiyor.. cogu kadın farketmeden böle hamile kalırmış ama doğa düzgün olmazsa atarmış onu ve eğer dayanamayıp kimse regl öncesi test yaptırmazsa haberi bile olmazmış sadece bir kaç gün gecikmeli ve daha yogun kanama olurmuş.. bu da kimyasal gebelik.. yani benim fikrim psikoljiyi bozmamak için durduk yerde ümite kapılmamak biraz regl gecikmesini beklemek.. aşılama falan dışında önerilmiyor öncedenn kan testi.. ben de beklemedeyim bu hafta sonu gelmezse test yaptırıcam.

bende de düşük düzeyde kan pıhtılaşması çıkmıştı bi yildir aspirin kullanıyorm böle bir sorunu yaşayan varsa paylaşırsa sevinir
herkese sabırlı bekleyişler...

selam kızlaar!ben de en son 7eylülde kan testi yaptırdım.670 çıktı.sizxe bu kaç haftalık anlamına gelio?haftaya perşembe günü muayene olacağım.kesem bile oluşmamış daha sağlıklı bir gebelikmidir sizce?

kaç haftalık olduğunu sadece son adet tarihinden başlayarak hesaplayabilirsin.. ya da doktorun söyler.. değerden anlaşılmaz

selam canım tebrik ederim.bildiğim kadarıyla değerden ne kadarlık oldugu anlaşılmıyo.kese değer 1000i gecince belli olur kesenin boyutuna göre doktorun söyler nekadarlık olduğunu.allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Merhaba arkadaşlar, daha önceden forumu takip ediyordum ama yeni üye oldum. SAT 6 ağustos. 30 ve 31 ağustosta çok az lekelenmem oldu.Buradan takip ettiğim kadarıyla yerleşme kanaması olabiliyormuş.5 ağustosta kanda baktırdım 1.2 çıktı doktor kan değerimin yükselebileceğini ya da düşebileceğini söyledi.10 gün bekle tekrar bakalım dedi. bugün 7. günüm adet olmadım yarın kendi doktoruma gideceğim.İdrarda baktım negatif.Çok meraklanıyorum.

bugün öğrendim ve pozitif cıktı. değeri 132. tam normal değer 4 hafta 2 günlüğüm ş u an. ama yine de çok heveslenmedim önemli olan kese görünmesi 5 hatftalıkta görünür herhalde o zaman doktora gitmeyi düşünüyorum.. çünkü daha önce düşüğüm var.. herkese bbol şans..

Kızlar merhaba ben 6.haftama bugün girdim ve bugün yapılan testin sonucunda değerim 47000 çıktı bu sizce normalmi?
26 Ağustosta 249 çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…