Kızlar merhaba ben 6.haftama bugün girdim ve bugün yapılan testin sonucunda değerim 47000 çıktı bu sizce normalmi?
26 Ağustosta 249 çıkmıştı.
tüp bebek ile pozitif sonucu aldım çok şükür
9. gün değerim - 38
12.gün değerim - 308
15.gün değerim - 1969
sizce şırı artış yok mu? doktoruma sordum normal diyor. 2 gündürde pembe lekenmem var. dinlen geçer dedi doktorum. şu an azaldı gibi ama hem leke hemde değerler garip artınca şüphe ediyorum. 2 embriyo transfer edildi. şu an 4+4 günlüğüm.
bence senin ikiz olma ihtimali yüksek ama kese görünmeden doktor da bişey diyemez ihtimal yüksek ama. hadi bakalım sana da benim gibi ikiz mi diyecek doktor...
tüp bebek ile pozitif sonucu aldım çok şükür
9. gün değerim - 38
12.gün değerim - 308
15.gün değerim - 1969
sizce şırı artış yok mu? doktoruma sordum normal diyor. 2 gündürde pembe lekenmem var. dinlen geçer dedi doktorum. şu an azaldı gibi ama hem leke hemde değerler garip artınca şüphe ediyorum. 2 embriyo transfer edildi. şu an 4+4 günlüğüm.
bana nolur yardım edin bugün kan testi yaptırdım sonuç 1.00 pozitifmi bu şimdi hiç bişey anlamadım lütfen cvp verin((
Kizlar,herkese merhaba.bana yardimci olursaniz coooook sevinirim.son adet tarihim agustos 29 .bir bucuk yildir d.kontrol hapi ile korundugum icin hep 28gunde bir regli gordum.gecEn ay ilaci biraktim.duzenimin ayndn devam edecegi dusunulecek olursa 26sinda regli olmam gerekiyor.bu arada yaptigim ovulasyon testine gore yumurtlamam bu ayin 16-17sinde gerceklesti.sizce bu ayin 23unde kan tahlili yaPtirsam cikar mi?ayin 25inde babamin d.gunu var suPriz yapmayi cok istiyorum.:))umuyorum guzel bir d.gunu hediyesi olur.lutfennnnnn yardim kizlarrr:))))
Kizlar,herkese merhaba.bana yardimci olursaniz coooook sevinirim.son adet tarihim agustos 29 .bir bucuk yildir d.kontrol hapi ile korundugum icin hep 28gunde bir regli gordum.gecEn ay ilaci biraktim.duzenimin ayndn devam edecegi dusunulecek olursa 26sinda regli olmam gerekiyor.bu arada yaptigim ovulasyon testine gore yumurtlamam bu ayin 16-17sinde gerceklesti.sizce bu ayin 23unde kan tahlili yaPtirsam cikar mi?ayin 25inde babamin d.gunu var suPriz yapmayi cok istiyorum.:))umuyorum guzel bir d.gunu hediyesi olur.lutfennnnnn yardim kizlarrr:))))
canım tebrikler allah tamamına erdirsin...bence yani benim değerlere göre maaşallah iyi bir değer...opuyorumnanaktan
adetime 5 gün var kan testi yaptırdım 0,100 çıktı...çok moralim bozuk yaa...sanki hiç bebek sahibi olamıycak gibi hissediyorum kendimi... offff ben desevinmek istiyorum..allah herkese nasip etsin bir bebiş
Merhabalar ..Bende 10 eylülde öğrendim hamile olduğumu..ilk kan testime göre 170,4 dü 12 eylülde yaptığımda 458,5 olmuş...sizce nasıl bu değerler ...Daha doktora gidemedim yarın gideceğim...Bu arada aranıza yeni katıldım...
aynen canım bende dün adet günümdü baktırıdm 0.00 çıktı çok moralim bozuk ya ne olur allahım tüm isteyenlere bir an önce versin bebişlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?