Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhabalar ..Bende 10 eylülde öğrendim hamile olduğumu..ilk kan testime göre 170,4 dü 12 eylülde yaptığımda 458,5 olmuş...sizce nasıl bu değerler ...Daha doktora gidemedim yarın gideceğim...Bu arada aranıza yeni katıldım...

tüp bebek ile pozitif sonucu aldım çok şükür
9. gün değerim - 38
12.gün değerim - 308
15.gün değerim - 1969

sizce şırı artış yok mu? doktoruma sordum normal diyor. 2 gündürde pembe lekenmem var. dinlen geçer dedi doktorum. şu an azaldı gibi ama hem leke hemde değerler garip artınca şüphe ediyorum. 2 embriyo transfer edildi. şu an 4+4 günlüğüm.

kızlar merhaba benim değer 328,31 çıktı dün tam 4 haftalık,doktor tekrar ölçelim 2 gün sonra falan demedi,iyi güzel önümüzdeki ay kontrole gel dedi şaşırdım sizce normalmi?

bence senin ikiz olma ihtimali yüksek ama kese görünmeden doktor da bişey diyemez ihtimal yüksek ama. hadi bakalım sana da benim gibi ikiz mi diyecek doktor...

bence senin ikiz olma ihtimali yüksek ama kese görünmeden doktor da bişey diyemez ihtimal yüksek ama. hadi bakalım sana da benim gibi ikiz mi diyecek doktor...

sağol canım cevabın için, cuma günü belli olacak. burdan haber veririm inşallah. Sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın inşallah arkadaşım.

Son düzenleme:
merhaba kızlar
şimdi size bişey sorcam. benm geçen ay adetimde bi düzensizlik daha oldu. daha önceden de bahsediodum bir türlü başlamıyor die. nese geçen ayda oldu ve doktora gittim iki kutu ilaç verdi ilaçlar bittikten sonra adet olacaksın gel dedi. aynen söylediği gibi oldu. gittim tekrar muayne etti herşey yolunda çok şükür. yalnız bugün yarın yumurtlama dönemindesin fakat net bir yumurtlama göremiorum. bazen düzen bozulunca bir kaç ay böyle olabilir dedi. o yüzden bana lutenyl die bi ilaç verdi. 10 gün kullanacaksın bunu dedi ve 2 günde bir ilişkiye gireceksiniz dedi. 3 tane hap kaldı.

ben yumurtlama hapı sanmıştım bunu ama değilmiş sanırım. sadece düzensizliği gideren bişeymiş. sizin bir fikriniz var mı? bu ay adet olursan gel hormon testi yapalım dedi. gebeliği destekleyici bir tedaviye başlarız die de ekledi.

arkadaşım hayırlısı olsun öncelikle. yalnız lekelenmeye dikkat et. çok çok dinlen. mümkün olduğunca ayakta kalma. hele de ikizse daha da dikkatli olman lazım biliosun. allah bize de nasip etsin inşallah. bol bol dua et bizim için. hamilelerin duaları daha çabuk kabul olurmuş :)

bana nolur yardım edin bugün kan testi yaptırdım sonuç 1.00 pozitifmi bu şimdi hiç bişey anlamadım lütfen cvp verin ((

inş. cnm teşekür ederim.. hastane referansında 0 ile -5 arası gebelik yoktur diyo benimde sıfırdan büyük çıkınca ümitlendim bi an.. (((

Kizlar,herkese merhaba.bana yardimci olursaniz coooook sevinirim.son adet tarihim agustos 29 .bir bucuk yildir d.kontrol hapi ile korundugum icin hep 28gunde bir regli gordum.gecEn ay ilaci biraktim.duzenimin ayndn devam edecegi dusunulecek olursa 26sinda regli olmam gerekiyor.bu arada yaptigim ovulasyon testine gore yumurtlamam bu ayin 16-17sinde gerceklesti.sizce bu ayin 23unde kan tahlili yaPtirsam cikar mi?ayin 25inde babamin d.gunu var suPriz yapmayi cok istiyorum.:))umuyorum guzel bir d.gunu hediyesi olur.lutfennnnnn yardim kizlarrr:))))

16 17 sinde yumurtalama olduysa ayın 23nde çıkarmı bilemiyorum bence cıkmaz çünkü ilişkiden en az 14 gün gecmesi gerekiyor doğru sonuc içinn adet gününü beklemen daha iyi olur ..

adetime 5 gün var kan testi yaptırdım 0,100 çıktı...çok moralim bozuk yaa...sanki hiç bebek sahibi olamıycak gibi hissediyorum kendimi... offff ben desevinmek istiyorum..allah herkese nasip etsin bir bebiş

canım ben çok erken dönemde öğrendim neredeyse 3 haftalık felandı adetime 5 gün vardı 7,25 çıkmıştı oranım doktorlarda sonradan artmasına şaşırdı. döllenme üzerinden 11 gün felan geçmedsi gerekiyorki beta hcg yükselmeye başlasın canım bak internette değer ne zaman yükselmeye başlar diye yaz çıkar

hamile kaldıktan belli bir süre sonra bebeği korumak amaçlı olarak vücut beta hcg hormonu üretir belirli haftaya kadar. yani daha senin için erken yaptırma.

benim adetimin üzerinden 1 hafta geçti hamile olduğumu biliyordum daha önce öğrenmiştim kanda ama heves işte o çift cizgiyi görebilmek için idrar testi yaptım çıkmadı gene

adetime 5 gün var kan testi yaptırdım 0,100 çıktı...çok moralim bozuk yaa...sanki hiç bebek sahibi olamıycak gibi hissediyorum kendimi... offff ben desevinmek istiyorum..allah herkese nasip etsin bir bebiş

aynen canım bende dün adet günümdü baktırıdm 0.00 çıktı çok moralim bozuk ya ne olur allahım tüm isteyenlere bir an önce versin bebişlerini

aynen canım bende dün adet günümdü baktırıdm 0.00 çıktı çok moralim bozuk ya ne olur allahım tüm isteyenlere bir an önce versin bebişlerini

ya işin kötüsü bakıyorum bir sürü arkadaşım ya doğurmuş ya hamile...hemen de hamile de kalmışlar yaaa sorun neyki bizde yahuu...

Kızlar merhaba,ben de dün öğrendim hamile olduğumu...SAT 23 Ağustos,bu ayki adet tarihim 17 eylüldü 4 gün geçti ve dün gidip kan tahlili yaptırdım...Ve sonuç:64 NORmal mi sizce????Doktor çok az buldu ve yarın tekrarlamamı istedi...Yumurtlama tarihim de tahminen eylülün 4 ya da 5i...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…