kızlar selam. ben ayın 12sinde çatlama iğnesi vuruldum. göğüsler şu anda bomba gibi. ve idrara sık çıkıyorum. onun haricinde bişi yok. dün kan testi yaptırdım. 6.7 çıktı. bugün yeniden test yaptırdım. yüksek çıkarsa hamişim. düşerse iğnenin etkisi. daha önce böyle olup hamile kalan var mı aranızda? bir kişi bile olsa ses veren bana umut olacak.
hakkımda, hakkımızda hayırlısı olsun. hepimizin sağlıklı güzel bebişleri olsun. benim için dua edin.
kızlar selam. ben ayın 12sinde çatlama iğnesi vuruldum. göğüsler şu anda bomba gibi. ve idrara sık çıkıyorum. onun haricinde bişi yok. dün kan testi yaptırdım. 6.7 çıktı. bugün yeniden test yaptırdım. yüksek çıkarsa hamişim. düşerse iğnenin etkisi. daha önce böyle olup hamile kalan var mı aranızda? bir kişi bile olsa ses veren bana umut olacak.
hakkımda, hakkımızda hayırlısı olsun. hepimizin sağlıklı güzel bebişleri olsun. benim için dua edin.
Merhabalar. Temmuz ayında tam düşük yaşadım. doktorum 1 ay beklememi istedi. Ağustos 27 de regli oldum.10-14 elül arası ovulasyon tarihleri. Dün dayanamadım ve kan tahlili verdim sonuç : 0,25. Bu değerin yükselme ihtimali var mıdır? 30 günde bir regli oluyorum.
Şimdiden teşekkürler.
kızlar yardım edin lütfen
16 sında değerim 42
19 154
23 de 1240 çıktı
ya çok yükseldi dış gebelikten korkuyorum
16 sında değerim 42
19 154
23 de 1240 çıktı
hayırlı akşamlar bende adetimin olması gereken gün test yaptırdım 437 çıktı sizce kaç haftalık hamileyimdir şimdiden teşekkürler
Merhaba bayanlar,
Bende uzun zamandır sessiz çoğunluğun bir parçası olarak forumları takip ediyordum. Bugün itibari ile aktif iletişime geçme fırsatı buluyorum.
2 yıllık evliyim ve yaklaşık 5-6 aydır eşimle çocuk sahibi olmak için denemelerde bulunuyorduk.
Her ay evde yapılan testlere inanmayarak birde hastanede kan testi yaptırıyordum. Ve sonuç değişmiyordu. :84:
Ta ki bu aya kadar.
Evde akşamüzeri yaptığım 2 testte negatif değeri gördükten sonra bu seferde diğer aylardan farklı olmayacak diye düşünmüştüm. Testlerin üzerinden 2 gün geçmesine rağmen beynim hamile olmadığıma inanamak istemiyor kan testi yaptıriyim emin olup rahatlıyim diyerek dün akşam iş çıkışı kan testi için hastaneye gittim.
Saat 22:10'da sonucu internetten bakabileceğimi belirten kartı aldım geldim. :18:
Saat 22:10'da sonucum önümde duruyordu ve değerim 313.9'du. :79:
İnanamadım. Anlamsız gülümsemeye başladım ve halen bu şekilde dolaşıyorum.
SAT 18 Ağustos'du internetten baktığım hesaplamalara göre 5 hafta ve 2 günlük...
Hafta başında doktoruma randevu alıp detay bilgileri tekrar iletiyor olurum....
16 sında değerim 42
19 154
23 de 1240 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?