Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar selam. ben ayın 12sinde çatlama iğnesi vuruldum. göğüsler şu anda bomba gibi. ve idrara sık çıkıyorum. onun haricinde bişi yok. dün kan testi yaptırdım. 6.7 çıktı. bugün yeniden test yaptırdım. yüksek çıkarsa hamişim. düşerse iğnenin etkisi. daha önce böyle olup hamile kalan var mı aranızda? bir kişi bile olsa ses veren bana umut olacak.
hakkımda, hakkımızda hayırlısı olsun. hepimizin sağlıklı güzel bebişleri olsun. benim için dua edin.

bence çok büyük ihtimalle ahamilesin...yok sa bu kadar değerin yüksek olmazdı...ve belirtilerin de buna delalet...darısı bizim başımıza benimde bu ay yok maalesef...kanda baktırdım 0,100 çıktı yani negatif adet daha olmadım ama olsaydı zaten çıkardı kanda...allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

hayırlı akşamlar bende adetimin olması gereken gün test yaptırdım 437 çıktı sizce kaç haftalık hamileyimdir şimdiden teşekkürler

canım, bende aynı durumdayım. 12 eylülde çatlatma iğnesi oldum. Dün kan testi yaptırdım 6.13 çıktı. Bende heyecanla bekliyorum. İnşallah Rabbim kucağımıza almak nasip etsin bebeklerimizi

Merhabalar. Temmuz ayında tam düşük yaşadım. doktorum 1 ay beklememi istedi. Ağustos 27 de regli oldum.10-14 elül arası ovulasyon tarihleri. Dün dayanamadım ve kan tahlili verdim sonuç : 0,25. Bu değerin yükselme ihtimali var mıdır? 30 günde bir regli oluyorum.
Şimdiden teşekkürler.

merhaba kızlar benim son adet tarihim 23 ağustos. adetlerim normalde 28 günü geçmezdi ama kürtaj olmak zorunda kaldımsonrasında ilki 38 gün 2. si 28 gün sonra oldu son beklenen tarih 20 eylüldü. 15 eylülde beta hcg 0.1 yanş negatif 20 sinde adet olmadım ama pembeli akıntım var dün yine beta hcg baktırdım. 5,24 . çok düşük biliyorum zaten 6 gün önce 0 dı bu durumda hamile olma ihtimalim var mı ?

canım benim 15 inde 0.1 di 21 inde 5.24 yarın yine yaptırıcam yani yükselebilirde . ovulasyona göre benimki çok düşük ama ovulasyondanda emin olma dedi dr öyle yani...

kızlar yardım edin lütfen

16 sında değerim 42
19 154
23 de 1240 çıktı

ya çok yükseldi dış gebelikten korkuyorum

Canım çoğul gebelik de olabilir.Aklına kötü şey getirme.
Unutma gebeliklerin çoğu sağlıklı olma eğilimindedir.
Gebeliğin ilk günlerinde bhcg hızla da tırmanabilir.
Zaten yarın vajinal ultrasonla kese görünebilir durumda olması lazım, hatta bugünden kese oluşumu görünebilir.
Ama aklını çok kurcalıyorsa hemen bugun detaylı usg’ye girip dış gebelik riskini ekarte edebilirsin. Net sonuç verir.
Ben 256 çıktığında yaptırmıştım dış gebelik şüphesi ile, benim de yavaş ilerliyordu bhcg kesinlikle dış gebelik yok denebildi.

hayırlı akşamlar bende adetimin olması gereken gün test yaptırdım 437 çıktı sizce kaç haftalık hamileyimdir şimdiden teşekkürler

Bhcg değerine bakılarak kaç haftalık olduğunuz söylenemez.Şu aşamada son adet tarihine göre kaç haftalık gebe olduğunuz söylenir.
Bebek göründükten sonra ise, baş-popo mesafesine göre belirleniyor.
Değeriniz biraz yüksek, çoğul gebelik olabilir diye düşündüm.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.

dün gittik doktora ultrasondan görünmesi altdan da bakmak istemedi haftaya tekrar çağırdı.
aradım değeri söyledim normal dedi ama içim içimi yiyor.

Merhaba bayanlar,
Bende uzun zamandır sessiz çoğunluğun bir parçası olarak forumları takip ediyordum. Bugün itibari ile aktif iletişime geçme fırsatı buluyorum.
2 yıllık evliyim ve yaklaşık 5-6 aydır eşimle çocuk sahibi olmak için denemelerde bulunuyorduk.
Her ay evde yapılan testlere inanmayarak birde hastanede kan testi yaptırıyordum. Ve sonuç değişmiyordu. :84:
Ta ki bu aya kadar.
Evde akşamüzeri yaptığım 2 testte negatif değeri gördükten sonra bu seferde diğer aylardan farklı olmayacak diye düşünmüştüm. Testlerin üzerinden 2 gün geçmesine rağmen beynim hamile olmadığıma inanamak istemiyor kan testi yaptıriyim emin olup rahatlıyim diyerek dün akşam iş çıkışı kan testi için hastaneye gittim.
Saat 22:10'da sonucu internetten bakabileceğimi belirten kartı aldım geldim. :18:
Saat 22:10'da sonucum önümde duruyordu ve değerim 313.9'du. :79:
İnanamadım. Anlamsız gülümsemeye başladım ve halen bu şekilde dolaşıyorum.
SAT 18 Ağustos'du internetten baktığım hesaplamalara göre 5 hafta ve 2 günlük...
Hafta başında doktoruma randevu alıp detay bilgileri tekrar iletiyor olurum....

Allah tamamına erdirsinn maşallah

ben son adet tarihimden emin değilim, ya bir hafta geciktim ya da bir gün bugün itibariyle, kan tahlili yaptırdım sonuç 19.94 çıktı, referans değerlere göre 1 haftalık hamileyim, doktor bu sonuca bakarak bişey yapamayacağını söyledi ve 4 gün sonra bi daha gel dedi. düşük, biyokimyasal gebelik ya da dış gebelik olabilirmiş. çok korkuyorum, hayatta en çok istediğim şey bir bebek sahibi olmaktı fakat artık bundan da emin değilim. henüz iki aylık evliyim ve evliliğim çok da yolunda gitmiyor. korkuyorum =((

kızlar yardım edin lütfen

16 sında değerim 42
19 154
23 de 1240 çıktı

ya çok yükseldi dış gebelikten korkuyorum

canım dış gebelikte değerler o kadar yükselmiyor korkma çoğul gebelik olabilir daha önce dış gebelik yaşadım ben değerler iki günde iki katı artmazsa dış gebelik oluyor seninki maşallah çok güzel artmış allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

merhaba kızlar ;benim sat 18 ağustos.bugün kan testine gittim.hcg 7009 çıktı. dr a gösterdim sonucu.çok iyi bir değer,4 yada 5 haftalık dedi.vajinal ult. ile keseyi gördük.boyutu 0.8 mm.benim kafama takılan buradaki çoğu arkadaşımızın bu haftada 800-1000 arasında değerleri.benim ki neden bu kadar yüksek sizce :18: 15 gün sonra gel kalp atışı duymamız gerek dedi.duyamassak 1 hafta daha bekleriz dedi.işgillendim açıkcası.benimle benzer durumda olan varsa tecrübelerini paylaşabilirmi lütfeen ??? :18:

Selam kıslar.. Benim en son regl günüm 23 Ağustos. 28 günde bir olur. 21 Eylülde regl olmadım. 22 sinde test yaptırdım değerim 196 çıktı. 2 gün sonra dr gittim dr ultrasonda bile bakmadı..Şimdi ben kaç haftalık hamileyimmmm???? Offf kafam karıştıı dr 18 günlük felan dedi......Kese felan daha oluşmamışmıdırki...Hafataya gidicem...Çok korkuyorum kötü bişi yoktur değil mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…