Selam kıslar.. Benim en son regl günüm 23 Ağustos. 28 günde bir olur. 21 Eylülde regl olmadım. 22 sinde test yaptırdım değerim 196 çıktı. 2 gün sonra dr gittim dr ultrasonda bile bakmadı..Şimdi ben kaç haftalık hamileyimmmm???? Offf kafam karıştıı dr 18 günlük felan dedi......Kese felan daha oluşmamışmıdırki...Hafataya gidicem...Çok korkuyorum kötü bişi yoktur değil mi????
Hamileliğin hayırlı olsun canım. Sağlıklı gebelik geçirmeni dilerimKan tahlilinden önce hiç idrar testi yaptın mı?
tşk ederim canım...Allah isteyen herkese versin. Beklenen regl gününden 1 gün önce yaptım silik çıktı ertesi günüde yaptım biraz daha belirginleşmişti :)
kızlar benide alın aranıza bende hamileyim artık. dün idrar testinden sonra gece kan testi yaptırdım. sonucum 3152 çıktı 3 haftalık hamleymişim.. bu değer iimi kızlar
canım tam olarak 3152 mı yoksa 315,2 mı sonucun. ben de bugun test yaptırdım 323,2 cıktı yarın ben de yaklasık 3 haftalığım benım hesaplarıma gore bana bu değerler yuksek gıbı geldı ama bılmıyorum bilen biri varsa yazsınn lutfennn
cnm bn çalıştığım için ilk randevumu malesef c.tesi gününe alabildim. inan değerim hakkında bi bilgim yok. aşagıda kan testi sonucu die bi topic var. orda bazı arkadaşlar değerim için çogul gebelik olabilir dediler bikişide herkesde farklı olur endişelenme dedi. yani çok merak ediorum bilmiorum. bnm sat 24 ağustostu. seninki ne zamandı? eger olrda doktora gidersen daha önce bu deger normalmi sorarmısın çatlamak üzreyim:18:
canım hamilelik belirtileri topiğinde kan testi sonucu die bi konu var ilk sayfada hemen bakabilirsen bi bak canım. orda hiç farklı bişey yazmıo betahcg sonuç 3152 dio o kadar. bide sağ tarafta haftalık olması gereken değerler yazılmış. 2- 3 hafta kısmında 50-5000 yazıo. o yüzden ben korkmamıştım. şimdi burda sen gibi bazı arklarım yüksek deyince endişelenip merak etmeye başladım. allah hakkımızda hayırlısını versin ne diim:18:
slm benim adetime 1 gün var 2 gün varken kan testi yaptırdım 27,73 çıktı sizce hamilemiyim?
slm benim adetime 1 gün var 2 gün varken kan testi yaptırdım 27,73 çıktı sizce hamilemiyim?
değerin bayagı düşük canıım adetten önce olması gerekenden kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin Allah hayırlısını versin hakkında..
yani oraya kan testi sonucumu yükledim ona bi bakabilirsin demek istedim aklımdan geçirmişim ama burata yazmamışım pardon
Bence çok düşük değil....
selam kızlar benim bu ayın 25 de adet olmam gerekiyordu ama olmadım ayın 26da hcg 0.21 çıktı ama ben hala hastalanmadım bazen kasıklarımda ağrı var belim ağrıyo ve miğdem bulanıyo kızlar doktora gidip adet söktürücümü alayım yoksa bekleyeyim mi ne olur yardım edin kafam çok karışık bu değer sonradan yükselmez herhalde demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?