Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Hamileliğin hayırlı olsun canım. Sağlıklı gebelik geçirmeni dilerim Kan tahlilinden önce hiç idrar testi yaptın mı?

Hamileliğin hayırlı olsun canım. Sağlıklı gebelik geçirmeni dilerim Kan tahlilinden önce hiç idrar testi yaptın mı?

tşk ederim canım...Allah isteyen herkese versin. Beklenen regl gününden 1 gün önce yaptım silik çıktı ertesi günüde yaptım biraz daha belirginleşmişti :)

kızlar benide alın aranıza bende hamileyim artık. dün idrar testinden sonra gece kan testi yaptırdım. sonucum 3152 çıktı 3 haftalık hamleymişim.. bu değer iimi kızlar

selam kızlar
sabah kan testi yaptırdım
sonuç:485.8 son regl tarihim 26 ağustos
öğleden sonra doktora gidicem bakalım neler söyleyecek

kızlar benide alın aranıza bende hamileyim artık. dün idrar testinden sonra gece kan testi yaptırdım. sonucum 3152 çıktı 3 haftalık hamleymişim.. bu değer iimi kızlar

canım tam olarak 3152 mı yoksa 315,2 mı sonucun. ben de bugun test yaptırdım 323,2 cıktı yarın ben de yaklasık 3 haftalığım benım hesaplarıma gore bana bu değerler yuksek gıbı geldı ama bılmıyorum bilen biri varsa yazsınn lutfennn

cnm bn çalıştığım için ilk randevumu malesef c.tesi gününe alabildim. inan değerim hakkında bi bilgim yok. aşagıda kan testi sonucu die bi topic var. orda bazı arkadaşlar değerim için çogul gebelik olabilir dediler bikişide herkesde farklı olur endişelenme dedi. yani çok merak ediorum bilmiorum. bnm sat 24 ağustostu. seninki ne zamandı? eger olrda doktora gidersen daha önce bu deger normalmi sorarmısın çatlamak üzreyim:18:

315,2 yse değerin gayet normal canım ama 3152 yse ikiz gebelik olabilir :) kan testinde yazması lazım aslında iice bi bak bence hayırlı olsuun bu arada ALlah kucagına almayı nasip etsin..

canım hamilelik belirtileri topiğinde kan testi sonucu die bi konu var ilk sayfada hemen bakabilirsen bi bak canım. orda hiç farklı bişey yazmıo betahcg sonuç 3152 dio o kadar. bide sağ tarafta haftalık olması gereken değerler yazılmış. 2- 3 hafta kısmında 50-5000 yazıo. o yüzden ben korkmamıştım. şimdi burda sen gibi bazı arklarım yüksek deyince endişelenip merak etmeye başladım. allah hakkımızda hayırlısını versin ne diim:18:

yani oraya kan testi sonucumu yükledim ona bi bakabilirsin demek istedim aklımdan geçirmişim ama burata yazmamışım pardon

selam kızlar benim bu ayın 25 de adet olmam gerekiyordu ama olmadım ayın 26da hcg 0.21 çıktı ama ben hala hastalanmadım bazen kasıklarımda ağrı var belim ağrıyo ve miğdem bulanıyo kızlar doktora gidip adet söktürücümü alayım yoksa bekleyeyim mi ne olur yardım edin kafam çok karışık bu değer sonradan yükselmez herhalde demi

slm benim adetime 1 gün var 2 gün varken kan testi yaptırdım 27,73 çıktı sizce hamilemiyim?

bence hamilesinnn. çünkü adetine 2 gün kala yaptırmışsın.Hayırlı olsun.Adet 2 gün geçtikten sonra yaptıranların 50 100 anca çıkıyor seninde ikiye katlayacak merak etmeee

yani oraya kan testi sonucumu yükledim ona bi bakabilirsin demek istedim aklımdan geçirmişim ama burata yazmamışım pardon

baktım canım maşallah demekki ya ikiz geliyor yada çok sağlıklı bir bebeğğin varr hayırlısı olsun Allah kucagına almayı nasip etsiin hiç korkup kendini ve bebeğini strese sokma

mavişbebek sakın kafana göre adet söktürücü alma. Doktora gitbence

merhaba bayanlar bişey sorcam
bugun test yaptırdım dahalık doktara gitmedim sonuç:497,85 yazıyor
referans aralıgı:0,0-5,0 yazıyor anlamadım yardımcı olun lutfen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…