Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

mavişbebek sakın kafana göre adet söktürücü alma. Doktora gitbence

canım bende 50 gündür hastalanmamıştım ama bugün hastalandım kan tahlili yaptırmıştım sonucu bugün aldım ve bugünde hasta oldum bazen oluyor öyle psikolojik olabiliyormuş beslenme ve iklim koşullarından da düzen değişebiliyormuş.

Merhaba 15 gün önce aşılama uygulandı bugün kan testi yaptırdım sonucum 4993 çıktı hamile olduğuma sevineceğim ama bu değer çok mu yüksek bi sorun olabilirmi sizce?

Merhaba,

adetime 3 gün ala beta hcg testi yaptıdım çıkan sonuç 24.37 dr 2 gün sonra (yani yarın) tekrar kan istedi bu sonuca göre hamile olabilirsiniz ama değer çok düşük dedi 2 gün sonraki kanda tekrar bakılacakmış değerlere ben anladım kan testiyle ilgili nette nekadar yazı varsa nerdeyse hepsini okudum yazılanlara göre adet tarihin gelmeden gecikme beklemeden kan testi kesin sonuç verir yazıyor kantestinde hcg değeri 24.37 çıkıyo hala şüpheli hamilelik olarak değerlendiriyolar. aranızda benim gibi olan varmı sizlerin yorumunu bekliyorum

evet kan testi sonuç kesin sonuc veriyor ama adet günün gecmeden yapılan testlerde kimyasal gebelikte tespit edilebiliyor canım doktorun o yüzden şüpheli demiş bnm 2 kere başımdan gecti kimyasal gebelik .. eğer yarınki testin sonucunda 24 2 ye katlarsa yani yarınki beta hcg 60 civari cıkarsa korkma hamilesin ama eğer aynı veya düşük cıkarsa kimyasal gebelik yaşamışsındır demektir. kadınların %80 kimyasal gebelik yaşarmış ama adet güünde adetle atıldıgı için kimse anlamazmış hakkında hayırlısı olsun inşallah değerin yükselir..

menekşe merak ettim tekrar yaptırdınmı kan testi yada adet gördünmü yazarmısn ltf.

Aynı durumu yaşadım ve düşükle sonuçlandı, kimyasal gebelikmiş.
İnşallah sizinkisi geç döllenmedir de tutunur...

kımyasal mı oda ne ben hec hamıle kalamadıgım ıcın bu sonuc bıle bızı cok sasırttı oglumdan sonrA olmuyor malesef bebegımız
gec dollenme derken yumurtlama gunu degerlendırdık sadece oyuzden hıc yukselecegını tahmın edemıyorum ama ınsallah yukselır...:44:

Adete 3 gün kala 24,37yi yok düşük bulmuyorum ben. Benim adetten 2 gün önce 47 çıkan ve şu an yaklaşık 30 haftalık hamile olan arkadaşım var.
Ki sizin değeriniz de aşağı yukarı bu değerle örtüşüyor.
Benim gebeliğimde de düşüktü değerim. Heleki adetiniz zaman zaman 1-2 gün sapıyorsa, arada gecikiyor yada erken geliyorsa.

Teşekkür ederimm cevabınız için çok merak ediyorum 15 yıllık evliyim 13 yaşında kızım var ikinci bir bebek istedik eşimle kan sonucunu telefonla öğrendiğimde telefonda hamilesiniz sonuç pozitif denildi bende eşimi aradım söyledim oda bütün arkadaşlarına söylemiş şimdi kimyasal gebelik olursa diye korkuyorum yarın tekrar kan verceğim bakalım sonuç ne olacak...

selam arkadaşlar ben adetime 2 gün varken beta testi yaptırdım 27,73 çktı hamilesin dediler bugün adet günüm daha olmadım ama kasıklarımda batma ve ağrı hissediyorum sizce gerçekten hamilemiyim değilmiyim acil cvp verinnnn

benim 73.13 tü kimyasal gebelik geçirmiştim.27 dahada düşük bir ihtimalll cnm yada çok yeni bi hamilelik henüz kanda var oluşmamışş...

benim 73.13 tü kimyasal gebelik geçirmiştim.27 dahada düşük bir ihtimalll cnm yada çok yeni bi hamilelik henüz kanda var oluşmamışş...

cvp vericek insan yokmu ya acil cvp bunu bilen arkdaşlar çok istiyorum bu hamileliği... acaba adet olurmuyum bu sonuçlarla tecrubeli arkdaşlar lütfen acil olarak cvp versinler:44:

peki adet olurmuyum acaba bugün çok istiyorum bu hamileliği ?

orasını allah bilir sağlıklı bir hamile teşhisi konması için bu sayının çok çok çok yukarılara çıkması gerek.umarım hamilesindir ve sağlıklı bir gebeliktir...

Son Adet Tarihi .
HCG (mIU/ml)

3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…