merhaba bayanlar bişey sorcam
bugun test yaptırdım dahalık doktara gitmedim sonuç:497,85 yazıyor
referans aralıgı:0,0-5,0 yazıyor anlamadım yardımcı olun lutfen ?
merhaba bayanlar bişey sorcam
bugun test yaptırdım dahalık doktara gitmedim sonuç:497,85 yazıyor
referans aralıgı:0,0-5,0 yazıyor anlamadım yardımcı olun lutfen ?
mavişbebek sakın kafana göre adet söktürücü alma. Doktora gitbence
Merhaba,
adetime 3 gün ala beta hcg testi yaptıdım çıkan sonuç 24.37 dr 2 gün sonra (yani yarın) tekrar kan istedi bu sonuca göre hamile olabilirsiniz ama değer çok düşük dedi 2 gün sonraki kanda tekrar bakılacakmış değerlere ben anladım kan testiyle ilgili nette nekadar yazı varsa nerdeyse hepsini okudum yazılanlara göre adet tarihin gelmeden gecikme beklemeden kan testi kesin sonuç verir yazıyor kantestinde hcg değeri 24.37 çıkıyo hala şüpheli hamilelik olarak değerlendiriyolar. aranızda benim gibi olan varmı sizlerin yorumunu bekliyorum
kızlar adetın uzerınden 1 gun gectı tahlılde 5.93 cıkmıs NE ACABA dr gıdemedım...
kızlar adetın uzerınden 1 gun gectı tahlılde 5.93 cıkmıs NE ACABA dr gıdemedım...
ben son adet tarihimden emin değilim, ya bir hafta geciktim ya da bir gün bugün itibariyle, kan tahlili yaptırdım sonuç 19.94 çıktı, referans değerlere göre 1 haftalık hamileyim, doktor bu sonuca bakarak bişey yapamayacağını söyledi ve 4 gün sonra bi daha gel dedi. düşük, biyokimyasal gebelik ya da dış gebelik olabilirmiş. çok korkuyorum, hayatta en çok istediğim şey bir bebek sahibi olmaktı fakat artık bundan da emin değilim. henüz iki aylık evliyim ve evliliğim çok da yolunda gitmiyor. korkuyorum =((
Aynı durumu yaşadım ve düşükle sonuçlandı, kimyasal gebelikmiş.
İnşallah sizinkisi geç döllenmedir de tutunur...
Merhaba,
adetime 3 gün ala beta hcg testi yaptıdım çıkan sonuç 24.37 dr 2 gün sonra (yani yarın) tekrar kan istedi bu sonuca göre hamile olabilirsiniz ama değer çok düşük dedi 2 gün sonraki kanda tekrar bakılacakmış değerlere ben anladım kan testiyle ilgili nette nekadar yazı varsa nerdeyse hepsini okudum yazılanlara göre adet tarihin gelmeden gecikme beklemeden kan testi kesin sonuç verir yazıyor kantestinde hcg değeri 24.37 çıkıyo hala şüpheli hamilelik olarak değerlendiriyolar. aranızda benim gibi olan varmı sizlerin yorumunu bekliyorum
Adete 3 gün kala 24,37yi yok düşük bulmuyorum ben. Benim adetten 2 gün önce 47 çıkan ve şu an yaklaşık 30 haftalık hamile olan arkadaşım var.
Ki sizin değeriniz de aşağı yukarı bu değerle örtüşüyor.
Benim gebeliğimde de düşüktü değerim. Heleki adetiniz zaman zaman 1-2 gün sapıyorsa, arada gecikiyor yada erken geliyorsa.
peki adet olurmuyum acaba bugün çok istiyorum bu hamileliği ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?