Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kan sonuçlarını neden doktora göstermedinizki?
zaten anladığım kadarıyla şuanda bir gebelik var ama evet sadece kanda.idrar testinde bile çıkacağını hiç sanmıyorum ben

Son düzenleme:
kan sonuçlarını neden doktora göstermedinizki?

çok geç kalmıştım doktor çıkmış :S o yüzden gösteremedm evet idrar testinde adetin 1 hafta geçtikten sonra çıkarmış acaba adet olurmuyum onu sormuştum sizide çok sıktım ama napıyım elimde değil

Son düzenleme:

daha çok yeni ise şuan kese bile oluşmamış olabilir cnm.umarım sağlıklı bir hamilelik olur gerçekten çok istiyorsun.ben artık herşeyden korkar oldum kimyasal gebeliğimden sonra.ne çok sevin nede çok fazla üzül.git bakalım bir doktora ne olacak.neden adet olmadan kan testi yaptırdın onuda anlayamadım açıkçası:)biraz bekle acele etme.adet olup olmayacağını allah bilir cnm biz nerden bilelim

Son düzenleme:

adetimin geçmesini bekliyorum işte bugün adet olmam gerek daha olmadım heycanla onu bekliyorum inş. olmam ama hamileysem olmam sanırım.. erken öğrenmek için test yaptırdım duramadım yerimde :) geçen ay denemiştik olmadı bu ay inş olur..

Son düzenleme:
Adetinize 2 gün kala 200 dahi olsa, kesin gebeliktir veya kimyasaldır denemez ki.
Yüksek de olsa pek birşey değişmezdi. Kesin gebeliktir demenin tek yolu keseyi görmek, hatta o da yetmez, kalp atışını duymak.
Keseyi görmek için değerinizin 1500 olması lazım. Bunun için de tek yol beklemek başka yolu yok.
Ama bana sorarsanız çok da düşük değil 2 gün kala bu değer…
Daha önce normal gebelik olduğu durumları gördüm.

allah herkeze sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ben sigara tiriyakisiydim hamileliği istediğimden beri sigara içmiyorum bıraktım neler yaptırıor insana ya :)

evet henüz bişi söylemek için çok erken.çok fazlada kendini kaptırıp sevinmesin arkadaşımızda onu demek istiyorum.kese görünmedikten sonra değerde çok önemli olmuyor bazenbiraz beklemesi gerek.adet olup olmayacağı konusundada biz bişi diyemeyiz

inş.. çok çok istiyorum (

merhaba arkadaşlar ben bir kimyasal gebelik geçirdik ocakta hamile olduğumu öğrendim şubatın 19unda düştü mart 21de adet oldum 16 nisanda yanı adetime 1 hafta kala 34.34le hamile olduğumu öğrendim allahıma şükür şu anda 27 haftalık hamileyim lütfen ümidinizi yitirmeyin

seninle aynı durumdayız nerdeyse benimde 24.37 ve bende bugün yada en geç yarın adet olmam gerekiyor yarında ikinci bir kan vericem bende çookk merak ediyorum

eğer bugün adet olmazsam yarın tekrardan kan testi yaptırsammı acaba ?

benden istediler cuma günü tekrar kan vermemi dr bu sonuçlara göre pozitif ama değerin yükselmesi lazım sanıyorum çok küçük bir gebelik bu dedi ben korunmasız ilişki günlerimi biliyorum 13 eylül 15 eylül eğer hamile kaldıysam o günlerde kaldım son adet tarihim 2 eylüldü
bu okuduklrım bei korkuttu şüpeyedüşürdü kimyasal gebelik falan benim 13 yaşında bir kızm var bu kadar uzun bir aradan sonra ikinci çocuğu istedik sanki ilk hamileliğim gibi heyecan yaptım.

bnde korkuyorum kimyasal gebelikten yarın bende test yaptırıcam kaç günde bir çıkyor acaba bir bilgin varmı cnm doktor sana pozitifmi dedi peki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…