bnde korkuyorum kimyasal gebelikten yarın bende test yaptırıcam kaç günde bir çıkyor acaba bir bilgin varmı cnm doktor sana pozitifmi dedi peki?
ara ara bakabiliyorm bilgisayara..
dr bana telefonda pozitif sonuç dedi sonucu elden amaya gittiğimdede çok düşük bu çıkan değer 2 gün sonra tekrar yapıcaz ikiye katlaması lazım değerin normal gebelik olması için dedi
Dün çok ağrım oldu bel ve kasık ağrsı sanki her an adet görecekmişim gibi bugünde vaar sürekli kontrol ediyorm ama bişi yok yarn sonucu alınca yazıcam tekrar
ara ara bakabiliyorm bilgisayara..
dr bana telefonda pozitif sonuç dedi sonucu elden amaya gittiğimdede çok düşük bu çıkan değer 2 gün sonra tekrar yapıcaz ikiye katlaması lazım değerin normal gebelik olması için dedi
Dün çok ağrım oldu bel ve kasık ağrsı sanki her an adet görecekmişim gibi bugünde vaar sürekli kontrol ediyorm ama bişi yok yarn sonucu alınca yazıcam tekrar
arkadaşlar bugün test yaptırdım betahcg m 7,22 çıktı.reglime 3 gün var.dr %50 dedi.Ama bugüne kadar yaptırdığım tüm testlerimde 0,1 çıkmıştı ve negatifti.Şimdi neden 7,22 çıktı ozaman.Ya çok mutluyum ama sizce nasıl?
mutlka yarın yaz canım bende sabah gidicem doktora bende yazarım testin sonucunu şuan bile hiç belirti yok inş. hamileyimmm :)
elif cnm varmı değişiklik???
yok adet olmadım ama kasıklarımda batma ve belim ağrıyor senin varmı peki???? yarını sabırsızlıkla bekliyorum..
bendede yok nerdeyse 15 dk da bir gidip kontrol ediyorum sabah iş var uyku tutmadı beni... eşim sen boşuna merak ediyosun kesinlikle hamilesin diyor... yarın kan vericem 2 saat sonra alıcam sonuç tabi sabah uyandığımda olmamışsaaaaa ...kasıklarımda hafif ağrı var bakaım hayırlısı allahtannn
Kızlar adetim 3 gün gecikti kan testi yaptım 18,9 çıktı.Doktor gebesin ama düşük diyor.2 gün sonra bir daha gidip test yapacağım.Umarım yükselir.Aranızda değerleri böyle olup da sonra yükselen var mı?Ya da duyduğunuz birileri var mı?Sizce bu olumsuz bir durum mu?
merhaba cnm inş. değerin katlanır ALLAHın izniyle hayırlısıyla ağır işler yapmamaya çalış tatlım kendini yorma inş. güzel olur sonuç
Sağol canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.Sen ne yaptın film çektirdin mi?
çektirdim tatlım ilk filimde sağ tüpüm kapalıydı bu filmde herikiside açık çıktı çok şükür tahlil sonuçumda iyi bikaç gün sonra progesteron ve e2 tahlili yapacam inş. onlarda iyi çıkar
Çok sevindim hayırlısı olsun inşallah.Ne güzel haber verdin
film çektirdinden sonra bile hamile kalma şansı varmış cnm inş. sende güzel haberler verirsin bize lekelenmen falan varmı
Evet geçen gün bir topikte denk geldi filmden sonra tüp açılmış hamile kalmış arkadaş.Benim kanamam yok da dün 2 damla kahverengi akıntı oldu o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?