Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

inş. cnm doktor kanaman olmasın diye ilaç verdimi

Yok hiçbir şey vermedi.2 gün sonra tekrar tahlil yapacağım yükselmiş mi diye bakacak ama çok umutsuz konuştu.Adetin 3 gün gecikmiş değerin 18,9 ben buna gebelik demem dedi.Muhtemelen düşürüyorsun, bunca yıllık tecrübeme göre bu değer yükselmez diyor.Bilmiyorum artık

cnm en azından hamile kalabildiğini gördün hakkında hayırlısı neyse o olsun ama inş. değerin katlanır

Canı benim iyice uykum geldi.Ben yatayım artık.Yeni umutlarla uyanalım iyi geceler

umarım değerlriniz katlanır kızlarr Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.evet değerin çok düşük cnm.
benim adetimde gecikmemişti sürekli kanamam vardı.73.13 çıkmıştı sanırım.ve doktor çok dşük bir sayı bu dedi.kimyasaldı cnm.umarım senin artar değerlerinn

varmı değişilik sende bende yok kan verdim saat 2 de alıcam sonucu....sen gittinmi dr a???

cnm neden pazartesiyi bekliyosun ki?hem neden kafana göre kan testi yaptırıyosun onuda anlamadım bi doktor takibinde olsa daha iyi olmazmıydı?

cnm neden pazartesiyi bekliyosun ki?hem neden kafana göre kan testi yaptırıyosun onuda anlamadım bi doktor takibinde olsa daha iyi olmazmıydı?

cnm doktor demişti ben normal devlet hastahanesine gittim dahiliye uzmanı baktı sonuçlara hastahane cumartesi pazar kapaı ya pazartesi günü tıp fakultesine randevu aldım sence hamilemiyim ki bide benim hipo troidim var ama ilaç tedavisindeyim normal hormonlarım onunla alakası olduğunu pek sanmıyorum sürekli ilaç kullanıyorum çnkü????? nolur biri cvp versin aranızda benim gibi yaşayan yokmu hiç yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…