inş. cnm doktor kanaman olmasın diye ilaç verdimi
Yok hiçbir şey vermedi.2 gün sonra tekrar tahlil yapacağım yükselmiş mi diye bakacak ama çok umutsuz konuştu.Adetin 3 gün gecikmiş değerin 18,9 ben buna gebelik demem dedi.Muhtemelen düşürüyorsun, bunca yıllık tecrübeme göre bu değer yükselmez diyor.Bilmiyorum artık
cnm en azından hamile kalabildiğini gördün hakkında hayırlısı neyse o olsun ama inş. değerin katlanır
İnşallah öyle olur hepimiz için
Özelden yazayım
Canı benim iyice uykum geldi.Ben yatayım artık.Yeni umutlarla uyanalım iyi geceler
Yok hiçbir şey vermedi.2 gün sonra tekrar tahlil yapacağım yükselmiş mi diye bakacak ama çok umutsuz konuştu.Adetin 3 gün gecikmiş değerin 18,9 ben buna gebelik demem dedi.Muhtemelen düşürüyorsun, bunca yıllık tecrübeme göre bu değer yükselmez diyor.Bilmiyorum artık
bendede yok nerdeyse 15 dk da bir gidip kontrol ediyorum sabah iş var uyku tutmadı beni... eşim sen boşuna merak ediyosun kesinlikle hamilesin diyor... yarın kan vericem 2 saat sonra alıcam sonuç tabi sabah uyandığımda olmamışsaaaaa ...kasıklarımda hafif ağrı var bakaım hayırlısı allahtannn
varmı değişilik sende bende yok kan verdim saat 2 de alıcam sonucu....sen gittinmi dr a???
ben gittim doktora 18.71 çıktı doktor kadın doğum uzamanınla görüşmen gerek dedi neden düştü anlamadım :S
ben gittim doktora 18.71 çıktı doktor kadın doğum uzamanınla görüşmen gerek dedi neden düştü anlamadım :S
bende aldım sonucu şimdi 123.28 çıktı dr pozitif dedi haftaya ultrasonla bakılacakmış darısı sana inşallah cnm
düşmüş cnm demek hee...
keşke gösterseydin bir doktora...
cnm neden pazartesiyi bekliyosun ki?hem neden kafana göre kan testi yaptırıyosun onuda anlamadım bi doktor takibinde olsa daha iyi olmazmıydı?
gözün aydın cnm inş sorunsuz bir ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?