kimse yokmuuu biri cevap versinnn lütfennn.......
halla adet görmedin dimi? bence hemen bir dr a git kadın doğum uzmanına benim değer yükselmiş haftaya hastanede ultrasona giricem
cnm doktor demişti ben normal devlet hastahanesine gittim dahiliye uzmanı baktı sonuçlara hastahane cumartesi pazar kapaı ya pazartesi günü tıp fakultesine randevu aldım sence hamilemiyim kibide benim hipo troidim var ama ilaç tedavisindeyim normal hormonlarım onunla alakası olduğunu pek sanmıyorum sürekli ilaç kullanıyorum çnkü????? nolur biri cvp versin aranızda benim gibi yaşayan yokmu hiç yaa
canıım düşük yapıyosuuun sanırım kimyasal gebelik yaşadın değerinin düşmesi bunu gösteriyor.. hipotroidin olması bence engel deil bende aynı hastayım ilaç kullanıyorum bi problem yaşatmaz o geçmiş olsun...
ama adet olmadım hiç bi belirtiside yok acaba tekrar yükselirmi
p.tesi tekrar baktır bence neden düştüğünü bende anlamadım şimdiki gebeliklerde farklı benkızımı 1998 de dünyaya getirdim hiç böyle şeyler yoktu ya gebesin ya değilsin allah hayırlısını versin herşeyin allah herkeze isteyenlere versin
benim adet günüme 2 gün kala 24.37 çıktı 2 gün sonra 123.28 çıktı dr iyi sonuç dedi bakalım hayırlısı
kızlar adetın uzerınden 1 gun gectı tahlılde 5.93 cıkmıs NE ACABA dr gıdemedım...
canım degerlerın 2 gunde 2 ye katlaması gerekır. 2 ye katlamazsa ya dış gebelık ya da kımyasal gebelık oluyo. ben kımyasal gebelık geçirdim. değerlerim çok az yükseldi. sonrasında düşmeye başladı. düşük yaptım anlıyacagın.. geçmiş olsun..
bugun yaptırdım testı tekrar adetten 3 gun gectı 22.97 cıkmıs dr gösteremedım yıne ne oluyor anlıyamıyorum bı akıl verın 2 gunde 4 katına cıkmıs:26::26:
eğer dış gebelikse ne oluyor bebek oluyormu ?
eğer adet olmazsam yükselme ihtimali varmı yükselen oldumu daha hala adet olmadım belirtiside yok :S ?
canım naptın varmı bir değişiklik????
canım naptın varmı bir değişiklik????
arkadaşlar merhaba daha önce buradan adetime 4 gün kala beta hcg min 7,22 çıktığını duyurmuştum.Bugün tekrarladım ve adetime 2 gün kaldı,42 çıktı.3 dr ile görüştüm kesin hamilesin dedi.Ancak kendi dr um adet olmayı bekle dedi.Çok mutluyum ama endişelerim var sizce nasıl değerler...
beki geç döllenmedir ama burda birinin değeri 200 küsürdü sonraki günler düşmüş kimyasal gebelikmiş yani sseni mutsuz etmek istemiyorum ama ben hamileyim diye kesin diye düşünme sonra çok üzülürsün
ne güzel canııım bol bol dua et değerin güzel katlanıyor geç döllenme olabilir bebeğin tutunur inşallah sana :)
arkadaşlar merhaba daha önce buradan adetime 4 gün kala beta hcg min 7,22 çıktığını duyurmuştum.Bugün tekrarladım ve adetime 2 gün kaldı,42 çıktı.3 dr ile görüştüm kesin hamilesin dedi.Ancak kendi dr um adet olmayı bekle dedi.Çok mutluyum ama endişelerim var sizce nasıl değerler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?