Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canıım düşük yapıyosuuun sanırım kimyasal gebelik yaşadın değerinin düşmesi bunu gösteriyor.. hipotroidin olması bence engel deil bende aynı hastayım ilaç kullanıyorum bi problem yaşatmaz o geçmiş olsun...

p.tesi tekrar baktır bence neden düştüğünü bende anlamadım şimdiki gebeliklerde farklı benkızımı 1998 de dünyaya getirdim hiç böyle şeyler yoktu ya gebesin ya değilsin allah hayırlısını versin herşeyin allah herkeze isteyenlere versin
benim adet günüme 2 gün kala 24.37 çıktı 2 gün sonra 123.28 çıktı dr iyi sonuç dedi bakalım hayırlısı

ama adet olmadım hiç bi belirtiside yok acaba tekrar yükselirmi

canım degerlerın 2 gunde 2 ye katlaması gerekır. 2 ye katlamazsa ya dış gebelık ya da kımyasal gebelık oluyo. ben kımyasal gebelık geçirdim. değerlerim çok az yükseldi. sonrasında düşmeye başladı. düşük yaptım anlıyacagın.. geçmiş olsun..

canım değerlerin maşşallah çok iyi. normal bi gebelik bu :) ALLah hayrlısıyla kucagına almayı da nasıp etsın ben ve ısteyen tüm kardeşlerime tez vakitte versin inşallahh :)

eğer dış gebelikse ne oluyor bebek oluyormu ?

arkadaşlar merhaba daha önce buradan adetime 4 gün kala beta hcg min 7,22 çıktığını duyurmuştum.Bugün tekrarladım ve adetime 2 gün kaldı,42 çıktı.3 dr ile görüştüm kesin hamilesin dedi.Ancak kendi dr um adet olmayı bekle dedi.Çok mutluyum ama endişelerim var sizce nasıl değerler...

beki geç döllenmedir ama burda birinin değeri 200 küsürdü sonraki günler düşmüş kimyasal gebelikmiş yani sseni mutsuz etmek istemiyorum ama ben hamileyim diye kesin diye düşünme sonra çok üzülürsün

tam 3.hafta da olması gereken değer gibi gözüküyor ama bilmiyorum....

evettt hamılesın degerın cok guzel rabbım kucagına aldırmayı nasıp etsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…