Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

mrhb arkdslar ben ağustosun 26sında adet olmuştum.2eylülde bitti.tabi hapı kullanmaya devam ediyordum bu arada.ayın13üne kadar kullandım kilo yaptığının farkına varınca o gün hapı bıraktım.4.tabletimdi bu arada.o gün tekrar adetim geldi.18i gibi bitti.bugün 2 ekim ama adetim gelmedi.çok düzenli oluyordu.ben normal adetim olan 26sını mı yoksa bu ara kanamayı mı adet olarak baz almalıyım.hamileliğin bütün belirtileri mevcut.gebelik testimde sanki pozitif çıktı.kan testi yaptırdım negatif dediler.sizce hamilemym bu durum başına gelen var mı. yardımcı olun.

bence ara kanama gecırmemıssın erken adet olmussun hapı bıraktıgın ıcın olabılır tarıhımız aynıymıs kan kesın sonuc verır ama tekrarla testı

Kızlar Merhaba,
Benimde bu ay bazı tereddütlerim vardı, deneyimli arkadaşlar varsa danışmak istedim,
En son 3 eylül'de regl oldum, beklediğim adet tarihim en geç 30 eylül gibiydi, gelmeyince dün yani 1 Ekim'de kan testi yaptırdım 1,20 negatif çıktı.
Bugün de adet olmadım, akıntım var başka belirtim yok adet agrısı vs 2 gün önce ara ara gelip gitmişti.
Adetim normalde gecikmez en fazla 28. gün olurum, anlam veremiyorum.
Bu değeri kanda bu şekilde çıkıp sonradan artan kişiler olmuş forumda örneklerini okudum ama yinede umutlanmak istemiyorum,
Sizce olabilir mi aranızda varmı böyle bişey yaşayan?

Canım ben yaşadım beta hcg 1.20 çıkmıştı ama tabi 1 hafta içinde regl oldum.Bazen grip falan etkileyebiliyormuş beta hcgyi bence araştırma ve oluruna bırak ben çok umutlanmıştım ama boşunaymış çokta üzülmüştüm....Umarım yükselir ama öyle olmayabiliyorda

Cevabın için teşekkürler canım,
Evet biraz fazla üstüne düşüyorum konunun elimde olmadan kızıyorum kendime,
Sadece bu yaşıma kadar asla reglinde gecikme yaşamayan biri olduğum için tedirgin oldum bu kadar,
Belli ki yok olsa testte çıkardı diyorum ama hala sökülemeyişim çok gerdi beni başka sorunlar arıyorum bu sefer,
Biraz rahat olmak lazım,
Allah hepimize hayırla sağlıkla bebeklerimizi kavuştursun en kısa zamanda..

kızlar aranıza yeni katıldım, değerlerimi yazsam yardımcıu olabilirmisiniz? lütfen, bana düşük müş gibi geldi, daha doktora gitmedik, yazılanları okuyorum çok daha yüksek ilk test sonuçları. adetim 3 gün gecikti, 21.09.2011 olması gerekiyordu gittim test yaptırdım 3 gün sonra:
24.09.2011 25.41
27.09.2011 101.47
01.10.2011 441.58

bu değerlerle günlere göre nasıl acaba bilgisi olan varmı? yarın yine test yaptıracam...:44:

Son düzenleme:
cnm adet oldum bugün...

hayırlısı olsun canım inşallah bu ay olur ben korunmayı bıraktım ve hamile kalmışım yumurtlama günlerimi takip ederek ilişkiye girdim adet günlerimin son 3 ayını dikkatli takip ettim not aldım yorumcu diye bir site var oraya üye oldum ordan takip ettim ve o günlerde ilişki sonrası bacaklarımı havaya dikip yarım saat yattım bütün arkadaşlarım bunu yapmama söylemişti iki sefer denedim çok şükür tutmuş sende dene takip et yumurtlama günlerini o günlerde ilişkiye gir ve bacaklarını yukarı kaldırıp yarım saat yat inşallah seninde bu ay olur

bence kesinnn hamilesin..

Son düzenleme:

durumumuz aynı senle sımdı 3.kanı verdım bende ınsallah hamıleyızdır canımm ama suan sende kesın var tebrıklerrrr

Herkese merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım,
benimde sat 29/07/2011, adetimin üzerinden 7 gün geçtiğinde idrar testi yaptım ve negatif çıktı . 12 gün geçtikten sonra boğaz ağrısı şikayetiyle acile kaldırıldım ve orada gebe olduğumu öğrendim, ama beta hcg değerim 8 di. 2 gün sonra tekrar baktırma mı söylediler 23.77 çıktı 1 gün sonra tekrar bakıldı 34.99 çıktı 6 gün sonra tekrar bakıldı ve 118.43 çıktı dış gebelikten şüphelendiler. 2 gün sonra tekrar bakıldığında 246.33 çıktı ve en son bundan 5 gün önce değerim 3463 çıktı ve kese görüldü. Benim yumurtlamam çok geç olmuş benim gibi olan arkadaşlar var mı? bilmiyorum ama sizcedeğerlerim normal mi ben hastanede çalışıyorum ama maalesef doktorum şehir dışında . şimdiden çok teşekkür ederim

benim 4. haftam ve 7531 çıktı değerim diğer arkadaşların sayıları daha düşük bende bir anormallik mi var acaba?

bugun yaptırdım testı tekrar adetten 3 gun gectı 22.97 cıkmıs dr gösteremedım yıne ne oluyor anlıyamıyorum bı akıl verın 2 gunde 4 katına cıkmıs:26::26:

bugun testı tekrarladım 6.gunu 37.77 cıktı dr gosterdım ıkı katı olmus dedı ama ben korkmaya basladım artık sızce nayapıyım sımdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…