mrhb arkdslar ben ağustosun 26sında adet olmuştum.2eylülde bitti.tabi hapı kullanmaya devam ediyordum bu arada.ayın13üne kadar kullandım kilo yaptığının farkına varınca o gün hapı bıraktım.4.tabletimdi bu arada.o gün tekrar adetim geldi.18i gibi bitti.bugün 2 ekim ama adetim gelmedi.çok düzenli oluyordu.ben normal adetim olan 26sını mı yoksa bu ara kanamayı mı adet olarak baz almalıyım.hamileliğin bütün belirtileri mevcut.gebelik testimde sanki pozitif çıktı.kan testi yaptırdım negatif dediler.sizce hamilemym bu durum başına gelen var mı. yardımcı olun.
Kızlar Merhaba,
Benimde bu ay bazı tereddütlerim vardı, deneyimli arkadaşlar varsa danışmak istedim,
En son 3 eylül'de regl oldum, beklediğim adet tarihim en geç 30 eylül gibiydi, gelmeyince dün yani 1 Ekim'de kan testi yaptırdım 1,20 negatif çıktı.
Bugün de adet olmadım, akıntım var başka belirtim yok adet agrısı vs 2 gün önce ara ara gelip gitmişti.
Adetim normalde gecikmez en fazla 28. gün olurum, anlam veremiyorum.
Bu değeri kanda bu şekilde çıkıp sonradan artan kişiler olmuş forumda örneklerini okudum ama yinede umutlanmak istemiyorum,
Sizce olabilir mi aranızda varmı böyle bişey yaşayan?
Canım ben yaşadım beta hcg 1.20 çıkmıştı ama tabi 1 hafta içinde regl oldum.Bazen grip falan etkileyebiliyormuş beta hcgyi bence araştırma ve oluruna bırakben çok umutlanmıştım ama boşunaymış çokta üzülmüştüm....Umarım yükselir ama öyle olmayabiliyorda
bence ara kanama gecırmemıssın erken adet olmussun hapı bıraktıgın ıcın olabılır tarıhımız aynıymıs kan kesın sonuc verır ama tekrarla testı
arkadaslar yardım edın kremle ilşkıye gırebılıorum hamıle kalma sansım hıc mı yok
cnm adet oldum bugün...
kızlar aranıza yeni katıldım, değerlerimi yazsam yardımcıu olabilirmisiniz? lütfen, bana düşük müş gibi geldi, daha doktora gitmedik, yazılanları okuyorum çok daha yüksek ilk test sonuçları. adetim 3 gün gecikti, 21.09.2011 olması gerekiyordu gittim test yaptırdım 3 gün sonra:
24.09.2011 25.41
27.09.2011 101.47
01.10.2011 441.58
bu değerlerle günlere göre nasıl acaba bilgisi olan varmı? yarın yine test yaptıracam...:44:
bence kesinnn hamilesin..
kızlar aranıza yeni katıldım, değerlerimi yazsam yardımcıu olabilirmisiniz? lütfen, bana düşük müş gibi geldi, daha doktora gitmedik, yazılanları okuyorum çok daha yüksek ilk test sonuçları. adetim 3 gün gecikti, 21.09.2011 olması gerekiyordu gittim test yaptırdım 3 gün sonra:
24.09.2011 25.41
27.09.2011 101.47
01.10.2011 441.58
bu değerlerle günlere göre nasıl acaba bilgisi olan varmı? yarın yine test yaptıracam...:44:
benim 4. haftam ve 7531 çıktı değerim diğer arkadaşların sayıları daha düşük bende bir anormallik mi var acaba?
ikiz neyim olmasınnn
ikiz olsa öpüp başıma koyucam bana 4üz filen geldiii
bugun yaptırdım testı tekrar adetten 3 gun gectı 22.97 cıkmıs dr gösteremedım yıne ne oluyor anlıyamıyorum bı akıl verın 2 gunde 4 katına cıkmıs:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?