Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

doktoruna goster tatlım sen kesın hamılesın degerlerının bole olması normal ben asılama yaptırdım sımdı beklemedeyım asılamadan 15gun sonra test yaptır dedı doktorum ben dun dayanamdı evde test yaptım negatıf 10.cu gundeyım 5 gun kaldı hamılelık belırtılerı neee

bugun yaptırdım testı tekrar adetten 3 gun gectı 22.97 cıkmıs dr gösteremedım yıne ne oluyor anlıyamıyorum bı akıl verın 2 gunde 4 katına cıkmıs:26::26:

Adetten 3 gün sonra benim de 46 çıkmıştı.Sonra üç kat artarak gitti.Seninki geç döllenme olabilir rahime geç yerleşmiş olabilir.İçin rahat etsin istiyorsan bi tane daha yaptır.Ben dört kan testi yaptırmıştım rahatlayana kadar

bugun testı tekrarladım 6.gunu 37.77 cıktı dr gosterdım ıkı katı olmus dedı ama ben korkmaya basladım artık sızce nayapıyım sımdı...

hmm bu mesajını yeni gördüm.Nasıl iki katı olmuş dedi doktor onu anlamadım.22 çıkmamış mıydı 3 gün önce?iki kat artış olsaydı 60 falan olmalıydı gibi geldi bana ama yine doktorun daha iyi bilir.

ben 30 günde bir adet oluyorum yumurtlama günlerim kaç oluyor acaba inş bu ay olur ya..

ben 30 günde bir adet oluyorum yumurtlama günlerim kaç oluyor acaba inş bu ay olur ya..

canım bnmde adetlerim normalde çok düzenli değildir. belkide evlenmeden evvel takip etmediğim için bilemiorum ne kadar düzenli olduğnu. ama şunu iyi biliorum 30- 32 günde bir olurum hemen hemen. bazen 3- 4 gün attığıda oldu. 28 günde bir olan gibi net ovulasyon tarihimi bilemediğimden, adetim bittikten sonra düzenli bi şekilde beraber olduk. bnde adetin ilk gününden 14.günü tespit ettikten sonra o günden itibaren 1 hafta boyunca hergün olmasınba dikkat ettim. haa 6 günde 4 kez falan oldu sanırım. taki adet olana kadar da birer gün arayla devam etti bu. eşime ovulasyon şu bu bahsetmedim. ve cnm istemediğinde de diretmedim. ilişki sonrası yarım saat olmasada durabildiğim kadar yattım bazen 3 dk bazen 5 dk. bide ben ayaklarımı dikmemiştim ama bende duymuştum. çok şükür allahım nasip etti. bilgin olsun die yazdım ama aslında yapman gereken şey, bunu bi görevmiş gibi yapmamak ve düzenli bi şekilde eşinle beraber olman. allahım senin ve hamile kalmakk isteyen herkesin gönlüne göre versin rabbim amin

benimde senin gibi oluyor adet dönemim cnm bende yumurtlama gnlerimi takip edicem inş bu ay olur amin cnm inş seninde çok sağlıklı bir hamileliğin olur nasıl cnm belirtiler varmı nasıl gidiyor hamilelik :)

benimde senin gibi oluyor adet dönemim cnm bende yumurtlama gnlerimi takip edicem inş bu ay olur amin cnm inş seninde çok sağlıklı bir hamileliğin olur nasıl cnm belirtiler varmı nasıl gidiyor hamilelik :)

inş. cnm ara vermek yok çalışmalara devam:) bgn itibariyle 6 haftalığım. gögüslerimde dolgunluk ve çok ağrı var. ama bazen sabah kalktığımda ağrıdan eser kalmadığıda oluo rahatlıolar galiba onun haricinde gerçekten uykuya düştüm yani.. çalışan biri olmama rağmen 12den önce yatağa giremezdim girdiğimdede 1 saat muhakkak dönerdim bi oyana bi bu yana. şimdi 9 dedimmi gözlerim gidio ve sabah bunca uykuya ragmen zor kalkıorum.öyle mide bulantım yok daha çok şükür. baş dönmelerimde yok ki bunlar bende hamilelik belirtisi olarakda görülmedi hiç. idrarımda koyulaşma kötü kokma flnda yok. uyku ve gögüsler sadece.. çok şükür i gidio yani.. senin bat ne zaman cnm peki?

adet günlerini yazarak hesaplama yapacağın siteler var onlardan takip et ben öyle yaptım yorumcu diye bir siteden takip ettim yumurtlama günlerinde eşinle ilşkiye gir ilişki sonrası bacaklarını yukarı kaldır ve yarım saat yat düzenli adet görüyosan bence hamile kalmanda senin açından bir sıkıntı yok inşallah bu ay güzel haberlerini alıcaz.. bende dr a gittim ultrasonda keseyi göremedi çok küçük olduğu için görünmüyor dedi vajinal ultrasonla görülebilir anack şu an için gerek yok dedi yarın tekrar gidicem tekrar bakıcaklar nerdeyse 10 tüp kan verdim tahliller için haftaya sonuçları çıkacak migde bulantısı baş dönmesi hiç yok sadece gögüslerimde ağrı kasıklarımda bazı zamanlarda batma hissi oluyo o kadar...Benim kızım var 13 yaşında bu bebeğin erkek olmasını çok istiyorum inşallah sağlıklı sıhhatli bir oğlum olur...

olcay testlerınde yukselmedımı neden gorunmedıkı 10 tup vermıssın yanı vajınadan baktırsaydın keske

tmm ccnm öle yapıcam zaten adetim biter bitmez çalışmalara baslıycaz :)) inş cnm istediğin gibi olur herşey allah herşeyi gönlüne göre versin canım inş. bende bu ay sevinçli bir haber duyarım :)

merhabalar..
adetim 1 hafta gecikti. bugün beta hcg testi yaptırdım. sonuç 9380 ???
haftasını bile anlayamadım birden fazla aralığa denk geliyor..
anlayan varsa bana yardım edebilir mi?
teşekkürler :26:

adet günümden iki gün geçti ve kan testi yaptırdım bugün. sonuc 987 küsürat çıktı. biri bana bunu yorumlayabilir mi? hamile değilimdir dimi orada yazan haftalar neyi ifade edıyor anlamadım bişey çıldırcam.:18:

hamilesin cnm... bence hiç üzülme hayat planlarını flanda es geç. haberin olmadan bi melek geliyor onun kıymetini bil önemli olan sağlıklı olarak kucağına alabilmen. ben mayısta 5 aylık bebeğimi kaybettim şuan 2. ye hamileyim. böyle düşünmen çok yanlış cnm . tadını çıkar aylarca uğraşan insanlar var şükret bence... hayrlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…