Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhabalar foruma yeni üye oldum ama cok dusuncelı durumlardayım

benim adet döngüm 31 gün idi,ben 1 eylül de adet gördüm bugün 7 ekim hala adet olmadım bir umut bir sevinç tir dedim adetim 3 gun geçiktiğinde hcg yaptırdım 0.001 yani negatif çıktı dun aksam ıdrar testı yaptım yıne negatif cıktı bende hiç bir belirti yok çok normalim biraz ishalim bugun adetim tam 5 gundur geçikiyor sizce gebelik varmıdır yoksa ben erken testmı yaptım bana yardımcı olurmusunuz hiç birşeye konsantre olamıyorum gördudgum her negatif sonucta kendıme kızıyorum.ama hıcbır ıs yapamıyorum bundan 2 sene önce yıne ekım ayında hamıle oldugumu ögrenmıstım ama belırtılerı vardı bel agrısından duramıyordum sonra rabbım yuzume gulmedı bebeğim yasamadı 2 sene sonra yıne ekım ayında adet gecıkmesı ve belırtısızlık yasıyorum kan testı yaptım salı gunu negetif benım gıbı olanlar var mı?bır umut ısık varmı?:2:

cnm seninle birebir aynı durumda olan bir arkadaşım var şu anda oda test yaptı (idrar testi) negatif çıktı düzenli adet gördüğü halde bugün oldu hala adet görmedi onunda son adet tarihi 3 eylüldü önümüzdeki hafta çarşamba falan kan testi yaptıracak bence geç döllenme olduğu için test sonuçları negatif çıkıyor geç döllenmede testlerde çıkması için adetin en az 10 gün geçmesi gerekiyormuş bence sende bekle 3-4 gün sonra tekrar kan veya idrar testi yap inşallah hamilesindir sende arkadaşımda oda çok istiyo

bende bgn hcg testi yaptırdım kızlarrr 87.66 çıktı değer ama adetime daha 3 gün var doktor pazartesi tekrar gel bi daha yapalım dedi umarım değerlerim artar çok korkuyorum dış gebelik falan olabilir diye canım

Arkadaşlar...Salı günü adet kanamam geldi hcg değerim 51 çıktı...perşembe günü 71, bugün 91...Ben bu işte hiç bi şey anlamadım..Kanamam az da olsa devam ediyor...Hamilemiyim mi acaba?

arkadaşlar sabah bende test yaptırmaya gidicem saat sabahın 4 oldu neredeyse heyecandan uyuyamıyorum benim için dua edin sonuç pozitif çıksın:44:

arkadaşlar sabah bende test yaptırmaya gidicem saat sabahın 4 oldu neredeyse heyecandan uyuyamıyorum benim için dua edin sonuç pozitif çıksın:44:

İns hamisindir saglikli sekilde kucagina alirsin ben 6 haftalil bebisim dusurdum azartesi gunu eyerhamisen 3 ay a kadar cok dikatli ol cunku ilk zamanlar dusuk riski cookmus

İns hamisindir saglikli sekilde kucagina alirsin ben 6 haftalil bebisim dusurdum azartesi gunu eyerhamisen 3 ay a kadar cok dikatli ol cunku ilk zamanlar dusuk riski cookmus

malesef kızlar 0.8 çıktı adetime 6 gün var moralim çokk bozuk .hamile olma ihtimalim varmıdır sizce cvplarınızı beliyorum.inşallah sizler hamilesinizdir inanın sizlrin hamilelik haberlerini okudukca çok seviniyorum inşallah banada nasip olur

olcay cnm nasıl gdiyor hamilelik doktora gittn mi merak ettm :)

benimle birlikte hamile olan bir arkadaşımla birilikte onun dr una gittik benide aldı ultrasona keseyi gördü çok küçük daha dedi benim kendi dr umla randevum perşembe günü perşembe günü kalp atışının duyulması lazım genel anlamda hiç sıkıntım yok migde bulantısı baş dönmesi gibi hiç şikaayetim yok sadece ara ara kasıklarımda ağrı oluyor o kadar
inşallah bu ay seninde hayırlı haberlerini alırız...

hımm çok sevndm cnm :) inş hamile olmak isteyen herkeze ALLAH versn..

arkadaşlar ben geçikmeden 4 gün sonra yaptırdım 2 çıktı değer değil gözüküyo ama tüm belirtiler mevcut yardım hamile olmak istiyorummmmmm

Merhba arkadaşlar,

Adetim 9 gün gecikti. test yaptım pozitif çıktı. Dr'a gittim ultrasonda bişey göremedi. Kan tahlili istedi yaptırdım. Değer 848 çıktı. Ben kan tahlilini yaptırana kadar dr gitti tabi. yarına kaldı yorumu. Şimdi meraktan çatlıycam hamilemiyimdir yaaa???? Bide sayısal değerden kızmı erkek mi olacağı yorumu yapılıyormuş sanırım.. 50 den yukarısını kız 50 den aşağısı erkek olarak duymuştum. buna göre benim ki kızmı oluyor?? yorumlarınızı bekliyorum. inşallah olumsuz bişeyler çıkmaz..

hamilesin allah kucağına almayı da nasip eder inşallah sağlıcaklaaaa...bizde oluruz inşallah

slm kızlar.. adetimin geçmemesine rağmen göğüslerimden süt geldiği için kan tahlili yaptırdım sonuç 1.20 çıktı.. 1 aydır hap içmiyorum (yasmin) bazı belirtileri yaşıyordum.. hala şüphelerim var aslında..gerçi daha süt veya sıvı gelmiyor ama.. aklıma takılıyor işte.. adetimin geçmesini bekliyeceğim..böyle birşey yaşayıpta hamile olduğu sonradan öğrenen oldu mu.. ? teşekkürler..

canım bu orana göre cinsiyet saçmalıklarına inanmayın öle bişey yok oran 0 dan artmaya başlar ve hamileliğin belirli ayında belirli bir değerde durur sürekli artan bir oran var elinde ne zaman öğrenirsen ona göre cinsiyetin çıkacağını zannediyorsan yanılıyorsun güzelim benim 7,25 çıktı şimdi ise oran 10 000 felan olması lazım ne yani erkekmi hayır kız. sen 12/13 . haftanı bekle bence 2 li testte söylüyorlar.

0,1-5,3 gebe olmayan
5,8-71,2 3 haftalık
9,5-750 4 haftalık
217-7138 5 haftalık
158-31765 6 haftalıkk diye gidiyor Bagcılar eğitim Arastırma Hastanesi labaratuar göstergesidir burdan bakalabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…