merhabalar foruma yeni üye oldum ama cok dusuncelı durumlardayım
benim adet döngüm 31 gün idi,ben 1 eylül de adet gördüm bugün 7 ekim hala adet olmadım bir umut bir sevinç tir dedim adetim 3 gun geçiktiğinde hcg yaptırdım 0.001 yani negatif çıktı dun aksam ıdrar testı yaptım yıne negatif cıktı bende hiç bir belirti yok çok normalim biraz ishalim bugun adetim tam 5 gundur geçikiyor sizce gebelik varmıdır yoksa ben erken testmı yaptım bana yardımcı olurmusunuz hiç birşeye konsantre olamıyorum gördudgum her negatif sonucta kendıme kızıyorum.ama hıcbır ıs yapamıyorum bundan 2 sene önce yıne ekım ayında hamıle oldugumu ögrenmıstım ama belırtılerı vardı bel agrısından duramıyordum sonra rabbım yuzume gulmedı bebeğim yasamadı 2 sene sonra yıne ekım ayında adet gecıkmesı ve belırtısızlık yasıyorum kan testı yaptım salı gunu negetif benım gıbı olanlar var mı?bır umut ısık varmı?:2:
arkadaşlar sabah bende test yaptırmaya gidicem saat sabahın 4 oldu neredeyse heyecandan uyuyamıyorum benim için dua edin sonuç pozitif çıksın:44:
arkadaşlar sabah bende test yaptırmaya gidicem saat sabahın 4 oldu neredeyse heyecandan uyuyamıyorum benim için dua edin sonuç pozitif çıksın:44:
Arkadaşlar...Salı günü adet kanamam geldi hcg değerim 51 çıktı...perşembe günü 71, bugün 91...Ben bu işte hiç bi şey anlamadım..Kanamam az da olsa devam ediyor...Hamilemiyim mi acaba?
İns hamisindir saglikli sekilde kucagina alirsin ben 6 haftalil bebisim dusurdum azartesi gunu eyerhamisen 3 ay a kadar cok dikatli ol cunku ilk zamanlar dusuk riski cookmus
olcay cnm nasıl gdiyor hamilelik doktora gittn mi merak ettm :)
benimle birlikte hamile olan bir arkadaşımla birilikte onun dr una gittik benide aldı ultrasona keseyi gördü çok küçük daha dedi benim kendi dr umla randevum perşembe günü perşembe günü kalp atışının duyulması lazım genel anlamda hiç sıkıntım yok migde bulantısı baş dönmesi gibi hiç şikaayetim yok sadece ara ara kasıklarımda ağrı oluyor o kadar
inşallah bu ay seninde hayırlı haberlerini alırız...
Merhba arkadaşlar,
Adetim 9 gün gecikti. test yaptım pozitif çıktı. Dr'a gittim ultrasonda bişey göremedi. Kan tahlili istedi yaptırdım. Değer 848 çıktı. Ben kan tahlilini yaptırana kadar dr gitti tabi. yarına kaldı yorumu. Şimdi meraktan çatlıycam hamilemiyimdir yaaa???? Bide sayısal değerden kızmı erkek mi olacağı yorumu yapılıyormuş sanırım.. 50 den yukarısını kız 50 den aşağısı erkek olarak duymuştum. buna göre benim ki kızmı oluyor?? yorumlarınızı bekliyorum. inşallah olumsuz bişeyler çıkmaz..
Merhba arkadaşlar,
Adetim 9 gün gecikti. test yaptım pozitif çıktı. Dr'a gittim ultrasonda bişey göremedi. Kan tahlili istedi yaptırdım. Değer 848 çıktı. Ben kan tahlilini yaptırana kadar dr gitti tabi. yarına kaldı yorumu. Şimdi meraktan çatlıycam hamilemiyimdir yaaa???? Bide sayısal değerden kızmı erkek mi olacağı yorumu yapılıyormuş sanırım.. 50 den yukarısını kız 50 den aşağısı erkek olarak duymuştum. buna göre benim ki kızmı oluyor?? yorumlarınızı bekliyorum. inşallah olumsuz bişeyler çıkmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?