Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

benim 6 ekim de transferim yapıldı
bugün 6.günüm 3.gün 8 hücreli 2 emriyo konuldu
kanda baktırsam belli olur mu?erken mi?
en erken ne zaman belli olur?

slm kızlar lütfen bana yardım edim geçen çarşamba kan testim 216.4 çıkmıştı dün yani salı günü 2966 çıktı yani 6 gün sonra bana çok yüksek geldi sizce nasıl ikiz olma olasılığı warmıdır şimdiden cwbınz için teşekkürler

benimde ilk değerim 848 çıktı ama bak şimdi oğluşum var bence alakası yokk

arkadaşlar herkese merhaba şimdi beta testimi aldım ve değerim 184,07 sizce bu değere göre hamilemiyimdir.doktorla görüşemedim.benim adetim 10 gün falan geçmişti bu değer normalmi ? lütfen yardımcı olun bana arkadaşlar

sat 23 eylül ;21 ekim bat günü.ama dayanamayacağım.akşm iş çıkışında kan testi yaptıracağım.beta-hcg yüksekliği çıkar mı szce kızlar?

bende ilk defa kan testi yaptırdım bende 1.20 çıktı 5 in üzerinde olursa hamişsin cnm tebrikler.. :) darısı bizlerin başınaa..

tabiki hamilesin canım 2 gun sonra tekrar baktır ıkı katına cıkması lazım degerının :)

hamilesin cnmm tebrikleer

kızlaaar biri banada bşy desin lütfeeen

bende ilk defa kan testi yaptırdım bende 1.20 çıktı 5 in üzerinde olursa hamişsin cnm tebrikler.. :) darısı bizlerin başınaa..

sağol canım.inş. senin ve tüm isteyenlerin darısı başına. :) ama değer çok düşük gibi geldi bana o yüzden size sormak istedim.

kızlaaar biri bşy desin yaaa

0,1-5,3 gebe olmayan
5,8-71,2 3 haftalık
9,5-750 4 haftalık
217-7138 5 haftalık
158-31765 6 haftalıkk diye gidiyor Bagcılar eğitim Arastırma Hastanesi labaratuar göstergesidir burdan bakalabilirsiniz

yani benim 184,07 değerim.Bu değere göre kaç haftalık hamileyimdir ? 9,5-750 4 haftalık kısma mı giriyorum ?

merhaba bugün kan tahlili yaptırdım beta-hcg 0.10 çıktı.adet tarihime 7gün var.kan tahiliğinde yanılma olasılığı var mı?çok istiyodum bu ay hamile kalmayı ama sonuç negatif çıktı

canım benimde geçen ay 0.100 çıkmıştı yani negatifti ve hiçbir şekilde yanılma payı olmadı...kanda yanılma payı olmuyor bu ay olmamıştır ama inşallah en kısa zamandaaa istediğin olur.sıkma hepimiz umutla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…