benim 6 ekim de transferim yapıldı
bugün 6.günüm 3.gün 8 hücreli 2 emriyo konuldu
kanda baktırsam belli olur mu?erken mi?
en erken ne zaman belli olur?
canım bu orana göre cinsiyet saçmalıklarına inanmayın öle bişey yok oran 0 dan artmaya başlar ve hamileliğin belirli ayında belirli bir değerde durur sürekli artan bir oran var elinde ne zaman öğrenirsen ona göre cinsiyetin çıkacağını zannediyorsan yanılıyorsun güzelim benim 7,25 çıktı şimdi ise oran 10 000 felan olması lazım ne yani erkekmi hayır kız. sen 12/13 . haftanı bekle bence 2 li testte söylüyorlar.
arkadaşlar herkese merhaba şimdi beta testimi aldım ve değerim 184,07 sizce bu değere göre hamilemiyimdir.doktorla görüşemedim.benim adetim 10 gün falan geçmişti bu değer normalmi ? lütfen yardımcı olun bana arkadaşlar
arkadaşlar herkese merhaba şimdi beta testimi aldım ve değerim 184,07 sizce bu değere göre hamilemiyimdir.doktorla görüşemedim.benim adetim 10 gün falan geçmişti bu değer normalmi ? lütfen yardımcı olun bana arkadaşlar
bende ilk defa kan testi yaptırdım bende 1.20 çıktı 5 in üzerinde olursa hamişsin cnm tebrikler.. :) darısı bizlerin başınaa..
hamilesin cnmm tebrikleer
teşekkür ederim canım inş. öledir. darısı başınızaaaaaa inşaallahhh :) :) :)
sat 23 eylül ;21 ekim bat günü.ama dayanamayacağım.akşm iş çıkışında kan testi yaptıracağım.beta-hcg yüksekliği çıkar mı szce kızlar?
slm kızlar lütfen bana yardım edim geçen çarşamba kan testim 216.4 çıkmıştı dün yani salı günü 2966 çıktı yani 6 gün sonra bana çok yüksek geldi sizce nasıl ikiz olma olasılığı warmıdır şimdiden cwbınz için teşekkürler
bekle derim bn arkadaşım henüz erken
0,1-5,3 gebe olmayan
5,8-71,2 3 haftalık
9,5-750 4 haftalık
217-7138 5 haftalık
158-31765 6 haftalıkk diye gidiyor Bagcılar eğitim Arastırma Hastanesi labaratuar göstergesidir burdan bakalabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?