Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba bugün kan tahlili yaptırdım beta-hcg 0.10 çıktı.adet tarihime 7gün var.kan tahiliğinde yanılma olasılığı var mı?çok istiyodum bu ay hamile kalmayı ama sonuç negatif çıktı

bnde hamile kalmayı çok istiyorum geçen ay hcg testi yaptırdım 24.74 çıktı iki sonra ikiye katlaması gerekiyormuş 18 küsür çıktı kimyasal gebelikmiş sanırım bu ay deniyoruz inş bu ay tutar inş seninde tutar cnm hepimiz çok istiyoruzz..

merhaba bugün kan tahlili yaptırdım beta-hcg 0.10 çıktı.adet tarihime 7gün var.kan tahiliğinde yanılma olasılığı var mı?çok istiyodum bu ay hamile kalmayı ama sonuç negatif çıktı

Çok erken yaptırmışsın.Varsa eğer bebek belki rahime bile yerleşmedi.Rahme yerleştikten sonra hcg salgılamaya başlıyor.Sen yine ümitlenme eğer adetin geçerse test yaparsın.Ayrıca bu kadar erken test yaptırmayın kızlar gerek yok boşuna stres yaparsınız.

yumurtalama günü ilişkiye girdik inşallah benim de olur kızlar dua edin.

(3 kişi amin derse, melekler de amin dermiş)

adet tarihime daha 12 gün var. bir önce yaptırmak istiyorum kan testini.

kızlar meraba
doktoragittim 6+2 gebelik hatası çıktı ama kesede bebek görünmedi 10 gün sonra tekrar bakılacak boş gebelikten şüpelendi doktor...

kızlar meraba
doktoragittim 6+2 gebelik hatası çıktı ama kesede bebek görünmedi 10 gün sonra tekrar bakılacak boş gebelikten şüpelendi doktor...

cnm bi tanıdıgımız 5 haftalık hamileydi doktora gitit bebek ölmüş karnında alalım hemen demiş... ve kız başka doktora gitmiş hemen o da ne ölmesi o nerden çıktı dmeiş.. yanii doktorunu dieştirrrr böle şüphelendigin bşy olursa:)moralini bozma

valla benhiç bir şey anlamadım ankarada fatih üniversitesine gidiyorum özel dr bana söylediği şey kese var ama bebek görünmüyo 10 gün sonra tekrar bakalım yolk kesesi azda olsa gözüküyo dedi bende başak dr a gittim kan verdim tekrar hcg oranı için az önce çıkmış sonuç 16.636 c.tesi tekrar vericem ikiye katlaması varmı ona bakılacak bu testti ikinci gittiğim dr istedi oda göremedi kesenin içinde bebeği anlamadım yani hiç bir şey moralim çok bozuldu beklemekten başka çare yok...

hadi cnm yaa S: bencede bekle beklemekte fayda var..

canım çok sağlıklı olmasada gösterdiğini birkaç arkadaştan duymuştum..adetin geciktimi??

bugün ya da yarın olmam lazım hep düzenli gelir.biraz önce merak ettim ovulasyon tetsi yaptım 2.çizgi silik birinciye göre ama var 2 çizgi net görülüyor.esasında merak ettiğim ovulasyon zamanı haricinde hep silik de olsa 2. çizgi çıkar mı yoksa tek çizgi mi olmalıydı.çünkü ben kesinlikle 2.çizgiyi görüyorum şu anda...

hayır canım yumurtlama dönemi dışında tek çizgi oluşuyormuş ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar çok hatta yumurtlama olmadığını anlayanda çok bu testlerle eğer testin bozuk değilse hamile olabilirsin Allahım hakkında hayırlısını versin inş hamilesindir....

inşallah canım çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur sabah gebelik testi yapıcam tabii adet olmazsam sen hamile misin???

yap bakalım canım inş hamişsindir(amin)ben hamileyim canım yaklaşık 11 haftalık Allahım isteyen herkese nasip etsin....

inşallah sağlıklı sıhatli alırsın bebeğini kucağına tekrar çok teşekkür ederim ben artık sabırsızlıkla sabahı bekliyorum...

inşallah sağlıklı sıhatli alırsın bebeğini kucağına tekrar çok teşekkür ederim ben artık sabırsızlıkla sabahı bekliyorum...

Amin canım saol.ayrıca ne demek umarım o test doğruyu göstermiştir inş sende hayırlı hbr alırsın sabah Allahım gönlüne göre versin...

selamün aleyküm herkese... ben 06 ekim bhcg bakıldı 0,1 çıkmıştı dün bakıldı yani 13 ekimde 5,76 çıktı SAT 20 eylül daha önce dogum yaptım fakat bebeğimi kaybettim sizde ben hamilemiyim değilmiyim...
birde dogumdan sonra düzenli adet oluyorum son 3 adetr tarihim 01 gaustos-26 agustos-20 eylül normald ebugün yarın adet olmam lazım

Son düzenleme:
kızlar geçen cuma kan testi yaptırdım 87 küsür çıktı değerim pazartesi tekrar yaptırdım 315 küsür çıktı kaç haftalık hamileyim acaba bi fikriniz varmıı lütfen yazarsanız çok sewinirim doktora soramadım heycandannnn (((((((((((

iyi akşamlar bayanlar... bişey sormak istiyorum bilgisi olan lütfen beni aydınlatsın...
geçen hafta cumartesi idrardan gebelik testi yaptım sonuç negatif...
pazartesi kan tahlili yaptırdım beta hcg 5.6 çıktı... (2 gün sonra tekrar yapılsın dediler)
çarşamba yine kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 123 çıktı... hamileymişim

sizce 2 günde beta hcg.nin bu kadar çok yükselmesi normal mi?

hala doktora gidemedim doğudayım ve yaşadığım ilçede kadın doğumcu yok yarın erzuruma gidecem

bu arada son regl tarihim 5 eylül ama 28 günde değil 33 günde bi regl oluyorum biri bana yardım etsin kötü bişey yoktur değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…