merhaba bugün kan tahlili yaptırdım beta-hcg 0.10 çıktı.adet tarihime 7gün var.kan tahiliğinde yanılma olasılığı var mı?çok istiyodum bu ay hamile kalmayı ama sonuç negatif çıktı
merhaba bugün kan tahlili yaptırdım beta-hcg 0.10 çıktı.adet tarihime 7gün var.kan tahiliğinde yanılma olasılığı var mı?çok istiyodum bu ay hamile kalmayı ama sonuç negatif çıktı
kızlar meraba
doktoragittim 6+2 gebelik hatası çıktı ama kesede bebek görünmedi 10 gün sonra tekrar bakılacak boş gebelikten şüpelendi doktor...
kızlar meraba
doktoragittim 6+2 gebelik hatası çıktı ama kesede bebek görünmedi 10 gün sonra tekrar bakılacak boş gebelikten şüpelendi doktor...
kızlar meraba
valla benhiç bir şey anlamadım ankarada fatih üniversitesine gidiyorum özel dr bana söylediği şey kese var ama bebek görünmüyo 10 gün sonra tekrar bakalım yolk kesesi azda olsa gözüküyo dedi bende başak dr a gittim kan verdim tekrar hcg oranı için az önce çıkmış sonuç 16.636 c.tesi tekrar vericem ikiye katlaması varmı ona bakılacak bu testti ikinci gittiğim dr istedi oda göremedi kesenin içinde bebeği anlamadım yani hiç bir şey moralim çok bozuldu beklemekten başka çare yok...
ovulasyon testi gebelik gösterir mi???
canım çok sağlıklı olmasada gösterdiğini birkaç arkadaştan duymuştum..adetin geciktimi??
bugün ya da yarın olmam lazım hep düzenli gelir.biraz önce merak ettim ovulasyon tetsi yaptım 2.çizgi silik birinciye göre ama var 2 çizgi net görülüyor.esasında merak ettiğim ovulasyon zamanı haricinde hep silik de olsa 2. çizgi çıkar mı yoksa tek çizgi mi olmalıydı.çünkü ben kesinlikle 2.çizgiyi görüyorum şu anda...
hayır canım yumurtlama dönemi dışında tek çizgi oluşuyormuş ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar çok hatta yumurtlama olmadığını anlayanda çok bu testlerle eğer testin bozuk değilse hamile olabilirsin Allahım hakkında hayırlısını versin inş hamilesindir....
inşallah canım çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur sabah gebelik testi yapıcam tabii adet olmazsam sen hamile misin???
yap bakalım canım inş hamişsindir(amin)ben hamileyim canım yaklaşık 11 haftalık Allahım isteyen herkese nasip etsin....
inşallah sağlıklı sıhatli alırsın bebeğini kucağına tekrar çok teşekkür ederim ben artık sabırsızlıkla sabahı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?