Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kötü birşey olucagını sanmıyorum değer cok güzel katlanmış gec döllenme olmuş olabilirr Allah kucagına almayı nasip etsiin inşallah...

Selamlarr; Cnm geç döllenme ile hamile kalmış olabilirsinn 2 gün sonra testi tekrarla bakalım inş. artış gösterir .Önemli olan değer değil katlanması diye söylüyo doktorlar..

Kızlar selamlar.. Bende bir konuda tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Belki sizin yada bir yakınınızın başına aynı durum gelmiş olabilir.. Bende Pco olduğu için hiç normal yollardan denemeden direk aşılama yapıldı. Normalde ilaçlar bünyeden 10 gün sonra kendini atıyor.. Ben zaten 14.gün test yaptım sonuç 12,8 pozitif çıktı. 3 gün sonra testi tekrarladığımda sonuç 6,8 yine pozitif ama dr gebelik kendini sonlandırıyor adet olucaksın bekle dedi. 3 gün geçti aradan bende gelen giden yok hala :/ Bu değer kendini ne zaman sıfırlar ki?Bir kaç gün bekleyip yine kan testi yaptırmalımıyım acaba ne dersiniz ?

seni üzmek istemem ama düşen değer çok çok nadir olarak tekrar yükseliyo ve değer düşünce hemen adet gelmiyo bazen,bende öyle olmuştu en azından,inşallah seninki yükselir.

seni üzmek istemem ama düşen değer çok çok nadir olarak tekrar yükseliyo ve değer düşünce hemen adet gelmiyo bazen,bende öyle olmuştu en azından,inşallah seninki yükselir.

Yok cnm ben bir an önce düşsünde adet göriyim diye bekliyorum ama kaç güne gelirki adet acaba ? 2.aşılamaya başlamak istiyorum bir an önce. Normalde 12 eylülde adet olmuştum. İnş. çok bekletmezz :/

canım5 haftalık sanırsam genelde son adet tarihinden hesaplanıyor.ultrasonda ölçüp kesenin boyuna göre yorum yapar dr un. darısı başımıza inşallah sağ salim kucağına almak nasip etsin

canım geç ay aynısını yaşadım ve ne yazıkkii adet oldum inşallah seninki yükselir . ama umutlanma çok fazla sonra benim gibi büyük bir hüsra yaşama

arkadaşlar merhaba benim durumum biraz ümitsiz ama yorumlarınızı bekliyorum.biz eşimle 28 eylül günü korunmasız ilişkiye girdik o dönem adet belirtilerim başlamıştı we 4 gün sonra ben adet oldum normal şekilde geldi adetim günü we yoğunluğu aynı.bidaha korunmasız ilişkiye girmedik.acaba o gün tutmuşmudur üstüne adet görmeme rağmen?ben cuma günü yani 14 ekimde kan testi yaptırdım negatif çıktı 0.6 şimdi benim durumumda adet gecikmesine göre hareket edemiyorum zaten ben adet görmeme rağmen şüpheleniyorum test için erken olabilirmi sizce.önce negatif çıkıp sonra değerleri yükselen çok insan war.bu arada normalde benim sadece adetim başlamadan önce göğüslerim acır we benim adetim biteli 10 gün olmasına rağmen göğüslerim şişiyo we acıyo we aşırı derecede mide bulantım war hiç kusmayan insanım bu sabah kahwaltıdan sonra btün yediklerimi çıkardım.çok sık idrara çıkmaya başladm belim ağrıyo kısacası bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum hamile olduğumu hissediyorum.kan testi negatif çıktığında inanın şaşırdım çünkü bütün belirtilerim war.çok hüsrana uğradım ama o kadar çok istiyorumki hala ümidim war ne olur benimle düşüncelerinizi paylaşın.allah bana da isteyen herkese de bebek werir inşallah

arkadaşalr pazar günü test yaptırdım 76.33 çıktı hamile mi oluyorum perşembe 5.76 idi

Merhaba arkadaşlar ekimin 3-7 arası regl oldum.Ve 14 ekimde kahverengi bazen kırmızı azar azar kanamalarım var akıntıyla birlikte.Doktora gittim ultrasonda kese falan görünmedi.Kan testinde 205 çıktı değerim...Sanırım şuanda düşük yapıyorum.Bu 2.kimyasal gebeliğim olacakCuma günü tekrar gel dedi bana doktor..Bakalım ne çıkacak..

hamile değilsin canım insan beyni ne kadar tuaf değil mi. Hamile değilsin ama vücudun çoktan hamile kalmışsın gibi tepki vermeye başlamış

Bende birgün kan testi yaptırıp sonucu buraya yazmak istiorummmmmmmmm 1376 meselaaaaaa ne güzel olur:))))))))))))))

çok garip ama hala umutluyum belki yanlıştır diye kırmızıları bekliyorum. sonucu ilk alınca ağladım ama önceki gibi çok etkilemedi beni yada negatif sonuca alıştım mı acaba ayyy deliriyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…