Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar bişey sormak istiyordum.adetime 8gün varken test yaptırdım,1,00 çıktı.Adetime de 4 gün kaldı.o değer yükselir mi? bazılarının 1'in bile altında çıkıyomuş,acaba o değer yükselmeye hazır bir değer miydi,bilen varsa aydınlatabilir mi?

gerçi adetime daha varken lekelenme tarzında pembemsi,bazen pıhtı şeklinde gelmişti.O yüzden umutsuzum ama şu anda çok karamsarım.belirtilerim de yok sadece sol kasığımda belirgin şişlik mevcut.

Kızlar benm adetm 2 gün gecıktı..sizde kan testı yaptırsm mı..adet olmam gereken gunun sabahnda az bi koyu kahverengi tartı bi lekelenmem oldu hatta adet oluorm sandm ama devamı gelmedı..cok heyacanlıyım..acaba gidip test mı yaptırsm..

bnce kesin yaptır canım büyük ihtimal hamilesin adet gününde lekelnme normal oluyoo :)

bnce kesin yaptır canım büyük ihtimal hamilesin adet gününde lekelnme normal oluyoo :)

inşallah hamileymdir canım..az önce tuvalete gıttm yıne kahverengı bı akntı vardı sıldıqmde..buqn gıdıp yaptırıcam test dayanamıcam..

canım canını sıkmak istemem ama 5 ten az olduğu zaman gebelik yok sayılıyor bi arkadaşımın 8 çıkmıştı 2 günlük hamile imiş daha tüpteyken rahime bile inmeden yani eğer sonra kalmadıysan hamile sayılmaz

kendi açımdan söylemiyorum da geç döllenmeden dolayı belli olmayan,adet günü geçtikten sonra kendini gösteren gebelikler çok fazla mevcut.bu deişiyor bence.adet günü gecikene kdr hamilelik kesinleşmiyor;ve değerler artmadıkça

Son düzenleme:

Bir yanlışı düzeltelim.Bebek rahime yerleştikten sonra hcg salgılamaya başlıyor.Adete dört gün kala negatif çıkıp sonradan değeri yükselen arkadaşlarım oldu.

Bir yanlışı düzeltelim.Bebek rahime yerleştikten sonra hcg salgılamaya başlıyor.Adete dört gün kala negatif çıkıp sonradan değeri yükselen arkadaşlarım oldu.

canıım bende seni düzeltmek istediim kesinlikle bebek rahime yerşeltikten sonra beta hcg artmıyorrr ... birebir yaşadım rahimim temizdi tüpümde şişkinlik vardı beta hcg de 60 çıkmıştı kanamam olmaya başlamaıştı doktor ya rahime yerleşmeye calısıyo yada düşük olucak demişti.. yani şöyle özetliym spermle yumurta buluşupta döllenmeye başladıktan sonra başlarmış beta hcg azda olsa artmaya...

sewgili bernardo ewet hamile kalmam çok düşük bi ihtimal biliyorum ama umudum hala war bu belirtileri gördükçe.yarın sabah kısmetse kan testi yaptırıcam tekrar bişey warsa yükselmiş olur sonucu sizinle paylaşırım.allah bana da isteyen herkese de sağlıklı bebekler wersin inşallah..

adetim 5 gun gectikten sonra kan testi yaptim 5 cikmis sinirdaymis kizlar acaba yukselirmi?
israr testide silik cikiyor ama biraz bekleyince hemen degil. testi c.tesi yaptirdim bugun sali hala
adet olmadim. bu kritik donem ne zaman biter yani artik dusmeyecegi ne zaman belli olur ???

sanırım bi daha kan testi yaptırmalısın. adetinin 5 gün geçmesine rağmen 5 çıkmış. çok daha yüksek olması gerekmiyor mu. başka bişey olabilir bence. kimyasal olmaz artık da geçmiş çünkü adetin. dış gebelik falan olmasın. doktora gittin değil mi

gittim oda 1 hafta beklemelisin tekrar yapmaliyiz dedi. benim satim 14 eylul 26 gunde 1 adet oluyorum
10 ekimde olmam lazimdi hadi bilemedin 12 ekim.
yalniz benden 6 ekimde uzayan bir akinti geldi o gunde iliskim oldu. o tutmus olabilirmi? yani gec dollenme ?

birde dis gebelikte az mi oluyor bhcg?

şimdi o kadarını bilemicem az mı oluo çok mu oluo da.. ama geç döllenme olabilir evet. biraz daha bekliceksin artık mecbur. inşallah değerin çok yükselir.

6 ekimde 2 emriyo transfer edilmişti
test tarihim 19 ekim çarşamba
ben dayamayıp dün yaptırdım 1 çıktı yani negatif peki sizce çarşambaya artar mı?
böyle olan var mı?

gunaydınn kızlar...kan değerim cumartesi 205 ti.dün akşam yaptırdım 120 ye düşmüşsanırım gene kimyasal gebelik geçiriyorum öğlen çıkıp başka bir doktora görüneceğim...düşüyor dimi bebeğim?

canim adetin gectimi senin ne zaman beklenen tarih???

canim adetin gectimi senin ne zaman beklenen tarih???

benim adetim geçmedi cnm.ben ekimin 3-7 arası regl oldum.14 ekimden beri lekelenmelerim var...doktora gittim kan testinde 205 çıktı.cuma tekrar çağırdı ama ben dün akşam gene yaptırdım test 120 düşmüş.başka bir doktora göstericem bugün neden böyle düşük oluyor die.2.denemem 2.kimyasal gebeliğim tutunmuyor bebeklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…