Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

olumlu dusun canim ya ins yukselir degerin.
bol bol dinlen yorma hic kendini. bende bekliyorum articakmi diye tekrar tahlil yaptiricam bakalim ne olucak.
ins bebisler tutunur bize.

Amin cnm inşallah...Eşimin sperm kalitesinde sorun olsa hiç hamile kalamazdım sanırım dimi?

Amin cnm inşallah...Eşimin sperm kalitesinde sorun olsa hiç hamile kalamazdım sanırım dimi?
canim cok iyi bilmiyorum ama saglam olmayan bebek duser diyorlar.
yani bir sorun varsa gidiyormus kimyasal gebelikte ondan oluyormus
ins sorun cikmaz canim. Allah esirgesin yavrunu.

Merhaba...Benim son adet tarihim 17 eylül. 16 ekim sabahi idrarda gebelik testi yaptim pozitif cikti...Dün yani 17 ekim de tam adet gününde kandan yaptirdim...Sonucu bugün aldim HCG 275 cikti... ilk kan testim sizce degerim normalmi lütfen bilgisi olan yardim edebilirmi lütfennn sonucu veren 4-5 hafta arasi hamileliyin dedi...Sizcede iyimi????

selam herkese.. kızlar bişi sorcam benim son adet tarihim 17 eylüldü 17 ekimde yani dün adet olmam gerekiyordu olmadım bugün kan tahlili yaptırtım bcg değeri 225,33 çıktı sizce hamilemiyim ben..

selam herkese.. kızlar bişi sorcam benim son adet tarihim 17 eylüldü 17 ekimde yani dün adet olmam gerekiyordu olmadım bugün kan tahlili yaptırtım bcg değeri 225,33 çıktı sizce hamilemiyim ben..

kızlar ikinizde hamilesiniz tebrik ederim. 4 haftalık oluyor. darısı bizlerin başına

slm arkadaşlar ben daha önce de yazmıştım ilişkiden 4 gün sonra adet gördüm.şuan ilişkinin üstünden 20 gün geçti bütün hamilelik belirtilerim war.zor bi ihtimal ama adet görmeme rağmen çok şüpheleniyorum.bugün doktora gittim ultrasonla baktı warsa da şuan görünmez dedi fakat rahminde kalınlaşma war dedi.kalınlaşma ya adetten 5-6 gün önce olurmuş yada hamilelikte olurmuş benimde adetime daha 20 gün falan war kan testi yarın yapılcak sonucu öbürgün alıncak sizce hamile olabilirmiyim ben çok hissediyorum aşırı mide bulantım göğüslerimde şiddetli acı şişlik çok sık idrara çıkma bel ağrısı kasık ağrısı bacaklarımda kalçalarımda ağrı duygusallık hepsi war lütfen bi yorum yapın

kızlar dün bnde yaptırdım 157.1 cıktı hcg sonucum yarın tekrr gitcem tam adet günümde... hamilemiyimki??

merhaba arkadaşlar. bugün kan testi sonucumu aldım 1.399 değeri.Bu değere göre kaç haftalık hamile oluyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…