- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
benim adetim geçmedi cnm.ben ekimin 3-7 arası regl oldum.14 ekimden beri lekelenmelerim var...doktora gittim kan testinde 205 çıktı.cuma tekrar çağırdı ama ben dün akşam gene yaptırdım test 120 düşmüş.başka bir doktora göstericem bugün neden böyle düşük oluyor die.2.denemem 2.kimyasal gebeliğim tutunmuyor bebeklerim
canim cok iyi bilmiyorum ama saglam olmayan bebek duser diyorlar.Amin cnm inşallah...Eşimin sperm kalitesinde sorun olsa hiç hamile kalamazdım sanırım dimi?
6 ekimde 2 emriyo transfer edilmişti
test tarihim 19 ekim çarşamba
ben dayamayıp dün yaptırdım 1 çıktı yani negatif peki sizce çarşambaya artar mı?
böyle olan var mı?
Merhaba...Benim son adet tarihim 17 eylül. 16 ekim sabahi idrarda gebelik testi yaptim pozitif cikti...Dün yani 17 ekim de tam adet gününde kandan yaptirdim...Sonucu bugün aldim HCG 275 cikti... ilk kan testim sizce degerim normalmi lütfen bilgisi olan yardim edebilirmi lütfennn sonucu veren 4-5 hafta arasi hamileliyin dedi...Sizcede iyimi????
selam herkese.. kızlar bişi sorcam benim son adet tarihim 17 eylüldü 17 ekimde yani dün adet olmam gerekiyordu olmadım bugün kan tahlili yaptırtım bcg değeri 225,33 çıktı sizce hamilemiyim ben..
rüya ben daha doktaora gitmedim sen gittinmi
kızlar ikinizde hamilesiniz tebrik ederim. 4 haftalık oluyor. darısı bizlerin başına
inş sağlıklı hamilelik geçirirsn cnm darıcı bzim ve olmayanların başına =)
elif selam
varmı bir gelişme sende benim bebekk ve kalp atışı göründü çok şükür darısı senin başına inşallahh
kızlar ikinizde hamilesiniz tebrik ederim. 4 haftalık oluyor. darısı bizlerin başına
Hayirli olsun canim bende gitmedim daha...Haftaya persembeye randevu verdi kadin doktorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?