Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

dilancım tesekkür ederimm yarın inş. iyi haberler veririmburdan...

cnm eğer herşey yolundaysa yarın değerinin 2 ye katlanmış olması lazım güzel haberlerini bekliyoruz bu arada benm durumum hakkında bi yorum yapabilirmisin lütfen.bide rahim kalınlaşması hamilelikte mi oluyo

ewet cnm onu bende okudum fakat tek tereddütüm adet olmuş olmam sence hamile olabilirmiyim bide sende ne gibi belirtiler war

bende gaz sıkıntısı var bulantı falan hiç yok bnde...üşüme birazda uyku modundayım dün gittim test yaptı sonuc bu cıktı 2 gün sonra gel dedi bana bizler bulantı olcak şu bu diye dolduruoz o belirtileri beklioruz kimisi farkında bile olmuo hamile olduğunun... ne zman adet oldun doktora gitmedinmi sen bu konu hakkındaaa...

selam
bugün kan testi yaptırdım sonuç 6,85
adetim 26 eylülde başladı 1 ekimde bitti
doktorum haftaya gel tekrar kan testi yapalım dedi
sizce hamilemiyim?

bence hamileliğin başlamış cnm kan değerlerin birden yükselirse kesinleşmiş olur :)

inşallah canım
teşekkür ederim
perşembe evde tekrar yaparım
pazartesiyi bekleyecek sabrım yok
cumaya da kan testi tekrar
eşim bile sevinemiyor
kesinleşsin diyor
hatta kalp atışını duyalım
o zaman seviniriz dedi
geçen sene 2 aylıkken düşük oldu
sevincim kursağımda kaldı desem yeridir...

kan değeri 8 küsür ama idrar testi negatif çıktı adet görmeyede 1 gün var daha doktora gösterilmedi sizce durum nedir bayanlar şimdiden teşekkürler(sabırsızlıktan baktırdık)

kan değeri 8 küsür ama idrar testi negatif çıktı adet görmeyede 1 gün var daha doktora gösterilmedi sizce durum nedir bayanlar şimdiden teşekkürler(sabırsızlıktan baktırdık)

cnm beta hcg değerinin idrara geçmesi için kanda belli bir sewiyeye kadar yükselmesi gerek o yüzden henüz idrarda çıkmaz.5 in üstü gebelik war anlamına gelir senin 2 günde bir kan testini tekrarlaman gerekir değerlerin birden artarsa kesin hamilesin demektir bence büyük ihtimal hamilesin

cnm olumlu düşün kötü bişey olması için hiçbir sebep yokken kendini boş yere üzme sen şuan hamilesin umarım değerlerin düzenli ilerler haberlerini bekliyorum

cnm olumlu düşün kötü bişey olması için hiçbir sebep yokken kendini boş yere üzme sen şuan hamilesin umarım değerlerin düzenli ilerler haberlerini bekliyorum

aslında testi çok erken yaptım
sırt ağrılarım vardı ve minoset almak zorunda kaldım
çok kötüydü ağlamama ramak kalmıştı :)
testi yapmamın tek sebebi gönül rahatlığı ile
ilaç kullanabilmekti
tam bir haftadır belirtileri var
ama 6,85 çok düşük
umarım kimyasal gebelik değildir
bu nedenle şimdilik beklemeye karar verdim
pazartesi giderim artık kan testi için
tabi ben bu kararsızlıkla
dakika başı on defa karar değiştiririm
ama korkuyorum artık
hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…