kızlar dün bnde yaptırdım 157.1 cıktı hcg sonucum yarın tekrr gitcem tam adet günümde... hamilemiyimki??
ewet hamilesin cnm hayırlısı olsun :) değerine göre daha çok yeni
merhaba arkadaşlar. bugün kan testi sonucumu aldım 1.399 değeri.Bu değere göre kaç haftalık hamile oluyorum?
canım son adet dönemin neydi??
dilancım tesekkür ederimm yarın inş. iyi haberler veririmburdan...
sat 5 eylül dü.
cnm eğer herşey yolundaysa yarın değerinin 2 ye katlanmış olması lazım güzel haberlerini bekliyoruz bu arada benm durumum hakkında bi yorum yapabilirmisin lütfen.bide rahim kalınlaşması hamilelikte mi oluyo
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/244052-rahim-kalinligi-hamilelik-belirtisimidir.html buna tıkla burda %80 öle diolar...
ewet cnm onu bende okudum fakat tek tereddütüm adet olmuş olmam sence hamile olabilirmiyim bide sende ne gibi belirtiler war
doktor ne dedi hamilelik konsunda sana bnce 4 5 haftalık hamilesin
selam
bugün kan testi yaptırdım sonuç 6,85
adetim 26 eylülde başladı 1 ekimde bitti
doktorum haftaya gel tekrar kan testi yapalım dedi
sizce hamilemiyim?
adetime 3 gün var değerim 73.65 sizce nasıl bir değer
bence hamileliğin başlamış cnm kan değerlerin birden yükselirse kesinleşmiş olur :)
kan değeri 8 küsür ama idrar testi negatif çıktı adet görmeyede 1 gün var daha doktora gösterilmedi sizce durum nedir bayanlar şimdiden teşekkürler(sabırsızlıktan baktırdık)
inşallah canım
teşekkür ederim
perşembe evde tekrar yaparım
pazartesiyi bekleyecek sabrım yok
cumaya da kan testi tekrar
eşim bile sevinemiyor
kesinleşsin diyor
hatta kalp atışını duyalım
o zaman seviniriz dedi
geçen sene 2 aylıkken düşük oldu
sevincim kursağımda kaldı desem yeridir...
cnm olumlu düşün kötü bişey olması için hiçbir sebep yokken kendini boş yere üzme sen şuan hamilesin umarım değerlerin düzenli ilerler haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?