Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Dün gittim başka bir doktora.Gittiğim doktorla aynı şeyleri söyledi.beta 205 ten 120 düştü.Cuma tekrar gidicem tamamen bitmiş olur ozamanada.Kimyasal gebelik yine...Doktorlar çaresini bulamıyor.Allah tarafından diyor..5 ay içinde 2.kimyasal gebeliğim ne zaman tutunacak benim bebeğim yaKızlar değeri düşük olanlarda hemen umutlanmasın bence

merhaba
temmuzda 2 aylikken dusugum olmustu tup bebek..
bu ay 2. tup bebek denemesi... 6 gun once
persembe gunu ilk kan tahlili yapildi. 12. gun idi. 6,33 cikti.
c.tesi. : 18,75
sali gunu: 96,64

cuma gunu bir daha bakilicak.. korkuyorum... iyimi kotumu bilemiyorum.. dr.larda bisi henuz soyleyemiyorlar.. insallah cuma gunu sayi iyice katlanir..

bnmde geçen ay kmyasal gebelik oldu inş bu ay olmaz ve tutar eşim ve ben çok istiyoruz bu bebeği henüz 5-6 gün oldu
beta testinde çıkarmı acaba?bilgisi olan yazabilirmi???

arkadaşlar ben dün doktora gittim gebelik belirtilerim olduğunu söyledim ultrasonda karnımdan baktı şuan bişey görünmüyo dedi ama rahimde kalınlaşma war dedi rahimde kalınlaşma ya adetten 5-6 gün önce olurmuş yada hamilelik belirtisiymiş benim adetime daha 20 gün war inşallah hamileyimdir kan testi için bugün gün werdi birazdan gidicem ama sonucunu yarın yada öbürgün alırmışım.bu arada artık göğüslerim elleyemicek kadar çok acıyo we kasığımda bişey hissediyorum bi gerginlik war orda bi yoğunluk war belime ağrılar giriyo yüzümde bürsürü sivilce çıktı midem sanki hiç yemek yemiyormuşum bomboşmuş gbi gece gündüz yemek yedikten sonra bile.hamile olduğumu hissediyorum umarım hayal kırıklığına uğramam

canım rahminde kalınlaşma varsa ve göğüslerin çok sızlıyorsa hamilesin demektir.ben iki kez gebe kaldım ordan biliyorum.tebrikler düşünüp stres yapma

canım teşekkürler cevabın için idrar testindede çıktı gebelik

slm ben ilişkiden 10 gün sonra kan testi yaptırdım 0.5 çıktı yani negatif sizce erken mi yaptırmışım yoksa bu sonuç kesi doğrumu

nasıl adetine 20 gün var anlayamadım?? son adet tarihin ne zaman

slm ben ilişkiden 10 gün sonra kan testi yaptırdım 0.5 çıktı yani negatif sizce erken mi yaptırmışım yoksa bu sonuç kesi doğrumu

bebek zaten ilişki esnasında döllenme olursa bir haftada ancak rahme ulaşıp yerleşiyor.adetten 5 gün önce yaptırırsan çıkar.erken yaptırmışsın bekle

neden reglinizi beklemeyip test yaptırıyorsunuz onu da çözemedim yanlış anlamayın ama?

adetinize 20 gün varmış.yani eşinizle yenimi ilişkiye girdiniz hemen mi çıkmasını bekliyosunuz anlayamadım:)

Son düzenleme:
adetinize 20 gün varmış.yani eşinizle yenimi ilişkiye girdiniz hemen mi çıkmasını bekliyosunuz anlayamadım:)

arkadaşlar ben adet görmeme rağmen şüpheleniyorum.ilişkinin ardından 4 gün sonra ben adet oldum adetim bittikten sonra korunmasız ilişkiye girmedik yani ben hamile kalırsam adet öncesi ilişkimden kalmış olucam.adetten sonra aşırı hamilelik belirtileri yaşamaya başladım we belirtilerim gittikçe artıyor.ilişkimin üstünden 21 gün geçti ultrasonda rahmimde bi kalınlaşma görüldü kan testi yaptıramadım daha biraz daha bekliyorum en kısa zamanda yaptırıp sonucu sizinle paylaşıcam

canım tabiki üstünede görmüş olabilirsin bu çok normal.bence biraz bekle acele etme.bi dur bakalım adet olacakmısın

canım rahminde kalınlaşma varsa ve göğüslerin çok sızlıyorsa hamilesin demektir.ben iki kez gebe kaldım ordan biliyorum.tebrikler düşünüp stres yapma

slm sesa..hala emin olamamamın sebebi 5 gün önce kan testi yaptırdım we negatif çıktı hemde çok düşük 0.6 o günden sonra daha da arttı belirtilerim.psikolojikmi dicem ama bu kadarı da psikolojik olamaz etrafımdakilerde şahit bendeki değişikliğe ne kadar sık idrara çıktığıma göğüslerimdeki sertliğe acıdığına,mide bulantılarıma kusmama,bide şuan karnımda değişik bi şişlik war normalde alt karnımda çok hafif göbek gibi bi şişlik war benim ama şuan kasıklarımdan başlayan çok aşağıdan başlayan değişik gergin bi şişlik war.we en son 3 günlük bi belirti bu,kasıklarıma bastırdığımda sağ tarafta fazlaca olan bi acı we kasığımda hiseetiğim hamilelik hissi.bende daha önce bi hamilelik geçirdim we o yüzden bu duyguyu tekrar anlayabiliyorum.ama inanınki benim sonucum her iki şekilde de birilerine bilgi olsun eğer ben hamile değilsem sadece psikolojik olarak bu kadar hormonlarım değişebildiyse ben gerçekten çok korkucam insan kafaya takınca neler oluyo diye we kimse sakın bu kadar kafaya takmasın dicem.eğer hamileysem de bütün sitelerde yazan we doktorların söylediği birşey warki o da adetten birkaç gün önce we birkaç gün sonra girilen ilişkde hamile kalınmayacağı,tabiki çok nadir insanlar hariç,we ayrıca üstüne adet olup,hemde az az kısa süreli kanamalar değil bildiğiniz 6-7 gün dolu dolu sancılı bir adet görüp hamile kalınmayacağı bunun da çok nadir insanlarda olduğu,we girilen ilişkiden 12 gün sonra kan testinde hamileliğin görülebilceği gerçeği olup ta yine nadiren geç döllenme olmadıysa kan testinde hamile kalındıysa belli olacağı we benim 16.gün değerlerimin bu kadar düşük çıkması,bu üç imkansızlık warken hamile kaldıysam eğer gerçekten allah isteyince herşey olur dicem yeterki siz dua edin we çok isteyin ben ilk hamileliğimi kürtaj oldum.başlarda o kadar etkilenmemiştim ama şimdi kahrımdan ölcek kadar pişmanım we allaha kaybettiğim bebeğimi bana tekrar wer diye dua ediyorum hergün.nişanlıyken hamile kalmıştm korunmamıza rağmen.we eşim çok erken olduğunu daha ewlenceğimizi ewliliğimizi de birkaç sene rahatça yaşadıktan sonra çocuk yapmamız gerektiğini söylemişti we kürtaj oldum.şimdi ewliyiz we her ilişkide korunuyoruz şimdi ilk defa o kadar seneden sonra korunmadık 1 kere o da.ondada tutsun diye allaha yalwardım ben çok istiyorum.umarım bu kadar çok istediğimden dolayı psikolojik olarak hormonlarım bu kadar değişiklik göstermemiştir sonucu öğrendiğimde buraya mutlaka yazıcam

canim valla adete 1 hafta kala yumurtlama nadir derler.
ve sanirim benim adete 4 gun kala bebis tuttu. gecen cumartesi yani adetim 5 gun gectikten sonra
test yaptirdim 5 cikti. simdide yukselirmi diye bekliyorum. ama hala adet olmadim
batim 10 - 12 ekimdi bugun ayin 20 si .
benim hic gecikmem olmaz hatta erken gelir.
idrar testi yaptim 2. silik cizgi cikti hemen pat diye cikmadi ama 15 dk filan surdu saniirm. tam kendine gelmesi.
yani ben hamile oldugumu dusunuyorum ve adete 4 gun kala tuttugunu dusuyorum.
yoksa degerim daha yuksek olurdu.

sen kesin hamilesiiinnnnn :) tebrik ederim cnm hayırlısı olsun benim 5 çıksa şuan hayatta duramazdım we emin ol hamile değilsen o idrar testlerinde gebelik yoksa asla ikinci çizginin zerresi çıkmıyo :) hatta gebelik ilerlediğinde çıkıyo testlerde hcg 20 den itibaren çıktığı yazıyo,ki bence 20den fazla olsa bile çıkmayabiliyo senin değerlerin şuan çok artmıştır yarın hemen git tekrar kan testi yaptır we değerini haber wer :) bu arada adetten 4 gün önce ilişkiye girmişsin ya adet gördünmü sonra

arkadaşlar kendinizi kaptırmıyan bu kadar szlerin yazısını okudukca daha cok üzülüyorum böyle umutlanıp bir kaybediş yaşamak daha büyük yıkımlara sebep oluyo değeri 5 çıkmış kesin hamilesiin yok öyle bir şeyyy bnm 70 cıktıda gene tutunamadı bebeğim bazı arkadların 1000 cıkıp tutunamayan oluyo biraz bekleyiiin erkenden böyle bir yıkım yaşamaktansa biraz sakin olup herseyin olabilceğine alıştırın kendinizi bunu 7 senedir anne olmayı bekleyen biri olarak söylüyorum ciddiye alıp almamak sizin kararınız....

evet sana katılıyorum arkadaşım. benm bthcg değerim artarken bir taraftan bebeğimi kaybediyordum. takdiri ilahi. allah hayırlısını versin hayırlısı ne zamansa. hemen umuda kapılmak çok büyük hayal kırıklığına uğratıyor insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…