arkadaşlar ben dün doktora gittim gebelik belirtilerim olduğunu söyledim ultrasonda karnımdan baktı şuan bişey görünmüyo dedi ama rahimde kalınlaşma war dedi rahimde kalınlaşma ya adetten 5-6 gün önce olurmuş yada hamilelik belirtisiymiş benim adetime daha 20 gün war inşallah hamileyimdir kan testi için bugün gün werdi birazdan gidicem ama sonucunu yarın yada öbürgün alırmışım.bu arada artık göğüslerim elleyemicek kadar çok acıyo we kasığımda bişey hissediyorum bi gerginlik war orda bi yoğunluk war belime ağrılar giriyo yüzümde bürsürü sivilce çıktı midem sanki hiç yemek yemiyormuşum bomboşmuş gbi gece gündüz yemek yedikten sonra bile.hamile olduğumu hissediyorum umarım hayal kırıklığına uğramam
cnm beta hcg değerinin idrara geçmesi için kanda belli bir sewiyeye kadar yükselmesi gerek o yüzden henüz idrarda çıkmaz.5 in üstü gebelik war anlamına gelir senin 2 günde bir kan testini tekrarlaman gerekir değerlerin birden artarsa kesin hamilesin demektir bence büyük ihtimal hamilesin
arkadaşlar ben dün doktora gittim gebelik belirtilerim olduğunu söyledim ultrasonda karnımdan baktı şuan bişey görünmüyo dedi ama rahimde kalınlaşma war dedi rahimde kalınlaşma ya adetten 5-6 gün önce olurmuş yada hamilelik belirtisiymiş benim adetime daha 20 gün war inşallah hamileyimdir kan testi için bugün gün werdi birazdan gidicem ama sonucunu yarın yada öbürgün alırmışım.bu arada artık göğüslerim elleyemicek kadar çok acıyo we kasığımda bişey hissediyorum bi gerginlik war orda bi yoğunluk war belime ağrılar giriyo yüzümde bürsürü sivilce çıktı midem sanki hiç yemek yemiyormuşum bomboşmuş gbi gece gündüz yemek yedikten sonra bile.hamile olduğumu hissediyorum umarım hayal kırıklığına uğramam
slm ben ilişkiden 10 gün sonra kan testi yaptırdım 0.5 çıktı yani negatif sizce erken mi yaptırmışım yoksa bu sonuç kesi doğrumu
adetinize 20 gün varmış.yani eşinizle yenimi ilişkiye girdiniz hemen mi çıkmasını bekliyosunuz anlayamadım:)
canım rahminde kalınlaşma varsa ve göğüslerin çok sızlıyorsa hamilesin demektir.ben iki kez gebe kaldım ordan biliyorum.tebrikler düşünüp stres yapma
canim valla adete 1 hafta kala yumurtlama nadir derler.
ve sanirim benim adete 4 gun kala bebis tuttu. gecen cumartesi yani adetim 5 gun gectikten sonra
test yaptirdim 5 cikti. simdide yukselirmi diye bekliyorum. ama hala adet olmadim
batim 10 - 12 ekimdi bugun ayin 20 si .
benim hic gecikmem olmaz hatta erken gelir.
idrar testi yaptim 2. silik cizgi cikti hemen pat diye cikmadi ama 15 dk filan surdu saniirm. tam kendine gelmesi.
yani ben hamile oldugumu dusunuyorum ve adete 4 gun kala tuttugunu dusuyorum.
yoksa degerim daha yuksek olurdu.
sen kesin hamilesiiinnnnn :) tebrik ederim cnm hayırlısı olsun benim 5 çıksa şuan hayatta duramazdım we emin ol hamile değilsen o idrar testlerinde gebelik yoksa asla ikinci çizginin zerresi çıkmıyo :) hatta gebelik ilerlediğinde çıkıyo testlerde hcg 20 den itibaren çıktığı yazıyo,ki bence 20den fazla olsa bile çıkmayabiliyo senin değerlerin şuan çok artmıştır yarın hemen git tekrar kan testi yaptır we değerini haber wer :) bu arada adetten 4 gün önce ilişkiye girmişsin ya adet gördünmü sonra
arkadaşlar kendinizi kaptırmıyan bu kadar szlerin yazısını okudukca daha cok üzülüyorum böyle umutlanıp bir kaybediş yaşamak daha büyük yıkımlara sebep oluyo değeri 5 çıkmış kesin hamilesiin yok öyle bir şeyyy bnm 70 cıktıda gene tutunamadı bebeğim bazı arkadların 1000 cıkıp tutunamayan oluyo biraz bekleyiiin erkenden böyle bir yıkım yaşamaktansa biraz sakin olup herseyin olabilceğine alıştırın kendinizi bunu 7 senedir anne olmayı bekleyen biri olarak söylüyorum ciddiye alıp almamak sizin kararınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?