Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

hayir gormedim normalde 10 yada 12 ekim (26. ve 28. gunler) adet olmam lazim ama simdiye kadar
yok adetfilan. ayrica istahta artti tursu yiyorum surekli tuzluya ve eksiye acayip bir istek var sigara gibi.
ins artiyordur, p.tesi kan testi yaptirmadan idrar yapicam ki bakalim hemn cikacakmi 2. cizgi. koyuysa artmis demektir sanirim.

canim haklisin ilk degerler biraz tehlikeli yani ben kimyasal gebelikte gecirebilirim. yada duzenli artmazsa
dis gebelikte oluyormus. ins saglikli bir gebelik olur ve artar zaten suan cok kaptirmamaya calisiyoum yani
kotusunede hazirliyorum kendimi .Allaha biraktim hayirlisi neyse onu nasip etsin.
ama adet gecikmsi hic yasamayan biri olarak adet gelmedikce umutlaniyorum
cok anlaiyorum ama adetten 4 gun once yumurtlamam catladiysa(yani 6 ekim) testi yaptirdigimda (15 ekim) arada 9 gun var yani bebek anca rahme gelmistir yeni baslamistir bhcg dimi?
yani umudum o yuzden var. tarihler denk geliyor. ins bebis tutunur. ttabi takdir Allahin

bu arada sigara deyince aklima sigara boregi geldi citir citir ya
yani bu ya stresten ya bebkten. normalde bu kadar yemek aramam
zaten burda yufkada yok bu yuzden hayal edip oturucam zaten

selam kızlar sabah test yaptım
adetime daha 3 gün var ama çok çok silik de olsa çıktı :)
beta hcg salı günü 6,85 çıkmıştı
hala kimyasal olma ihtimali de olsa
değerin yükselmesine çok sevindim
cumartesi tekrar yapıcam
pazartesi de beta hcg bakılacak
hayırlısı :)

canim seninle hemen hemen ayni durumdayiz.
benimde 5 cikmisti bende ptesi tekrar yapicam testi.
hayirlisi artik.

bu arada sigara deyince aklima sigara boregi geldi citir citir ya
yani bu ya stresten ya bebkten. normalde bu kadar yemek aramam
zaten burda yufkada yok bu yuzden hayal edip oturucam zaten

cnm seni kırmak istemem ama referans aralığı 0-5.3 yazıyor bende yani hamile olmayadabilirsin 2 gün sonra brdaha yaptır bence

kızlar ben yenı uye oldum yardımcı olurmusunuz kan testı yaptırdım 1.00 cıktı ve benım adetıme 6 gün var umutlanmak ıstemıyorum ama hamıle olasılıgım varmı

kızlar ben yenı uye oldum yardımcı olurmusunuz kan testı yaptırdım 1.00 cıktı ve benım adetıme 6 gün var umutlanmak ıstemıyorum ama hamıle olasılıgım varmı

ne desek yalan olur heralde.kimisi adet geçmeden kan testine bile güvenmiyor. ama kendi fikrim eğer hamile olsaydın değer biraz daha fazla çıkardı en azından 5in üstünde çıkardı. bu değer çok düşük.

canim seninle hemen hemen ayni durumdayiz.
benimde 5 cikmisti bende ptesi tekrar yapicam testi.
hayirlisi artik.

inşallah değerlerimiz normal çıkar canım
düşünmemeye çalışıyorum ama
hiçbir şeye konsantre olamıyorum
iyi çıksa bile doktor haftaya tekrar gel diyecektir :)
demese bile ben giderim
takipte olmak istiyorum
kalp atışını duyana kadar da rahat yok :)

aynen bende kalp atisi gormeden inanmicam
yarin bir idrar daha yapicam bakalim ne cikicak.??

canım senin değer ne oldu
bir değişiklik var mı
takip edemedim seni

benim deger c.tesi 5 cikti sonra tekrar yapicaz dedi dr,
p.tesi yine yaptiricam
2 gun once test yaptim idrarla 2. silik cizgi cikti ama 15 dk filan gecti
kendine gelmesi yarin bir test daha yapicam
sonucu yazarim canim beklemedeyim.
hala adet yok sag tarafimda hafif agri yokluyor arada sadece

adetin hala olmaması iyi bişey
değerin yükseliyordur eminim
sonucu bildirirsin bize de

arkadaşım öncelilkle allah inşallah sanada en kısa zamanda sağlıklı bebekler werir.şimdi tutunamaması artık şans ama hamile bi insan hamiledir we sevinilmicek diye bişey yok her hamile olduğunu öğrenen dış gebelikmi boş gebelikmi kimyasal gebelikmi diye kuruntu yaparsada olmaz insan önce bi hamile kaldığına sewinmeli bence ne olcağı ondan sonraki aşama.senin 70 çıkmış tutunamamış ama 70 çıktığında hamileydin we başına bi aksilik gelmeseydi çocuğunu doğurcaktın.kalp atışını duymadan inanmıcam falan diyolar ya asıl ben bunları duyunca çok üzülüyorum hamile kaldıysanız bi hamileyim diye sewinin ya en önemli aşama o zaten.bi aksilik olmadığı sürece çoğu kadın hamile kalıp bebeğini doğuruyor.tabiki bende korkuyorum dış gebelik olsun kimyasal gebelik olsun ama bu kadar bu yazıları okumadan önce ilk hamileliğimde hamile kaldığıma çok sewinmiştim hiç bilgim yoktu warlığını bile bilmezdm dış gebelik kimyasal we boş gebeliğin.ben öğrendkten 1 ay sonra kürtaj olmaya gttiğimde önce muayene edilmiştim herşey yolundaydı o süreçte değerler düştümü arttımı bi bilgim olmadığı için gitmemiştm bile.we çewremde hiçbir hamilede hamile kaldığını öğrendkten sonra zırt pırt kan testine gidip kafayı bu kadar takan görmemiştm.bende takıntılı bi insanım bunları okuduktan sonra artık bende giderim gibi geliyo ama sonuç olarak demek istedğim sonucm 200 300 bakalm ne olcak diyip hamileyim bile demeyenlere çok kızıyorum bal gibi hamilesin.hamile kalabilmek bile çok zor bişey çünkü.allah hiçbirimizin başına talihsizlikler wermesin dileğim

benim suan adet sancisi gibi sancim var sende oluyrmu bu tip seyler??

bende geçen hafta çok oluyordu
bu hafta öyle değil
ama hafif de olsa var
sadece temizlik yaptığımda
sol kasığım ağrı yaptı
hemen bıraktım
yarım saat sonra tekrar başladım
şimdilik iştah var

merhaba ayche senin sat ne zaman bu arada bence hamilesin.umarım değerlerin yükselir we belirtilerin neler öğrenebilirmiyim

arkadaşlar merhaba benim durumum hakkında da bi yorum yaparsanız sewinirim.ben adetten 4 gün önce ilişkiye girdim we 4 gün sonrasında adet gördüm bildiğiniz ağrılı 6 gün süren bir adet.we sonrasında bidaha ilişkim olmadı.son ikişkiimin üstünden 22 gün geçti benim bi 10 gündür falan hamilelik belirtilerim war we gün geçtikçe şiddetle artıyor 6 gün önce kan testim negatif çıktı fakat aşırı göğüs acısı,hep karnım açmış gibi mide bulantısı mdemde boşluk bel ağrısı kalça we bacaklarımda ağrı ayaklarımın birtürlü ısınmaması ağızda kuruluk sık idrara çıkma kasıklarımda ağrı we aşağıdan başlayan şişlik gerginlik.özellikle göğüs acım çok arttı 2 gün önce doktora gidip muayene oldum ultrasonda rahimde kalınlaşma olduğunu söyledi kan testi istedi fakat cihazları bozukmuş diye sonuç geç çıkarmış diye kan wermedm şuan beklemedeyim ne yapacağımı şaşırdım .hissettiklerime göre %80 hamileyim zor bi ihtimal olduğunu bile bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…