- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
hayir gormedim normalde 10 yada 12 ekim (26. ve 28. gunler) adet olmam lazim ama simdiye kadarsen kesin hamilesiiinnnnn :) tebrik ederim cnm hayırlısı olsun benim 5 çıksa şuan hayatta duramazdım we emin ol hamile değilsen o idrar testlerinde gebelik yoksa asla ikinci çizginin zerresi çıkmıyo :) hatta gebelik ilerlediğinde çıkıyo testlerde hcg 20 den itibaren çıktığı yazıyo,ki bence 20den fazla olsa bile çıkmayabiliyo senin değerlerin şuan çok artmıştır yarın hemen git tekrar kan testi yaptır we değerini haber wer :) bu arada adetten 4 gün önce ilişkiye girmişsin ya adet gördünmü sonra
arkadaşlar kendinizi kaptırmıyan bu kadar szlerin yazısını okudukca daha cok üzülüyorum böyle umutlanıp bir kaybediş yaşamak daha büyük yıkımlara sebep oluyo değeri 5 çıkmış kesin hamilesiin yok öyle bir şeyyy bnm 70 cıktıda gene tutunamadı bebeğim bazı arkadların 1000 cıkıp tutunamayan oluyo biraz bekleyiiin erkenden böyle bir yıkım yaşamaktansa biraz sakin olup herseyin olabilceğine alıştırın kendinizi bunu 7 senedir anne olmayı bekleyen biri olarak söylüyorum ciddiye alıp almamak sizin kararınız....
selam kızlar sabah test yaptım
adetime daha 3 gün var ama çok çok silik de olsa çıktı :)
beta hcg salı günü 6,85 çıkmıştı
hala kimyasal olma ihtimali de olsa
değerin yükselmesine çok sevindim
cumartesi tekrar yapıcam
pazartesi de beta hcg bakılacak
hayırlısı :)
bu arada sigara deyince aklima sigara boregi geldi citir citir ya
yani bu ya stresten ya bebkten. normalde bu kadar yemek aramam
zaten burda yufkada yok bu yuzden hayal edip oturucam zaten
kızlar ben yenı uye oldum yardımcı olurmusunuz kan testı yaptırdım 1.00 cıktı ve benım adetıme 6 gün var umutlanmak ıstemıyorum ama hamıle olasılıgım varmı
kızlar ben yenı uye oldum yardımcı olurmusunuz kan testı yaptırdım 1.00 cıktı ve benım adetıme 6 gün var umutlanmak ıstemıyorum ama hamıle olasılıgım varmı
canim seninle hemen hemen ayni durumdayiz.
benimde 5 cikmisti bende ptesi tekrar yapicam testi.
hayirlisi artik.
inşallah değerlerimiz normal çıkar canım
düşünmemeye çalışıyorum ama
hiçbir şeye konsantre olamıyorum
iyi çıksa bile doktor haftaya tekrar gel diyecektir :)
demese bile ben giderim
takipte olmak istiyorum
kalp atışını duyana kadar da rahat yok :)
aynen bende kalp atisi gormeden inanmicam
yarin bir idrar daha yapicam bakalim ne cikicak.??
ben de cumartesi idrarda yapıcam
annem ve kardeşim bizde olacaklar o gün
eğer iyi çıkarsa onlarla paylaşmak istiyorum :)
benim suan adet sancisi gibi sancim var sende oluyrmu bu tip seyler??
canım senin değer ne oldu
bir değişiklik var mı
takip edemedim seni
benim deger c.tesi 5 cikti sonra tekrar yapicaz dedi dr,
p.tesi yine yaptiricam
2 gun once test yaptim idrarla 2. silik cizgi cikti ama 15 dk filan gecti
kendine gelmesi yarin bir test daha yapicam
sonucu yazarim canim beklemedeyim.
hala adet yok sag tarafimda hafif agri yokluyor arada sadece
arkadaşlar kendinizi kaptırmıyan bu kadar szlerin yazısını okudukca daha cok üzülüyorum böyle umutlanıp bir kaybediş yaşamak daha büyük yıkımlara sebep oluyo değeri 5 çıkmış kesin hamilesiin yok öyle bir şeyyy bnm 70 cıktıda gene tutunamadı bebeğim bazı arkadların 1000 cıkıp tutunamayan oluyo biraz bekleyiiin erkenden böyle bir yıkım yaşamaktansa biraz sakin olup herseyin olabilceğine alıştırın kendinizi bunu 7 senedir anne olmayı bekleyen biri olarak söylüyorum ciddiye alıp almamak sizin kararınız....
benim suan adet sancisi gibi sancim var sende oluyrmu bu tip seyler??
merhaba ayche senin sat ne zaman bu arada bence hamilesin.umarım değerlerin yükselir we belirtilerin neler öğrenebilirmiyimbende geçen hafta çok oluyordu
bu hafta öyle değil
ama hafif de olsa var
sadece temizlik yaptığımda
sol kasığım ağrı yaptı
hemen bıraktım
yarım saat sonra tekrar başladım
şimdilik iştah var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?