- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
arkadaşlar merhaba benim durumum hakkında da bi yorum yaparsanız sewinirim.ben adetten 4 gün önce ilişkiye girdim we 4 gün sonrasında adet gördüm bildiğiniz ağrılı 6 gün süren bir adet.we sonrasında bidaha ilişkim olmadı.son ikişkiimin üstünden 22 gün geçti benim bi 10 gündür falan hamilelik belirtilerim war we gün geçtikçe şiddetle artıyor 6 gün önce kan testim negatif çıktı fakat aşırı göğüs acısı,hep karnım açmış gibi mide bulantısı mdemde boşluk bel ağrısı kalça we bacaklarımda ağrı ayaklarımın birtürlü ısınmaması ağızda kuruluk sık idrara çıkma kasıklarımda ağrı we aşağıdan başlayan şişlik gerginlik.özellikle göğüs acım çok arttı 2 gün önce doktora gidip muayene oldum ultrasonda rahimde kalınlaşma olduğunu söyledi kan testi istedi fakat cihazları bozukmuş diye sonuç geç çıkarmış diye kan wermedm şuan beklemedeyim ne yapacağımı şaşırdım .hissettiklerime göre %80 hamileyim zor bi ihtimal olduğunu bile bile
cnm ben daha önce bi hamilelik geçirdim we şuan aynı belirtileri we aynı hissi yaşıyorum öğrendiğimde mutlaka buraya yazıcamHamile olsaydın kan testinde çıkardı sen hissetiklerine takma bence.Ben her ay neler hissettim ama hamile değildim hamile kaldığım ayda ise hiçbir belirtim yoktu.Kendini dinleme bence en iyisi oluruna bırak
merhaba ayche senin sat ne zaman bu arada bence hamilesin.umarım değerlerin yükselir we belirtilerin neler öğrenebilirmiyim
merhaba canım
sat 1 ekim
inşallah dediğin gibidir :)
senin tüm belirtilerini ben de yaşıyorum
sadece bel ve bacak ağrısı hafifledi
bu arada kan testini tekrarlamalısın
2 - 3 günde bir idrarda da bak
belli olmaz, inşallah hamilesindir :)
Kzlar hamileyim
bugun tekrar test yaptim 2. cizgi daha netti. Dr gittim iki gun oncekiyle birlikte gosterdim ve evet
kan testine gerek yok hamilesin dedi.
yani kizlar iz umitsizlige yer yok ins. herkesin degeri yukselecek.
benim adet gecti 5. gunde degerim 5 cikti. sanirim tam ogun rahme yerlesti ancak gucu o kadarina yetebildi garibimin
ve kizlar persembe kontrolum var kesemizi gorucez ins. cok mutluyum ALlah isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda
ayche seninde haberlerini bekliyorum :)
hayırlı olsun cnm :) darısı bizim başımzaaa :))
bisi sorcam
dis gebelik idrar testinde de cikarmi. yani gebe olarak mi gosterir ?
bu tahlilleri kac gun arayla yaptirdin?b-hcg 1 haftadir yavas ilerliyor
6,99
18,66
96,55
ve bugun 155,90
dr. um yurt disinda pazartesi gelicek. yardimci dr. pz.tesi bi daha bakalim dedi.. bole arada kalmaktan nefret ediyorum..
sağol cnm inşallah yarın bi idrar testi yapıyım idrar testi pozitif çıkana kadar bidaha doktora gtmicem bişey yoksa çok kötü oluyo çünkü insan hastanelerde.bu arada bence sen hamilesin çünkü daha adetine war we kan testin 5 ten yüksek çıkmış değerlerin artmıştır.adet gecikmesinde bile kan testinde çıkmayıp ilerleyen günlerde çıktığını çok yazan oldu.geç döllenme olduysa daha geç çıkarmış.en son kan testini ne zaman yaptırdın
inşallah canım
en son salı günü yani 18 ekimde
yarın tekrar idrarda bakıcam
haber veririm
senin nasıl oldu
görüşürüz
Kzlar hamileyim
bugun tekrar test yaptim 2. cizgi daha netti. Dr gittim iki gun oncekiyle birlikte gosterdim ve evet
kan testine gerek yok hamilesin dedi.
yani kizlar iz umitsizlige yer yok ins. herkesin degeri yukselecek.
benim adet gecti 5. gunde degerim 5 cikti. sanirim tam ogun rahme yerlesti ancak gucu o kadarina yetebildi garibimin
ve kizlar persembe kontrolum var kesemizi gorucez ins. cok mutluyum ALlah isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda
ayche seninde haberlerini bekliyorum :)
ne güzel hayırlısı olsun bu haberi wermek çok güzel bi duygudur eminim allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.geç belli olmuş senin anlaşılan.geç döllenme mi olduki?belirtilerin nelerdi cnm
Kızlar kan değerlerim çok yavaş düşüyor...3 gnde bir yaptırıyorum...
205
120
113 çıktı dünde
dış gebelikte olabilirim sürekli kan takibine alıcaklar işte umarım dış gebelik çıkmaz korkmaya başladımsıfırlanmadı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?