Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Hamile olsaydın kan testinde çıkardı sen hissetiklerine takma bence.Ben her ay neler hissettim ama hamile değildim hamile kaldığım ayda ise hiçbir belirtim yoktu.Kendini dinleme bence en iyisi oluruna bırak

Hamile olsaydın kan testinde çıkardı sen hissetiklerine takma bence.Ben her ay neler hissettim ama hamile değildim hamile kaldığım ayda ise hiçbir belirtim yoktu.Kendini dinleme bence en iyisi oluruna bırak
cnm ben daha önce bi hamilelik geçirdim we şuan aynı belirtileri we aynı hissi yaşıyorum öğrendiğimde mutlaka buraya yazıcam

merhaba kızlar bende bir anne adayıyım fakat deneyimli arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. bugün kan testi yaptırdım ve adet tarihimi 2 gün geçti b-hcg sonucu 545.sizce bu sağlıklı bir değermidir? on adet tarihim 22 eylül.

merhaba ayche senin sat ne zaman bu arada bence hamilesin.umarım değerlerin yükselir we belirtilerin neler öğrenebilirmiyim

merhaba canım
sat 1 ekim
inşallah dediğin gibidir :)
senin tüm belirtilerini ben de yaşıyorum
sadece bel ve bacak ağrısı hafifledi
bu arada kan testini tekrarlamalısın
2 - 3 günde bir idrarda da bak
belli olmaz, inşallah hamilesindir :)

sağol cnm inşallah yarın bi idrar testi yapıyım idrar testi pozitif çıkana kadar bidaha doktora gtmicem bişey yoksa çok kötü oluyo çünkü insan hastanelerde.bu arada bence sen hamilesin çünkü daha adetine war we kan testin 5 ten yüksek çıkmış değerlerin artmıştır.adet gecikmesinde bile kan testinde çıkmayıp ilerleyen günlerde çıktığını çok yazan oldu.geç döllenme olduysa daha geç çıkarmış.en son kan testini ne zaman yaptırdın

Kzlar hamileyim
bugun tekrar test yaptim 2. cizgi daha netti. Dr gittim iki gun oncekiyle birlikte gosterdim ve evet
kan testine gerek yok hamilesin dedi.
yani kizlar iz umitsizlige yer yok ins. herkesin degeri yukselecek.
benim adet gecti 5. gunde degerim 5 cikti. sanirim tam ogun rahme yerlesti ancak gucu o kadarina yetebildi garibimin
ve kizlar persembe kontrolum var kesemizi gorucez ins. cok mutluyum ALlah isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda
ayche seninde haberlerini bekliyorum :)

hayırlı olsun cnm :) darısı bizim başımzaaa :))

bisi sorcam
dis gebelik idrar testinde de cikarmi. yani gebe olarak mi gosterir ?

evet cikabilir canim . tek fark normal geclikte b hcg duzenli artarken dis gebelikte
kucuk yukselisler gosterir. suphen varsa takp ettir Allah korsun yumurtaligini bile kaybedebilirsin.

b-hcg 1 haftadir yavas ilerliyor

6,99
18,66
96,55
ve bugun 155,90
dr. um yurt disinda pazartesi gelicek. yardimci dr. pz.tesi bi daha bakalim dedi.. bole arada kalmaktan nefret ediyorum..

b-hcg 1 haftadir yavas ilerliyor

6,99
18,66
96,55
ve bugun 155,90
dr. um yurt disinda pazartesi gelicek. yardimci dr. pz.tesi bi daha bakalim dedi.. bole arada kalmaktan nefret ediyorum..
bu tahlilleri kac gun arayla yaptirdin?
eger 2 gunde 1 se gayet iyi cunku 2 katina cikmasi lazim belki son deger biraz az ama ptesi iyice yukselebilir
icini ferah tut

son iki tahlil 3 gunde bir.. baslardakiler 2 gunde 1..
saol yesimcim. kotu dusunmemeye calisiyorum.. :) insallah pazartesi kayda deger guzel bir artis olur..

inşallah canım
en son salı günü yani 18 ekimde
yarın tekrar idrarda bakıcam
haber veririm
senin nasıl oldu
görüşürüz

inşallah canım
en son salı günü yani 18 ekimde
yarın tekrar idrarda bakıcam
haber veririm
senin nasıl oldu
görüşürüz

cnm merhaba bende bugün eczaneden test aldım negatif çıktı.artk hiçbişey anlamadım bu işten çok canım sıkılmaya başladı bu kadar hamilelik belirtisi neden anlamıyorum ya bide banada öyle gelmiyo vücudumda gerçekten değişiklikler war özellikle göğüslerim çok acıyo.neyse bişey warsa elbet çıkıcaktır ortaya

ne güzel hayırlısı olsun bu haberi wermek çok güzel bi duygudur eminim allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.geç belli olmuş senin anlaşılan.geç döllenme mi olduki?belirtilerin nelerdi cnm

ne güzel hayırlısı olsun bu haberi wermek çok güzel bi duygudur eminim allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.geç belli olmuş senin anlaşılan.geç döllenme mi olduki?belirtilerin nelerdi cnm

canim ben adete 3-4 gun kala yumurtlamisim.
adet gecti 10 gun oyle net ogrendim. baya gec yani:)
belitim tursu yemekti valla. eksiye cok dustum. gogus bende sismedi hala daha yok birsey
akintimda yok kuruyum su anda.
sadece yururken fitik varmis gibi belden bacagima agri iniyordu.
oda adet gunu filan oldu birde adet gunu cok sancim oldu geldi gelicek derken
birsey gelmedi.
belitiye cok takilmamak gerektigini ogrendim.
bunyeden bunyeye degisiyor belki beim de gogusler sisecek ama daha sonra.
Allah herkese nasip etsin

Kızlar kan değerlerim çok yavaş düşüyor...3 gnde bir yaptırıyorum...
205
120
113 çıktı dünde
dış gebelikte olabilirim sürekli kan takibine alıcaklar işte umarım dış gebelik çıkmaz korkmaya başladımsıfırlanmadı hala

kmyasal sanirim seninki. Hyairlis olsun canim. Ins en kisa zamanda
Allah bebis nasip etsin. adetin kac gun gecti en son testi yaptiginda?

]Arkadaslar 10 Ekim'de 71,2 12 Ekim'de 207 ve 21 Ekim'de 1132 degerim 21 Ekim'de keseyi gördü doktor ama beta hcg 2 kat seklinde artmiyor bu sekilde olumlu sonuc alan varmi?[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…